Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
mj11.gif

' jutro svima

Poslednja izmena:
evo me konacno!
glupi net! :evil:

jao citala sam temu bas ste zanimljivo pisali. :D
i da li je potrebno da pomenem da ne podnosim Lisu Mari? :lol:

e da,sad sams e setila pa da ne zaboravim.
danas sam bila na praksi u Super Veru kao i uvek. Super Vero vam je na Novom Beogradu kod zeleznicke stanice.
i sad ujutru su me samleli sa nekom jadnom pop muzikom. posle pustili Daru Bubamaru...:sad2: i tako sams e ja smorila i pocela da vicem da je muzika trula da cu da tratzim Dj-eja da ga bijem. msm to je bila sala ne bih ga ja tukla.
i tako ja sva besna uzmem sa dva druga da secem neke kupuse i jedna od radnica mi dala neke bele rukavice,kao one hirurske,da se ne posecem na noz. nije ni trebalo vec sams e bila isekla.
i tad cujem ja oni pustili Billie Jean (culi me) i ja skidam jednu rukavicu i pocinjem da igram sva u fazonu ko Majkl. naravno ceo Vero me je gledalo jer je bilo puno puncito. kako god dobila sam aplauz :lol:

evo me konacno!

danas sam bila na praksi u Super Veru kao i uvek. Super Vero vam je na Novom Beogradu kod zeleznicke stanice.
i sad ujutru su me samleli sa nekom jadnom pop muzikom. posle pustili Daru Bubamaru...:sad2: i tako sams e ja smorila i pocela da vicem da je muzika trula da cu da tratzim Dj-eja da ga bijem. msm to je bila sala ne bih ga ja tukla.
i tako ja sva besna uzmem sa dva druga da secem neke kupuse i jedna od radnica mi dala neke bele rukavice,kao one hirurske,da se ne posecem na noz. nije ni trebalo vec sams e bila isekla.
i tad cujem ja oni pustili Billie Jean (culi me) i ja skidam jednu rukavicu i pocinjem da igram sva u fazonu ko Majkl. naravno ceo Vero me je gledalo jer je bilo puno puncito. kako god dobila sam aplauz :lol:
:super:

evo me konacno!

Znas da je marketing na forumu zabranjen :lol:
Salim se naravno :cmok:

:klap:

Sta se radi kod tebe ?

Znas da je marketing na forumu zabranjen :lol:
Salim se naravno :cmok:

:klap:

Sta se radi kod tebe ?

sta bre pa malo mozda nekog zanima. :lol: jos imam i karticu pise ucenik na praksi :rotf:

ma nista,ovih dana je praksa na kojom obavezno moram il da se povredim il da se naradim. :(
a jos ni neta nije bilo.

sta ima kod tebe?
procitala sam za grafit ima a odem da ih bijem te domare. kako se usudjuju da krece grafit na kom je MAJKL?! uzas.
ja bih volela da se uradi i na mojoj ali ne sme da se crta po skoli jer je u centru grada.

:cepanje:
pa, mogle bismo sve zajedno, da istraumiramo one ljude tamo.. :rotf: :rotf:

Alisa ih je vec israumirala. ti joj kazes suptilno se okreni ona se iscima i krene da se kida.:rotf: znas vec na sta misli one uši i ona kobila sa prasecim usima :rotf: nedostaje mi :cepanje:
ali najjace,pun mek,i mi skacemo i uz Thriller. :heart:
osecam da se od mene tad vise ocekivala Zlata Petrovic :rotf:

E Oprina tetka se porodila dala cerki ime Nevena :rotf:

Back