Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
37573_1347896823700_1419693110_30811435_4233312_n.jpg

daa, meni je bio interesantniji početak...priče o prvim uspesima grupe, Majklova vidjenja fanovki koje dižu suknje na njih i uleću u krevete njegove braće....

ja nisam neam E :confused:
mada bih mogao da skidam sa neta te emisije sto propustam ali ne znam jesu li vredne skidanja msm jesu li zanimljive ...

uzgred da napomenem, skinuo sam Bad Tour '88 .. u pitanju su video zapisi 4 njegova koncerta iz te godine ali je problem u tome sto su amaterski snimci pa se ne vidi bas najbolje :)
Neko se potrudio da postavi i hvala mu puno pa ko hoce moze da skine ...

:bye:

Koju bi pesmu voleli da vam Majkl otpeva na uvce? :lol: Samo za vas,bez muzike,bez plesache,samo on i njegov glas...Samo jednu,nemojte da preterujete... :lol:

Jaooo bre, tesko ti pitanje, ajde recimo "For All Time". :heart:

Hocu jedan i u Zvorniku :mrgreen:

Bice, bice....:zcepanje:

Pozdrav drustvo, ja se veceras vracam kuci. :zag:

Niste se bas nesto raspisali. :think:

Malo pre sam na RTRS gledao neku emisiju o Nikol Rici i sada dotakli se oni teme o njenom "burnom"zivotu (voznja u pijanom stanju suprotnom stranom autoputa u L.A. sa tragovima droge) i kaze jedan od novinara:

-Znate ko joj je bio kum ?
Majkl Dzekson (i prikazu njegovu sliku u najgorem mogucem izdanju-naravno :roll:)
Zato je i morala da bude sasava i da odudara od okoline .

:eek:

Ajme mene :lol:

МАЈКЛ ЏЕКСОН ИМА ЈОШ ЈЕДНУ КЋЕРКУ?

Годину дана послије смрти Мајкла Џексона јавила се сестричина Дајане Рос која тврди да је непризната кћерка краља попа.

010351.jpg

Мосијен Петит Џексон предала је документе суду у Лос Анђелесу тражећи ДНК тестирање којим би се доказало да је она кћерка Мајкла Џексона.

"Непризната кћерка" тврди да је 1975. године тада малољетни Мајкл Џексон направио дијете њеној мајци Барбари, сестри пјевачеве велике пријетељице Дајане Рос.

Мосијен тврди да ју је пјевачева мајка Кетрин као дјевојчицу послала у Белгију како би заштитила синовљеву репутацију. Она сада тражи дио Мајкловог насљедства и старатељство над троје Џексонове дјеце.

Izvor:http://rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=25449

....o boze sta sve nece da objave -gore nego kad je bio ziv

Ljudi oprosticete mi ali moram ovo da vam kacim ............

.....ko bi rekao da ce mu ovo biti poslednje obracanje ? Pogledajte kako je nekako poseban -kao nikada pre.....poslusajte kako mu glas posebno zvuci...........

:( :heart:

МАЈКЛ ЏЕКСОН ИМА ЈОШ ЈЕДНУ КЋЕРКУ?

Годину дана послије смрти Мајкла Џексона јавила се сестричина Дајане Рос која тврди да је непризната кћерка краља попа.

010351.jpg

Мосијен Петит Џексон предала је документе суду у Лос Анђелесу тражећи ДНК тестирање којим би се доказало да је она кћерка Мајкла Џексона.

"Непризната кћерка" тврди да је 1975. године тада малољетни Мајкл Џексон направио дијете њеној мајци Барбари, сестри пјевачеве велике пријетељице Дајане Рос.

Мосијен тврди да ју је пјевачева мајка Кетрин као дјевојчицу послала у Белгију како би заштитила синовљеву репутацију. Она сада тражи дио Мајкловог насљедства и старатељство над троје Џексонове дјеце.

Izvor:http://rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=25449

posle smrti se sve desava...:roll:
nije nego...

....o boze sta sve nece da objave -gore nego kad je bio ziv

Ljudi oprosticete mi ali moram ovo da vam kacim ............

.....ko bi rekao da ce mu ovo biti poslednje obracanje ? Pogledajte kako je nekako poseban -kao nikada pre.....poslusajte kako mu glas posebno zvuci...........

:( :heart:

u vezi s tim, drugi koncert te turneje je bio zakazan isto za 16ti jul :c
od tada nisam slavila nijedan rodjendan, delimicno zbog toga
al secam se da sam gledala dangerous iz bukuresta i izjedala se, pfffffffff :c

I ja vas sve pozdravljam... :bye:

O novom albumu se uveliko piše --- definitivno izlazi u novembru i sadržaće 10 novih pesama.
Producent albuma je Rodney Jerkins a.k.a. Darkchild, jedan od producenata albuma Invincible.

Jedva čekam novembar! :D Ko zna kako će da se zove album... :think:

Back