Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
juu koja je ova?
sta je u stvari ovo?

mislila sam da je neki dvojnik...
kopiracu odgovor cure sa mjserbiafanclub-a:
"tabloid junk naravno. ispod pise, Majkl je konacno ispunio svoj san da postane beo..
ali misterija ostaje, kako su uspeli da naprave tu sliku! Fotosopa tad nije bilo i ne verujem da su postojeci softweri u to doba bili tako dobri."

mislila sam da je neki dvojnik...
kopiracu odgovor cure sa mjserbiafanclub-a:
"tabloid junk naravno. ispod pise, Majkl je konacno ispunio svoj san da postane beo..
ali misterija ostaje, kako su uspeli da naprave tu sliku! Fotosopa tad nije bilo i ne verujem da su postojeci softweri u to doba bili tako dobri."

boze...
sta sve nece napisati....
ko zna sta je ovo..:roll:

mj__s_new_look_by_thetoongirl.jpg

zna li neko, o chemu se ovde radi?

OMG it's MJ gone JK! :pop2: :mrgreen:
Verovatno se samo zezao, isprobavao sočiva i perike u filmskom studiju ili je PhSh.
Samo ne verujem da je rađen za vreme Bad-a, nego je danas neko fotošopovao sliku.
Ili je imitator(ka). Very confusing. :lol:

@MJfan
Ne znam sad šta da postavim, vest da je priznao da je lažirao ili vest da poriče da je lažirao. :confused:
U svakom slučaju, meni deluje kao gluma.

e?
meni bash ne
moram da priznam
da me rasplakao
delovalo je iskreno...

eo sada guglam i koliko vidim, vest da je lazirao se samo nalazi u junk tabloidima...
mislila sam da postoji njegova izjava da je sve gluma...
njegov pr je porekao te tvrdnje...

Poslednja izmena:
e?
meni bash ne
moram da priznam
da me rasplakao
delovalo je iskreno...

eo sada guglam i koliko vidim, vest da je lazirao se samo nalazi u junk tabloidima...
mislila sam da postoji njegova izjava da je sve gluma...
njegov pr je porekao te tvrdnje...

Onda respect. :)
Iskreno, nisam ni pročitao vesti, samo sam video naslove.
Malo mi je delovalo fake, da baš uopšte nije mogao da otpeva pesmu.
I Usher je plakao dok je pevao Gone Too Soon na komemoraciji, ali bar je otpevao.

Hmm, pade mi na pamet, gde je Justin Timberlake u celoj MJ priči?
Sad se nije pojavio nigde od kako je MJ ... a i nije ga bilo ni na 30th Ann. recimo...
U kakvim su odnosima oni bili? Mislim, očigledno je da je on možda i najveći (i najuspešniji) MJ imitator. :lol:

Novi snimak sa snimanja "Michael Jackson's This Is It'.

0:17 izgleda kao duh :sad2:
mnogo, mnogo mi je krivo shto nikada necu mocu da vidim nastup thrillera u 02 areni... tako mocno i bogato izgleda scena...

Poslednja izmena:
Onda respect. :)
Iskreno, nisam ni pročitao vesti, samo sam video naslove.
Malo mi je delovalo fake, da baš uopšte nije mogao da otpeva pesmu.
I Usher je plakao dok je pevao Gone Too Soon na komemoraciji, ali bar je otpevao.

Hmm, pade mi na pamet, gde je Justin Timberlake u celoj MJ priči?
Sad se nije pojavio nigde od kako je MJ ... a i nije ga bilo ni na 30th Ann. recimo...
U kakvim su odnosima oni bili? Mislim, očigledno je da je on možda i najveći (i najuspešniji) MJ imitator. :lol:

ma to sad samo koriste da ga napljuju zbog rihanne...
on je meni super... mnogo mi je sladak, shushka dok pricha, ODLICNO igra
malo je tupav, gledala ga kod larry kinga al bezopasan je sve u svemu...

ne stize od manekenisanja po spotovima koleginica

ne svidja mi se kris u pokretima majkla, super je u arenbi densu, pristojno, al ciara je nepobediva
evo, recimo ovo nije fake, da se sasvim razumemo

+ se ima bezbroj tribjuta, heal the world najviše, ( baš mi je drago što je zapela za tu pesmu )
a, da, i igra ko zmaj ! yes <3

:klap:
i ja
zaboravila sam je skroz
:hvala:
primetih da imamo slichan, ako ne isti ukus za pojedine pesme, me like you :lol:

hahah... :lol: :D

i kod mene je isto.
al ovaj put moram da dodjem...:heart:

zashto imam utisak da ce neshto da ti iskrsne 29og :lol:

izgleda da ce meni (i to m o z d a) iskrsnuti more, pa necu moci da dodjem... :sad2:

sto se tice te slike... mislim da to nije Majkl, sa plavom kosom, nije to njegova brada... a nisu ni usta... moguce da je maska... :confused::confused::confused:

ma to sad samo koriste da ga napljuju zbog rihanne...
on je meni super... mnogo mi je sladak, shushka dok pricha, ODLICNO igra
malo je tupav, gledala ga kod larry kinga al bezopasan je sve u svemu...

ne stize od manekenisanja po spotovima koleginica

Pa mislim, svaka mu čast... :confused:

ne svidja mi se kris u pokretima majkla, super je u arenbi densu, pristojno, al ciara je nepobediva
evo, recimo ovo nije fake, da se sasvim razumemo

+ se ima bezbroj tribjuta, heal the world najviše, ( baš mi je drago što je zapela za tu pesmu )
a, da, i igra ko zmaj ! yes <3

Ciara je mnooogo sexy i slatka. Promakao mi je ovaj tribute...
Ni meni se ne sviđa kako Chris imitira Majkla, deluje mi nekako ukočeno, ne igra celim telom kao MJ, retko ko danas tako igra...

Ciara je mnooogo sexy i slatka. Promakao mi je ovaj tribute...
Ni meni se ne sviđa kako Chris imitira Majkla, deluje mi nekako ukočeno, ne igra celim telom kao MJ, retko ko danas tako igra...

preterujesh ... ume dechko da se krece ... u nekim svojim spotovima je objasnio...
po 1494095409 put, jedan je kralj... i ne moze da igra isto...
jedino shto meni smeta dok igra Majklove koreografije jeste njegovina visina... samo da je malo nizi... mislim da bi bilo bolje, vernije...

preterujesh ... ume dechko da se krece ... u nekim svojim spotovima je objasnio...
po 1494095409 put, jedan je kralj... i ne moze da igra isto...
jedino shto meni smeta dok igra Majklove koreografije jeste njegovina visina... samo da je malo nizi... mislim da bi bilo bolje, vernije...

Dobro, aj neću više da ga kritikujem, lep mu je bio tribute... :)
Naravno da ume da se kreće, pa crnja je... :lol:
Bitno da je voleo Majkla, a kako igra mi nije nešto specijalno, al dobro, to je stvar ukusa...
Meni je recimo bolji od njega onaj tvoj sugrađanin, onaj klinac...

Back