Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
MJfan :rotf: najjaca.

nego,sta je bre ovo?

d0_michael-jackson-und-michael-ballack.jpg

zasto se Michael Ballack i MJ pominju u istom tekstu.
nista mi nije jasno.
Balak je kapiten nemacke reprezentacije :heart: i igrac Bajer Leverkuzena al o nema veze sa Majklom.

aaaaaaa omg nadjoh sta je hahaha
neki urednik je pomesao Majkla sa Balakom pa je rekao da Majkl Dzekson kapiten Bajer Leverkuzena igra sa Hamburgom 14 marta 2010
posle se javio Balak i rekao da je ovaj lupio i rekao kako moze tako nesto da kaze kad zna sa se desilo 25 juna. posle su naplatili ovom uredniku cini mi se.

evo ga Balak da ga ispromovisem malo :lol:
34.jpg

MJfan :rotf: najjaca.

nego,sta je bre ovo?

d0_michael-jackson-und-michael-ballack.jpg

zasto se Michael Ballack i MJ pominju u istom tekstu.
nista mi nije jasno.
Balak je kapiten nemacke reprezentacije :heart: i igrac Bajer Leverkuzena al o nema veze sa Majklom.

aaaaaaa omg nadjoh sta je hahaha
neki urednik je pomesao Majkla sa Balakom pa je rekao da Majkl Dzekson kapiten Bajer Leverkuzena igra sa Hamburgom 14 marta 2010
posle se javio Balak i rekao da je ovaj lupio i rekao kako moze tako nesto da kaze kad zna sa se desilo 25 juna. posle su naplatili ovom uredniku cini mi se.

evo ga Balak da ga ispromovisem malo :lol:
34.jpg

Leleeeee... ovo nije normalno... :rotf:
Koji su to kreteni od urednika... :lol: E, ali... Majkla sa Mihaelom... :rotf:

ma htela sam Mancester Junajted da trazim i naletim na Ramosa.
a za Milan ne nadjoh nista.

na kraju ne nadje Lukija...:lol:
sad cu da vidim ima li jos neki fudbalera.
Kasiljas :zper: ili Pujol :rotf: ne daj boze.

Eh sad... Drogba... :lol:
Neka, bitno da smo našli text o Lukasu gde on govori...
"Napraviću prostoriju u kojoj će biti samo stvari Michaela Jacksona jer mi je on promenio veliki deo života." :heart:

Ne svidja se ni meni ta najveca slika, ostatak nije lose. Ali ne za album. Nego ovako, cisto da bude na netu... ;) Skoro cela karijera je sazeta. OTW, Thriller, Bad, pa Captain EO i Moonwalker, We Are The World....
Ali ne za album. To nikako. Iskreno, ni nemam ideju sta bi mogli da stave kao omot.. a vi?

Ono sto i jesu stavili.
Nemaju oni sta da budu originalni kada to i nisu njihove pesme nego Majklove.
Dovoljno je da mu na neki nacin odaju pocast za sve njgove albume i filmove itd. tako sto ce napraviti mix-omot

Meni se omot svidja :ok:

Back