M-heart-J
Veoma poznat
- Poruka
- 11.831
4. put danas pokušavam da ti dam repku, Annie
i ne da.. 
i ne da.. Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i ne da.. 4. put danas pokušavam da ti dam repku, Anniei ne da..
![]()

http://edition.cnn.com/2010/SHOWBIZ/Music/07/28/icon.music.vote/#fbid=8cBffgQEiN-&wom=false
glasajte za Majkija... Pozzz![]()

Ja sam ga stavio na drugo mesto.![]()

i još imaš hrabrosti ti ovde javno da priznaš?![]()
BEZOBRAZLUK!

Crvi Majklu pevaju "ko ti to grize obraze" .

Crvi Majklu pevaju "ko ti to grize obraze" .
Ja sam ga stavio na drugo mesto.![]()

Bezze
(msm bezze sto se prodaje![]()
a jel to bila kuca u majklovom vlasnistvu ili ju je iznajmljivao sta vec ? )
![]()
Zato se onda i prodaje tako jeVtino![]()
Da pozelim dobrodoslicu i odmah izrazim da se ne slazem sa tobom.
Ja ga slusam od aprila 2009 (znaci skoro pa od kako je umro ali ipak nesto ranije, znaci)
Prvo
Jesi li razmislila da vecina tih ljudi koji su poceli da ga slusaju posle 25.06 mozda nikaad nisu imali prilike da cuju za njega ?
Ja sa svojim (u to vreme) 16 godina nikada ali nikada nisam imao priliku da cujem za njega sem kao dete kroz neke glupe viceve koje nisam kontao jer su se odnosili na pedofiliju a ja o njemu nisam znao nista...
Jesi li cula da se pricalo na domacim medijima nesto o Majkli pre njegove smrti ?
Kada si zadnji put cula/videla neku njegovu pesmu na radio/tv stanici pre njegove smrti ?
Svi ti koji su poceli da ga slusa od smrti su novi narastaj...nova generacija (od 1990. pa na ovamo) koji su jednostavno imali tu priliku da odrastaju u vremenu njegove karijerne stagnacije (od Invincible albuma pa na ovamo) gde se slabo pojavljivao u medijima i slabo se o njemu sta govorilo.
Tako da nemoj iamti predrasude o njima
Drugo
On nije bio on jeste
![]()

Hvala na pozdravu
Svako ima pravo da se slaze ili ne slaze,ali ti prije svega nisi shvatio sta sam ja htjela da kazem,sto je Annie Not Ok shvatila.Ne smeta meni sto su ga ljudi poceli slusati tek nakon smrti,vec ljudi koji su postali fanovi samo jer je to kul(ima na prethodnoj stranici,podvukla sam crvenim slovima.),a nisu ga gotivili dok je bio ziv,a sada ga odjednom vole.
I NIJE ISTINA da su ga generacije od 1990. pocele slusati tek nakon smrti,ja sam 1993. godiste pa ga volim od djetinjstva,i ja ne znam gdje ti zivis,ali ja sam gledala x emisija o njemu(i dok je bio ziv),non-stop su se vrtili spotovi na TV-u(i dok je bio ziv),kao i mnoge pjesme na radiju(naravno,dok je bio ziv) tako daaaa![]()
) dete u to doba budno i jos pored TV-a ?Naravno da imas pravo na misljenje, opusteno bre
Video sam da si to posle napisala ali tek kada sam vec bio objavio svoj post pa me mrzilo da brisem
Vidjala si ga ali na programima preko kablovske/satelita ? Sam u pravu ?
Nema sanse da si ga vidjala na domacim programima ...
Msm puste ga ali kao npr. FOX TV koja pusta njegove spotove u 3 sata posle ponoci ... msm ajme koje je "normalno" () dete u to doba budno i jos pored TV-a ?
I onako sam u to vreme budna... 
sad ću uvek da držim upaljen fox..I onako sam u to vreme budna...
![]()
Naravno da imas pravo na misljenje, opusteno bre
Video sam da si to posle napisala ali tek kada sam vec bio objavio svoj post pa me mrzilo da brisem
Vidjala si ga ali na programima preko kablovske/satelita ? Sam u pravu ?
Nema sanse da si ga vidjala na domacim programima ...
Msm puste ga ali kao npr. FOX TV koja pusta njegove spotove u 3 sata posle ponoci ... msm ajme koje je "normalno" () dete u to doba budno i jos pored TV-a ?

Mozda budes imala srece
To mi je inace drugarica poslala poruku u 3 sata posle ponoci i rekla mi da pustaju njegove spotove na FOXu ...![]()

Šalim se, ali se nadam da će biti... :mrgreeen:

na Foxu pustaju Majkl u 3 sata posle ponoci?
u super ja sam ionako budna![]()