The Dog Woman
Domaćin
- Poruka
- 3.617
To je tvoja optimistična procena?
Gde nalazis te smajlije 
Ko ce docekati Decembar 2012

Ko ce docekati Decembar 2012

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je tvoja optimistična procena?
U This is it-u me je uzasno podsetio na Bad eru, u jednom trenutku, kad se nasmejao. Lepo je izgledao tad, samo bio malcice mrsav.
Mislim da smo rekli da u YRMW nije Michael, vec Navy, je l' se secam dobro?
E, da zaboravila sam da pozelim dobrodoslicu nocom clanu. WELCOME![]()
"Bad Tour Live 1988" izdaju 25.12.2012,a mi crkavamo 24.12![]()
jesul normalni oni,koliko se ceka taj bad,stvarno bi bio red da ga objave iduce godine![]()
a mogli su i da ga ono kao ostave da pochiva u miru, obzirom da blebecu to svuda
Znam. Mislim da je to fore radi...
![]()
Hoću da sledeći "projekat" bude BAD '88.
+Zvanično izdata Yokohama boljeg kvaliteta.
Ka'će neka BAD godišnjica?2012. Al' tad ćemo da pocrkamo...
![]()
Za Decembar sam lupio,ali 2012 provjereno izlazi..To je biti neka proslava BAD-a,bice neki set special edition,sa albumom,neobjavljenim pjesma,i jednim koncertom iz 1988 ili 1989,najvjerovatnije Wembley '88 ili L.A '89...
Sto ce cudis,potpisi peticijuDiscovery Channel will broadcast 13 January 2011 a documentary on events surrounding the death of the singer, Michael Jackson.
Based on the authopsy’s report and court documents, the film will show a reproduction of the body of the star in every detail. The documentary aims to follow a doctor who will dissect the body and reveal the true reasons for his death by spreading rumors about his addiction or his skin condition.
ovde http://www.petitionspot.com/petitions/againstdiscovery je peticija da se obustavi emitovanje istog...
zna li neko shta je ovo?![]()
Discovery Channel will broadcast 13 January 2011 a documentary on events surrounding the death of the singer, Michael Jackson.
Based on the authopsy’s report and court documents, the film will show a reproduction of the body of the star in every detail. The documentary aims to follow a doctor who will dissect the body and reveal the true reasons for his death by spreading rumors about his addiction or his skin condition.
ovde http://www.petitionspot.com/petitions/againstdiscovery je peticija da se obustavi emitovanje istog...
zna li neko shta je ovo?
ove godine novi album, a za sledecu su verovatno vec nsto smislili pa su onda bad ostavili za 2012...mora zarada da se rasporedi, sta ce da rade za par godina ako sad sve objave, mora od neceg da se zivi
Za Decembar sam lupio,ali 2012 provjereno izlazi..To je biti neka proslava BAD-a,bice neki set special edition,sa albumom,neobjavljenim pjesma,i jednim koncertom iz 1988 ili 1989,najvjerovatnije Wembley '88 ili L.A '89...
Do tada cu da se zadovoljim mojim "Bad Tour Live 1988 Montage 3DVD Setom"
Pa valjda si zato ovde![]()