Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Je l' imas skinut Guitar Hero? Ako imas, daj link, please, ja nigde ne mogu da nadjem, a obozavam tu igricu. :D

Tamyiceeeeeeeeeeeee :heart::heart::zag::cmok2: :heart:

Sad ima stalno da pustaju Majkla kad odes tamo. :lol:

evo me evo me :zag: :cmok: :heart::heart::heart:

msm da sam malo preterala pocela sam da se derem kako je muzika retardirana sto i jeste jer msm Dara Bubamara. nije mi bilo lako ceo sat vrte ''Sangrija na ranu pa s drustvom u kafanu pa ruke gore i sve do zore...''
al su me saslusali u pustili Majkla :heart: msm vikala sam da treba njega da puste....:lol:

O, seko... Welcome back...

1247196986598_f.jpg

1247247913731_f.jpg

1247372175019_f.jpg

:zurka:

Gde ste bre ljudi!?!?

Juce sam na E! gledala neku emisiju o Majklu, ali nakon smrti... Tj. o "njihovoj" zaradi posle 25.juna.. VREDI VISE MRTAV NEGO ZIV!!! Kako mrzim kad to kazu, napisu, krelci! Mozda novcano, ali ni njegovoj deci ni fanovima taj novac nece vratiti NJEGA! Ta recenica vazi samo za te ljude, sta li su vec, koji su zedni para.
I tako oni pricaju o nekim silnim nulama, bla, bla, dodje kraj emisije, kad ono, ima sta i da se vidi! Te brojke su vazile prosle godine! Emisija je snimljena 2009!!! AAAAAA Koliki je sad broj... Pa mi ni ne znamo. Znamo sta nam kazu, a ko zna koliko sakriju...

Gde ste bre ljudi!?!?

Juce sam na E! gledala neku emisiju o Majklu, ali nakon smrti... Tj. o "njihovoj" zaradi posle 25.juna.. VREDI VISE MRTAV NEGO ZIV!!! Kako mrzim kad to kazu, napisu, krelci! Mozda novcano, ali ni njegovoj deci ni fanovima taj novac nece vratiti NJEGA! Ta recenica vazi samo za te ljude, sta li su vec, koji su zedni para.
I tako oni pricaju o nekim silnim nulama, bla, bla, dodje kraj emisije, kad ono, ima sta i da se vidi! Te brojke su vazile prosle godine! Emisija je snimljena 2009!!! AAAAAA Koliki je sad broj... Pa mi ni ne znamo. Znamo sta nam kazu, a ko zna koliko sakriju...

pa nisu novinari nista pogresili ili slagali
samo iznose cinjenicu...
7.sila je uvek u pravu ! :mrgreen:

da li je moguce....?

Kristijano Ronaldo pred svaku utakmicu slusa MJ i Dzordza Majkla a Dzo je isao da se upozna sa njim. :eek:

Joe Jackson tells TMZ he's got a stake in a company called GAME ON PRODUCTS and is preparing to peddle soccer ball grills during the 2010 World Cup in South Africa.

Joe says he's flying out to meet Ronaldo at the beginning of December, when the odd couple will shoot TV, magazine and Internet advertisements for the "Goalie Grill."

b3lpnm.jpg

da li je moguce....?

Kristijano Ronaldo pred svaku utakmicu slusa MJ i Dzordza Majkla a Dzo je isao da se upozna sa njim. :eek:

Joe Jackson tells TMZ he's got a stake in a company called GAME ON PRODUCTS and is preparing to peddle soccer ball grills during the 2010 World Cup in South Africa.

Joe says he's flying out to meet Ronaldo at the beginning of December, when the odd couple will shoot TV, magazine and Internet advertisements for the "Goalie Grill."

b3lpnm.jpg

OMG. zar si morala da staviš tog pedera? :lol:

A mrš... :ljutko:
Ja mislila ti Manuela okačila... :lol:
Jok ne vidi se... ćorava si... znam..
Pa ne bi me čudilo da ga već sluša... msm. ne pred tekmu, ali ovako je vrlo moguće...

Manuel nije tema mog posta :rotf:
a najjace mi kad nasi komentatori kazu Nojer :rotf:

Ronaldo pokupio iz Mancestera doneo u Real sad ce Ozil da pocne da slusa. kakav bre hip hop Majkl bre!
i Kedira :rotf: ne najjace bi bilo Kaka :cepanje: ili ili Murinjo :rotf: zanima me sta on slusa jer je Ronaldov izrod.

ovo polako prelazi u spam :lol:

Manuel nije tema mog posta :rotf:
a najjace mi kad nasi komentatori kazu Nojer :rotf:

Ronaldo pokupio iz Mancestera doneo u Real sad ce Ozil da pocne da slusa. kakav bre hip hop Majkl bre!
i Kedira :rotf: ne najjace bi bilo Kaka :cepanje: ili ili Murinjo :rotf: zanima me sta on slusa jer je Ronaldov izrod.

ovo polako prelazi u spam :lol:

pa jedino je on za moju dušu... :lol:
pa tako se kaže.. jb.t. zar džabe ideš na časove nemačkog? :lol: eu=>oj ... Neuer =>Nojer
Kaka neće.... :kafa: On sluša gospel muziku... :roll:

ne spamuj! :rtfm:

A stavrno je malo nelogicno to sto je rekao 'imamo ceiti godine' ? :think:

Nije nelogicno. Kazu da je on retko kome od saradnika znao da pogodi ime, stalno ih je zvao pogresnim imenima ili nekim svojim nadimcima. Kazu da je po prirodi bio sav smeten.
Tako je i racunao tadasnju tekucu 2009,2010,2011 i 2012 ( jer se taj procep u vremenu dogadja krajem same 2012.) i tako je covek dobio 4 godine.
Znaci da mu matematika nije bila jaca strana, eto samo to. :lol:

Back