Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Majkl se koliko ja znam drogirao s ovim
41596_117629434948117_5899_n.jpg

Isti ja!!!!

Ne znm ja sam videla neku sliku posto ne znam da okacim ne mogu da vam pokazem.... Majkl je drzao Cocu a pored je bio slash.... E sada ja ne znam....z:hm:.....ali Madonna mi je bila :heart: kada je pricala o njemu na vma2010...... Ae neko da okaci sta je pricala.....:zkiss:....Rekla je da MJ nije hteo da jede ponfrit ni valjda sladoled....Ste gledali...???Mozda sam ja zaboravila....:grudvanje:z:gs:(Ovo je upuceno Majklu.....<3<3<3

Poslednja izmena:
Wow! Gde nađe ovo? z:shock:
Je l' ovo PhSh ili slika (naslikano)?

...

Steve Stevens svira gitaru u Dirty Diana.
Eddie Van Halen, koliko ja znam, nikad nije svirao DD live sa Majklom.
On svira u Beat It.

Ja sam to malo doradila jer nije poruka slike naslovnica koju ta slika belezi.
Moja pomisao kada sam tu sliku videla bila je dobro (Majkl) ce da pobedi zlo i da moram tu sliku da postavim prva z:mrgreen: :zgrudvanje:

http://forum.krstarica.com/showthre....ili-on...?p=16130116&viewfull=1#post16130116

"Свест се изражава кроз стваралаштво. Свет у ком живимо је плес ствараоца. Плесачи дођу и оду за трептај ока али плес и даље живи. Много пута, када плешем, осећам се додирнутим од стране нечега светог. У тим моментима, осетим да се моја душа подиже и да постаје једно са свим што постоји. Ја постајем звезда и месец. Ја постајем љубавник и вољени. Ја постајем победник и поражени. Ја постајем господар и роб. Ја постајем певач и песма. Ја постајем зналац и знани. Плешем и то је вечити плес стваралаштва. Стваралац и стваралаштво се стапају у јединству уживања. Још плешем, док је ту само, плес."

z:)

Back