MJfan
Domaćin
- Poruka
- 3.506
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ko je gledao emisiju sem ja, nikić?
97godine u Kopenhagenu - Danska
...to je tako dirljivo(rodjendan ti je a radis ..), jos kako on to lepo opisuje ....
daa, meni je bio interesantniji početak...priče o prvim uspesima grupe, Majklova vidjenja fanovki koje dižu suknje na njih i uleću u krevete njegove braće....
Koju bi pesmu voleli da vam Majkl otpeva na uvce?Samo za vas,bez muzike,bez plesache,samo on i njegov glas...Samo jednu,nemojte da preterujete...
![]()
Hocu jedan i u Zvorniku![]()
Jaooo bre, tesko ti pitanje, ajde recimo "For All Time".
Bice, bice....
Pozdrav drustvo, ja se veceras vracam kuci.
Niste se bas nesto raspisali.![]()
МАЈКЛ ЏЕКСОН ИМА ЈОШ ЈЕДНУ КЋЕРКУ?
Годину дана послије смрти Мајкла Џексона јавила се сестричина Дајане Рос која тврди да је непризната кћерка краља попа.
![]()
Мосијен Петит Џексон предала је документе суду у Лос Анђелесу тражећи ДНК тестирање којим би се доказало да је она кћерка Мајкла Џексона.
"Непризната кћерка" тврди да је 1975. године тада малољетни Мајкл Џексон направио дијете њеној мајци Барбари, сестри пјевачеве велике пријетељице Дајане Рос.
Мосијен тврди да ју је пјевачева мајка Кетрин као дјевојчицу послала у Белгију како би заштитила синовљеву репутацију. Она сада тражи дио Мајкловог насљедства и старатељство над троје Џексонове дјеце.
Izvor:http://rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=25449
evo jedne slike dobre za avatar ovde ili jos bolje kao profil slika na fb-u
![]()
....o boze sta sve nece da objave -gore nego kad je bio ziv
Ljudi oprosticete mi ali moram ovo da vam kacim ............
.....ko bi rekao da ce mu ovo biti poslednje obracanje ? Pogledajte kako je nekako poseban -kao nikada pre.....poslusajte kako mu glas posebno zvuci...........
![]()
posle smrti se sve desava...
nije nego...