Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Nije nelogicno. Kazu da je on retko kome od saradnika znao da pogodi ime, stalno ih je zvao pogresnim imenima ili nekim svojim nadimcima. Kazu da je po prirodi bio sav smeten.
Tako je i racunao tadasnju tekucu 2009,2010,2011 i 2012 ( jer se taj procep u vremenu dogadja krajem same 2012.) i tako je covek dobio 4 godine.
Znaci da mu matematika nije bila jaca strana, eto samo to. :lol:

Ma ne bre nego kako to da je rekao imamo jos 4 godine ?
Mogao je reci imamo jos 5 godina...mogao je reci imamo jos godinu...samo mi nije jasno zasto bas 4 da je rekao :lol:
Msm nekako mi ne lici na njega da bezze lupa znaci da je znao na sta je mislio kada je rekao 'jos cetiri godine' ...

73447_456049887279_571427279_5349119_523944_n.jpg

I meni izgleda kao kopija Dangerousa, losha naravno...
Bash im se zuri izgleda... i deluje kao da je radjeno u zurbi...
MJ se nikada nije ponavljao... a oni ga vec na omotu u.ke.njali..ako sada nisu imali inspiraciju i volje da urade kvalitetan i originalan omot sa poentom a ne kopiranje, ne smem da zamishljam shta nas cheka u buducnosti...
pljujem na sony!

Ne svidja se ni meni ta najveca slika, ostatak nije lose. Ali ne za album. Nego ovako, cisto da bude na netu... ;) Skoro cela karijera je sazeta. OTW, Thriller, Bad, pa Captain EO i Moonwalker, We Are The World....
Ali ne za album. To nikako. Iskreno, ni nemam ideju sta bi mogli da stave kao omot.. a vi?

Poslednja izmena:

Back