Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

da li sam videla dobro ovde jednu sličicu sa Džeki Kenedi?

Da, ova:
90000244.1L.jpg

On je jednostavno predivan na ovoj slici! :aha:

http://vesti.krstarica.com/index.ph...odaji+kuca+Majkla+Dzeksona&sifra=2ad88b3f86ce

U prodaji kuća Majkla Džeksona
Blic - Pre 29 minuta
Kuća u Los Anđelesu u kojoj je "kralj popa" Majkl Džekson živeo do smrti, juna prošle godine, u prodaji je za 28,9 miliona dolara, objavio je magazin "Bilbord".

U kući sa sedam spavaćih soba koju je iznajmljivao, Džekson je živeo dok je pripremao povratničku turneju koju je trebalo da održi u Londonu.

Kuća sagrađena u stilu francuskih zamkova površine je 1.500 kvadratnih metara, ima 13 kupatila, 12 kamina, bazen, kuću za goste, bioskopsku salu, podrum vina, teretanu i lift. Vlasnik je Iber Gijez, direktor američke modne kuće "Ed Hardi".

Majkl Džekson je 25. juna 2009. iznenada umro od prevelike doze jakih lekova u kombinaciji sa anestetikom "propofolom".

Pevačev lični lekar Konrad Mari optužen je u tom slučaju za ubistvo iz nehata i čeka suđenje u Los Anđelesu.

kasni Blic sa vestima...:think:

Malopre mi se zavrsilo skidanje Gotenburg-HIStory tour koncerta.
Otvorim ja da pogledam kakav je i slucajno nabasam na scenu gde pusta devojke iz publike da mu se bacaju u narucje (You Are Not Alone) i skontam ja da mi je devojka poznata ! :eek:

Uzmem cd, pustim koncert iz Minhena, prebacim na pesmu YANA, sacekam devojku da mu se baci u narucje i skontam da je u pitanju isti koncert ! :eek:

Dzaba sam samo cekao da mi se skine Gotenbutg kad je u pitanju koncert iz Minhena :sad2:

Posle sam takodje uocio da se na pocetku snimka vidi onaj stadion u Minhenu gde je odrzao koncert

E sada, jedino ako su uzeli istu devojku iz publike (pod uslovom da ga pratila na turneji) i ako postoji isti stadion u Gotenburgu i u Minhenu ? :think:
:lol:

Back