Prisoner
Elita
- Poruka
- 21.018
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Najvise me nerviraju ljudi koji su ga zgotivili tek nakon sto je umro!
Ja ga volim od djetinjstva,covjek je car.Bio.
Ja sam ga zgotivila nakon sto je umro.
Ali ne i zato sto je umro, vec zato sto sam se tada upoznala sa onim sto je bio. I ostao.
Postoje ljudi, koji namerno postanu fanovi nekoga, bas kad umre, jer misle da je to "kul", ili kako vec.A postoje i oni koji tek nakon smrti te slavne licnosti postanu fanovi, jer tad saznaju za tog nekoga I mozda su ti "novopeceni" fanovi cak veci fanovi od onih starijih.
Sem toga, ne mozemo da kontrolisemo svoju sudbinu. Volela bih da sam ga pre zavolela i to sam rekla milion puta, ali ko zna sta bi se promenilo i cega ne bi bilo da se desilo onako kako zelim. Pre je postojao neko drugi, sada volim Majkla, a ko zna sta ce biti u buducnosti.
Prema tome, glupo je odmah osudjivati nekoga.

Slazem se s tobom,ali prvenstveno je moj `govor mrznje` bio upucen ljudima pod crvenim slovima. Licno ne vjerujem da mogu biti veci,ali dobro...Svi smo mi razlicitih misljenja
Necemo se svadjati ko ga vise voli![]()

Pa da, kada si umetnik, jako je dobro kada umreš.![]()

Ajde, nacrtajte mi šta prvo uradim....kakva 5. pa 1. ...ništa ne kapiram, a 'oću da glasam,naravno.
kako joj zavidim........![]()
a kad nisi umetnik možeš da umreš i pre vremena, ista ti je cena...
'di si,bre, drug?

Ja sam ga zgotivila nakon sto je umro.
Ali ne i zato sto je umro, vec zato sto sam se tada upoznala sa onim sto je bio. I ostao.
Postoje ljudi, koji namerno postanu fanovi nekoga, bas kad umre, jer misle da je to "kul", ili kako vec. A postoje i oni koji tek nakon smrti te slavne licnosti postanu fanovi, jer tad saznaju za tog nekoga. I mozda su ti "novopeceni" fanovi cak veci fanovi od onih starijih.
Sem toga, ne mozemo da kontrolisemo svoju sudbinu. Volela bih da sam ga pre zavolela i to sam rekla milion puta, ali ko zna sta bi se promenilo i cega ne bi bilo da se desilo onako kako zelim. Pre je postojao neko drugi, sada volim Majkla, a ko zna sta ce biti u buducnosti.
Prema tome, glupo je odmah osudjivati nekoga.

Glasajte za vasih TOP 5 legendarnih muzicara
Glasate tako shto ispod prikazanih muzicara klikate na brojeve od 1 do 5 i tako formirate svoj TOP 5 koji se odmah prikazuje.
Glasajmo za MJ-a, naravno :-)
Glasate na:
http://edition.cnn.com/2010/SHOWBIZ/Music/07/28/icon.music.vote/#fbid=Vo4axm3aQeW
Rezultati glasanja bice objavljeni na cnn.com/icon u muzickom show-u koji ce se emitovati 25og avgusta 2010 godine.
)
bravo za post.u ljudi kolki kilometarski postovi.
ja jedino imam da kazem je da ne osudjujem nove fanove. i treba ih imati sto vise. i ne smeta mi sto su poceli da ga slusaju nakon smrti. sve dok te fanove ne upoznam. a ako vidim da Majkla slusaju jer je to sad neki fazon a sa druge strane pricaju kako je on poremeceni pedofil e onda pocnu da mi smetaju.
Anniebravo za post.
![]()
A koji je to fazon da ga slušaju, a da o njemu misle ono što si ti navela? 

Decembar 2009.
znas Ninu? tj znas je bila si samnom da praksi.
sto me kopiras? 
Hunznas Ninu? tj znas je bila si samnom da praksi.
e pa ona ga je slusala neko vreme,stalno je govorila kako je fan,a onda dosla meni pa pocela o pedofiliji. ima takvih koliko hoces.
to sporo kapiram...sto me kopiras?
![]()

A koji je to fazon da ga slušaju, a da o njemu misle ono što si ti navela?
Sporo kapiram...
Da se samo nadovežem na post Man-a i Annie
Počela sam da ga slušam čim sam čula jednu njegovu pesmu. Gledala sam film "Danas 13, sutra 30" i čula Thriller i zarazila se .. odmah otišla na yt. i po ceo dan je slušala i onda sam polako krenula da slušam i druge njegove pesme i do sad nikako nisam prestala da ga slušam. Rekla bih da ima oko 7-8 meseci. Od kad sam krenula da nosim naočare...![]()
Decembar 2009.
Sada ne mogu da zamislim dan bez makar jedne njegove pesme..![]()
u ljudi kolki kilometarski postovi.
ja jedino imam da kazem je da ne osudjujem nove fanove. i treba ih imati sto vise. i ne smeta mi sto su poceli da ga slusaju nakon smrti. sve dok te fanove ne upoznam. a ako vidim da Majkla slusaju jer je to sad neki fazon a sa druge strane pricaju kako je on poremeceni pedofil e onda pocnu da mi smetaju.
Anniebravo za post.
![]()
Citas mi misli-divno![]()

J bm ti fanovanje...
pa loše utičeš na mene...![]()

ja lose uticem?
ok zapamtices me sad cu ja jos malo kuci
salim se necu ti nista![]()

Daaa, još maloooo. ..![]()
![]()

i ti promenila avatar? svidja mi se 

![]()
![]()
Anniei ti promenila avatar? svidja mi se
ovo neko vreme kad svi menjamo avatare jel?![]()