Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Michael Jackson's Vision To Be Released November 22!
Packaged as a deluxe boxed set, Michael Jackson's Vision contains more than 4.5 hours of content across three DVDs, capturing the entire spectrum of Michael's pioneering short films that transformed the entertainment industry with timeless, pop culture classics that today's youth embrace with as much passion as their parents did a generation earlier.

Jaoooj, kako sam se ja danas pogubila po Beogradu... Zbog onog glupog najavljivanja o zatvaranju Brankovog mosta na
određeno vreme, a neće da kažu u koje vreme morala sam da idem preko Savskog mosta do železničke, pa na tramvaj, a pošto...
naravno.. nisam znala gde da siđem... skoro, pa sam prošla ceo Bulevar pre nego što sam provalila da sam zapravo videla
Hotel Tašmajdan kroz neku ulicu i onda sam morala da se vraćam. I tako je danas... po ko zna koji put potvrđena izreka.. ili šta već..
"Sve se dešava sa razlogom" jer sam u povratku kod Vukovog spomenika videla BILBORD NA KOME JE MAJKL I POTPIS "DEVEDESETE"!

I sad.. kad sam malo proguglala naišla sam na ovo...
afd8d90f-9f28-461b-a42f-a72142928dac.jpg

http://www.kulone.com/RS/Event/1194604-DEVEDESETE-KST-16-10-2010

Jeste li videli na sajtu http://www.michaeljackson.com/us/ne...d-set-available-everywhere-monday-november-22 Procitajte sadrzaj diska br.3, One More Chance - previously unreleased 4:03:00 !!!! :eek: OMG,ne mogu da verujem! Jedva cekam da vidim spot! To je sigurno onaj sto je snimao neposredno pre sudjenja,kad su ga prekinuli,pa ga je ponovo snimao negde u aprilu prosle godine,tj.dovrsavao,na onon stolu kad igra,postovane su slike na temu jos prosle godine! Aaaaaaa,jedva cekam! :D

Jaoooj, kako sam se ja danas pogubila po Beogradu... Zbog onog glupog najavljivanja o zatvaranju Brankovog mosta na
određeno vreme, a neće da kažu u koje vreme morala sam da idem preko Savskog mosta do železničke, pa na tramvaj, a pošto...
naravno.. nisam znala gde da siđem... skoro, pa sam prošla ceo Bulevar pre nego što sam provalila da sam zapravo videla
Hotel Tašmajdan kroz neku ulicu i onda sam morala da se vraćam. I tako je danas... po ko zna koji put potvrđena izreka.. ili šta već..
"Sve se dešava sa razlogom" jer sam u povratku kod Vukovog spomenika videla BILBORD NA KOME JE MAJKL I POTPIS "DEVEDESETE"!

slika majkl dzeksona a nigde njega nisu naveli :lol:
valjda se podrazumeva ? :dontunderstand: :)

slika majkl dzeksona a nigde njega nisu naveli :lol:
valjda se podrazumeva ? :dontunderstand: :)

Muzika Nastala, Inspirisana i Slusana Tokom 90tih + Filmska + Video Clips + Cocktails etc...

Pa i sve domace, na drugoj sceni - Real Dom Dance

Prodigy, Billy Idol, Vatrene Ulice, Fatboy Slim, Dandy Warhols, Ramones, Blur, Oasis, Faithless, Lenny Kravitz, Mc Hammer, Scooter, Kosheen, Depeche Mode, Madonna, Jive Bunny, Vaya Con Dios, i svasta nesto jos.

A na drugom stage-u najhitovi r'nb-ija, House-a, i domace muzike 90tih.

Dj Team Djs Duca, Mouse, Slipi i uvek duhom prisutni Dooshan...
Brza izmena Dj-a, Strobmaster, Ko je sta smuvo smuvo, ko nije evo prilike, i ko zna sta jos. Bu-kst-omanija.

https://www.facebook.com/group.php?gid=26596724539&v=info

Trebalo bi da se podrazumeva... Msm. zašto bi on bio na slici ..? :lol:

E slusajte ovo....Negde na sajmu ima da se kupi mj jakna....kao nesto slicice pobacane ja se SOKIRALA....drugarica treba da me odvede da kupim....:heart:

aaa, javljaj ako nadjes!

:D Stavili Majkla na plakat. :aha:

vidi ovu što se javlja!
Kako se usuđuješ doći na krstu, a da se ne javiš na skype?! :lol: :mrgreen:

Inače.. daaaaa. mislim da ne želiš da znaš moju reakciju u tramvaju u tom trenutku! :lol:

:rumenka:
Ma, nemam vremena.. samo sam na brzinu dosla da vidim sta ima novo ovde :mrgreen:
:rotf: ne, ali mogu da je zamislim.. :rotf:
procitaj one viceve u mom blogu, danas sam se cepala k'o nenormalna :cepanje: a nisu mogli gluplji da budu vicevi!:zcepanje:

Back