Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
^^ nijednu rech ne razumem ... mozda sam dve, tri chula ali ne mogu da povezem ...
muzika mi ok zvuchi... ovo je izgleda neki remiks... :think:...
kao da obrnuto peva...mozda je osnova...
ili obichno zezanje u studiu..

kako se vama chini? :think:

Poslednja izmena:
Majka MJ-a: Evo vashe NOVE NEOBJAVLJENE pesme MJ-a!

Majka MJ-a je odluchila da svet chuje novu neobjavljenu pesmu MJ-a --- za koju tvrdi da je 100% Majklova.

Ova pesma -- "Opis None" -- izvuchena je iz arhive JacksonSecretVault.com ... kompanije u kojoj je Katherine Jackson partner. Kompanija poseduje blizu 300 neobjavljenih MJ pesama ... zajedno sa pre ne vidjenim video spotovima i suvenirima.

Howard Mann, partner u kompaniji, rekao je za TMZ, "U nastojanju da se prevazidje konfuzija o autentichnosti pesme, koju je MJ estate objavio, zelimo da istu podelimo sa ostatkom sveta ... besplatno."

komentari na you tube:

1. What an unfortunate thing! They destroyed one of my fave Songs "Destiny" and remixed it awfully! eww! Damn u Henry Vaccaro / Howard Mann ur agenda his quite clear! 

2. I agree. It is awfully remixed. I don't feel that this song is worthy to be released. The lyrics are from Destiny...It seems like a demo, or a cover, or he was searching for a new idea...No use! I don't think it is a good song. May be Mrs. Jackson should release something that we could clearly, listen to Michael' s message to his fans. We don't understand anything!

3. It's just a bad remix of Destiny!

4. IM SORRY MRS.JACKSON BUT THIS IS NOT REAL..........

komentari na you tube:

1. What an unfortunate thing! They destroyed one of my fave Songs "Destiny" and remixed it awfully! eww! Damn u Henry Vaccaro / Howard Mann ur agenda his quite clear! 

2. I agree. It is awfully remixed. I don't feel that this song is worthy to be released. The lyrics are from Destiny...It seems like a demo, or a cover, or he was searching for a new idea...No use! I don't think it is a good song. May be Mrs. Jackson should release something that we could clearly, listen to Michael' s message to his fans. We don't understand anything!

3. It's just a bad remix of Destiny!

4. IM SORRY MRS.JACKSON BUT THIS IS NOT REAL..........

prochitah i ja da je remiks...
mada meni ne lichi na destiny... mozda me malo podseca na can u feel it..
...mada moguce je da je remiks njegov... mozda je pokushao da ih spoji nekako...

^^ nijednu rech ne razumem ... mozda sam dve, tri chula ali ne mogu da povezem ...
muzika mi ok zvuchi... ovo je izgleda neki remiks... :think:...
kao da obrnuto peva...mozda je osnova...
ili obichno zezanje u studiu..

kako se vama chini? :think:

ni ja nisam nis razumela.
al opet nzm nekako ko da nije njegovo ili neki remix il nesto al mozda je on nes pokusavao da spoji sto ti kazes...

Kao da naopako peva, muzika mi se svidja, ali nije to pesma koju je hteo na neki album da uvrsti, kao neki najobicniji remix je! Jedva da se i cuje... Samo da i ostale ne budu takve, nedovrsene i cudne,... On to ne bi zeleo, a ja bih se razocarala, jer vise ocekujem...

I jako sam tuzna zbog onih SHIT komentara na yt... Pa alo, sto dopustaju da ljudi kralja tako komentarisu?!?!

Poslednja izmena:
BW09.jpg

:heart::heart::heart::heart:

Kralj popa nije više među nama, ali njegova muzika ostaje.

Epic records će objaviti 14. decembra album "Michael", koji će sadržati različite snimke tokom cele Michaelove karijere, kao i do sada nikad objavljenu pesmu "Breaking News".

I pored različitih ličnih i pravnih problema pri kraju karijere, Michael Jackson je radio svaki dan i te snimke će fanovi moći da čuju na ovom albumu.

Ovaj album takođe prate kontraverze, sajt o poznatim ličnostima TMZ izveštava da su Michaelova deca slušala nove pesme i da kćerka Paris tvrdi da na jednoj pesmi ne peva njen otac. Međutim, pravni zastupnici Jacksona kažu da na svim pesmama peva Michael Jackson.

Izvor: Spin.com

Ovo nas neko zajebava :eek:

Daaaaaj... Pa ne verujem?!?! Sta je sad ovo, sto nas loze?

Ma ja sve nesto sumnjam da je vrlo moguce da pola pesama nikad nije snimio, a oni, da bi zaradili, platice nekom da ih peva, glumi Majkla... Nazalost, ovakve vesti me samo jos vise ubedjuju.

Da, da... sumnjaju Dzeksonci...
I Prince je dao istu izjavu..
Sony kaze da su deca izmanipulisana od strane porodice, chlanova koji ne zele da se album objavi..
A struchnjaci za zvuk odgovorno tvrde da je 100% Majkl.. k'o da Sony ne moze da plati za takvu izjavu..miiiiiissssssss'iiiiiiiiiiimmmmmmmmmm oooooooooonoooooo :roll:

Mozda i ja preterujem, jer sam otpocetka protiv novog albuma... ali obzirom da ih je i sam MJ pljuvao ... mogu misliti na shta su sad spremni ...

au koje traume. i sta sad? eee brt nema sta da kazem adekvatno.
ko da ne moze da se prepozna da nije on pevao. a glupi sony ako je ovo neka njihova ideja dabogda propali.
i nema sansi da moze da nadmasi prodaju Thrillera.

ii sad procitah da Talija hoce snimi jos neku seriju.
necu da gledam pa makar bila najgledanija.
a neka sam gledala.

Ovo su šokovi za mene... :eek:
Leeleee
Dobro, ajde, logično je da će matorci da znaju Billie Jean, ali ovoliko nisam očekivala.
Ja mislila da oni skoro ništa Majklovo ne znaju...
Kad mi tata jednog dana traži da mu pustim Bitlse i ja sva smorena rekoh, ajde, ali na kratko...
I onda sam diskretno prešla sa Bitlsa na Say say say i kad je tata krenuo to da peva...
Ja u šoku.. Rekoh, čoveče, jesi dobro? :rotf:
Onda sam pustila The girl is mine i on i to znao... :lol: I I'll be there...
Onda... pre neki dan.. ja pustila We are the world i mama tamo briše prašinu i krenula da peva.. :rotf:
A sad... sad sam pustila In the closet, a mama krenula da đuska i pevuši... :lol:
Rekoh.. gde se ja nalazim? Ovo je nemoguće... :lol:

Q : and does the new MJ album version has more MJ vocals than the previously leaked version?

Akon answer: yes it does. Your going to love it!

Q= It's rumored that Hold My Hand will be the first single of new MJ album. did you listen to the finished version and like it?

Akon answer: yep! I can't wait!!

Back