Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
tumblr_lbiifzpHov1qet4gdo1_500.jpg

ova fotka je fejk

..kazem opet traish batine?
vara te ishchekivanje i to shto je prvi posthumni...

vrlo moguce :)

ovo vrlo moguce se odnosi i na batine a i na moj osecaj :mrgreen:

:cmok:

Da, da... sumnjaju Dzeksonci...
I Prince je dao istu izjavu..
Sony kaze da su deca izmanipulisana od strane porodice, chlanova koji ne zele da se album objavi..
A struchnjaci za zvuk odgovorno tvrde da je 100% Majkl.. k'o da Sony ne moze da plati za takvu izjavu..miiiiiissssssss'iiiiiiiiiiimmmmmmmmmm oooooooooonoooooo :roll:

Mozda i ja preterujem, jer sam otpocetka protiv novog albuma... ali obzirom da ih je i sam MJ pljuvao ... mogu misliti na shta su sad spremni ...

Znas kako sve te vesti da deca misle da nije Majklov glas prenose neki zuti mediji tako da im nije za verovati.
Eto, rekli su i da se matorci rastaju pa opet on i ketrin sa oprom u intervjuu ;)

sto se tice albuma...paaa znam da je majkl pljuvao sony ali ti se seti da kupovinom albuma dio novca ide majklovoj deci a ne samo sonyju i ... :ok:

vrlo moguce :)

ovo vrlo moguce se odnosi i na batine a i na moj osecaj :mrgreen:

:cmok:

Znas kako sve te vesti da deca misle da nije Majklov glas prenose neki zuti mediji tako da im nije za verovati.
Eto, rekli su i da se matorci rastaju pa opet on i ketrin sa oprom u intervjuu ;)

sto se tice albuma...paaa znam da je majkl pljuvao sony ali ti se seti da kupovinom albuma dio novca ide majklovoj deci a ne samo sonyju i ... :ok:

...od te priche mi je muka... :roll:

Back