Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Most Googled Celebrities of 2010

10. Brad Pitt – 5,000,000
9. Jennifer Aniston, Jessica Alba – 6,120,000
8. Kelly Clarkson, Lindsay Lohan – 9,140,000
7. Angelina Jolie, Adam Lambert, Paris Hilton – 11,100,000
6. Kanye West – 20,400,000
5. Madonna, Chris Brown – 30,400,000
4. Britney Spears – 37,200,000
3. Taylor Swift – 45,500,000
2. Beyonce, Miley Cyrus – 68,000,000
1. Michael Jackson , Lady Gaga – 151,000,000

Read more: Michael Jackson (September 2005 - November 2010) - Page 134 - the Fashion Spot http://forums.thefashionspot.com/f1...-november-2010-a-31455-134.html#ixzz1AgnXJMHY

POgledajte ove kostime u pozadini....TII
60951099231721216123934.jpg

z:shock:
Ti nju volis,,....???

Ne nesto posebno , ali nisam je ni mrzela ( sto je karakteristicno za zenske fanove) mislila sam da je ucinila majkla srecnim na neko vreme, ( prva prava veza ), podrska bla,bla, bla i bila sam joj zahvalna na tome. Mislila sam da se Majkl nije trudio u toj vezi dovoljno.
Al sad me je ona naljutila. z:((

Poslednja izmena:
KAko je ovde nastim'o glas.....:eek:

Muskarac kada je u blizini zene koja mu se dopada i kad flertuje sa njom ili se udvara ( starinski receno ), prica dubljim glasom nego obicno ( zato sto to zene vole, vole muzenvnost ), a kad je zena u prisusvu muskarca koji joj se svidja, prica visim glasom nego sto to inace cini, da bi delovala neznije, zenstvanije.
To je najcesce potpuno nesvesna reakcija. Osim kad se osvesti ta radnja pa se izvodi namerno.
To vam je sa diskaverija iz emisija o prihologiji, tema musko - zenski odnosi. Davno je bila. Obratite paznju kako vasa drugarica prica inace i kako pocne da prica i uvija se kad je tu neko ko joj se svidja. Razlika je u visini glasa. To isto vidite i kad vam se neki tip nabacije koliko spusti glas, da bude dubok a on frajer, alfa muzjak. :)
Sto ce reci, Majklica nam se "bas primio" na Beyonce. On se palio na nju, mukica dugo. E, tad je ja mislim na toj dodeli spopadao u backspage-u.
Pricalo se o tome ... ;)

A gde je ona Kejti, 'se ona udala?

Poslednja izmena:
Muskarac kada je u blizini zene koja mu se dopada i kad flertuje sa njom ili se udvara ( starinski receno ), prica dubljim glasom nego obicno ( zato sto to zene vole, vole muzenvnost ), a kad je zena u prisusvu muskarca koji joj se svidja, prica visim glasom nego sto to inace cini, da bi delovala neznije, zenstvanije.
To je najcesce potpuno nesvesna reakcija. Osim kad se osvesti ta radnja pa se izvodi namerno.
To vam je sa diskaverija iz emisija o prihologiji, tema musko - zenski odnosi. Davno je bila. Obratite paznju kako vasa drugarica prica inace i kako pocne da prica i uvija se kad je tu neko ko joj se svidja. Razlika je u visini glasa. To isto vidite i kad vam se neki tip nabacije koliko spusti glas, da bude dubok a on frajer, alfa muzjak. :)
Sto ce reci, Majklica nam se "bas primio" na Beyonce. On se palio na nju, mukica dugo. E, tad je ja mislim na toj dodeli spopadao u backspage-u.
Pricalo se o tome ... ;)

Priroda

Vise bi volio da je pjevo RTT nego will you be there.....koreografije je bozanstvena!!! A jos da je i Give In to me pjevo na D turneji.....

Neee! :mafijas: Ne diraj mi WYBT. :mrgreen:
Što umesto? Mogao je da se isprsi za još koju pesmu sa Dangerousa, bez izbacivanja, bar u Bukureštu koji je live emitovan.
RTT je super, narožito ovaj funky African početak i koreografija... nije ni teška za pevanje.
Da, i GITM je super za live. :ok: Who Is It mi je omiljena pesma na albumu, ali ona jednostavno nije za live. ;)
Pesmu Dangerous je izvodio '93. na turneji. Mogao je još i In The Closet da ubaci... ne mora cela, samo da meša malo... :per: :mrgreen:

Pricalo se o tome ... ;)

A gde je ona Kejti, 'se ona udala?

Meni se vise svidja kad prica visokim glasom :aha:

Neee! :mafijas: Ne diraj mi WYBT. :mrgreen:
Što umesto? Mogao je da se isprsi za još koju pesmu sa Dangerousa, bez izbacivanja, bar u Bukureštu koji je live emitovan.
RTT je super, narožito ovaj funky African početak i koreografija... nije ni teška za pevanje.
Da, i GITM je super za live. :ok: Who Is It mi je omiljena pesma na albumu, ali ona jednostavno nije za live. ;)
Pesmu Dangerous je izvodio '93. na turneji. Mogao je još i In The Closet da ubaci... ne mora cela, samo da meša malo... :per: :mrgreen:

Pa to i ja stalno pricam......u Bukurestu je pjevao sam 16 pjesama......malo brate.....ja bi tu stavio Give in to me,Hartbreak Hotel(:heart:),RTT,Another part of me,

:zcepanje: A taman pomislih da ti se svidja :super:

:bljak::bljak:

Neeeee... neeeeee... neeeeee... I tako dalje... :lol:
Sva sreća pa sam ogromna ogavna bačva masti. :super:
Nisam.:hahaha:

Pa to i ja stalno pricam......u Bukurestu je pjevao sam 16 pjesama......malo brate.....ja bi tu stavio Give in to me,Hartbreak Hotel(:heart:),RTT,Another part of me,

Kome pričaš? :think:
:lol:
Generalno, bolje da je pevao što više pesama sa aktuelnog albuma.

Back