Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ih bre ljudi pitam was jedno wi cutite, drugo o5 cutite, trece cutite. . . :ljutko: . . . . jao da li wolite brisebane 87. . . . human nature. . . :zaljubljena: . . . i niste MI REKLI GDE JE LINK KADA SE MJ ONESWESTI . . . :tiganj: . . . . ni sta bi sa onom diskaweri emisijom. . . .

Ih bre ljudi pitam was jedno wi cutite, drugo o5 cutite, trece cutite. . . :ljutko: . . . . jao da li wolite brisebane 87. . . . human nature. . . :zaljubljena: . . . i niste MI REKLI GDE JE LINK KADA SE MJ ONESWESTI . . . :tiganj: . . . . ni sta bi sa onom diskaweri emisijom. . . .

Ja nisam odgledao B87.........ni necu zato sto nije citav...........A ja sam jec jedno 25 dana na intenzivnom odvikavanju od Majkla.....ponekad pustim nesto sa novog albuma.......'ocu da prodje neko vrijeme.......

Gdje je Thriller.......?

Human Nature? Ne volim. Obozavaaaam. :heart::heart: Bilo koje, Brisbaine, Yokohama. Za Discovery, cula sam da je odlozeno, a da li ce posle prikazivati ne znam.

Ne znam gde je taj link kad se onesvesti.

Al neznam sto mi nema Thrillera u prijateljima vise.....?

Nema ga ni kod mene.

bad_37-1.jpg

Da ali nam nikada nije leprsao iz prijatelja. . . :eek: . . . . au ljudi ja ne znam za was ali ja hocu majkla sa normalnim glasom onako kako pewa uwede nas u pesnu. . . a ne da mi se cela pesma srusi na glawu 3. sekunde, i onda ono bum bum UDRI UDRI MUJO. . . . :besna: . . .hocu majkla nazad. . . :besna: . . . a ona pesma monster da se ne komentarise 50 cent. . . boze moj. . . :eek: . . . bolje da je naprawio pesmu sa justinom bieberom owaj je fan ne bi dozwolio ono bum bum tras kao dawid gueta. . . :eek:

Da ali nam nikada nije leprsao iz prijatelja. . . :eek: . . . . au ljudi ja ne znam za was ali ja hocu majkla sa normalnim glasom onako kako pewa uwede nas u pesnu. . . a ne da mi se cela pesma srusi na glawu 3. sekunde, i onda ono bum bum UDRI UDRI MUJO. . . . :besna: . . .hocu majkla nazad. . . :besna: . . . a ona pesma monster da se ne komentarise 50 cent. . . boze moj. . . :eek: . . . bolje da je naprawio pesmu sa justinom bieberom owaj je fan ne bi dozwolio ono bum bum tras kao dawid gueta. . . :eek:

Monster bas fina pjesmica......samo da nema fifiCenta.....

Back