Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
jel gledate Mtv....moram da se nasmejem samoj sebi...

Kad je sad proleteo Naomi kroz noge, krenem po daljinski da malo vratim unazad još jednom ja to da vidim... .......:zcepanje: i tek onda shvatim da je to samo tv....

ne znam zašto volim taj deo kad joj proleće kroz noge...:roll:

E, da je proleteo tako... Tj. da sam malo starija, pa da je proleteo kroz moje, nije ona nista bolja od mene, i moje noge su duge...:zper:

A Stefanović je od njega neuporedivo bolji.
:heart:

Moje skromno misljenje je, da nijedan od ove dvojice nije neki igrac.. Da uzmem u obzir to da sam ih letos uzivo videla kako igraju.. I verujete ne lici ni na sta.. Htela sam vam samo pokazati ovaj link.. Decko je jako mlad, jos je u srednjoj skoli.. Ima vremena na pretek da nauci da igra jos bolje.. Medjutim, on je za sada najbolji u Srbiji, koga sam videla da igra uz MJ muziku.. To je moje misljenje.. Pogledajte i procenite.. Decko je iz Nisa.. ;)

Sto pljujete po njemu? Ne znam ga, ali decko voli sta i mi. Nije mislio nista lose.

Ne kazemo nista....Samo moglo je i bolje sa obzirom da je toliko vezbao...Ja sam pricala sa njim,pitala sam ga da pustaju Michaelove pesme i kada se zavrsi....Pitao me kao ae igraj izadji ja mu rekla kao pa ne znam...On meni kaze ti mislis ja znam pa igram ovo je sve u cast Michaelu nije bitno kakvi smo bitno je da smo fanovi....Ja sam na kraju Djusnula uz Black or white....:zcepanje:....Nisam bila bolja od njega tako da....xaxax....:heart:

]e ajd pokusaj da slikas da vidim kako to izgleda [/B]...meni nece da otvori ni moj ni neciji drugi nalog ... ne znam u cemu je fora ... a bas bih voleo da vidim kako to izgleda...

Jel mozes da slikas i da nam pokazes ? Pls :mrgreen:

E, da ni meni nece to da se prikaze. :confused:

Ajde pricajte jos kako je bilo na skupu, gde su slike snimci? :super:

Mislim da ce da mi se smuci svetsko prvenstvo, na svakom drugom je programu, a ja nemam MTV da gledam Majkla. :besna:

Ne shvatam kako je on uspjeo da popularizuje MJ-a na nasim prostorima....:confused:
Kao prvo,nemam apsolutno nista licno protiv njega,ne poznajem ga...
ali ni meni se ne dopada to sto on radi,a ni nacin na koji to radi....
Mislim,momak je sam sebe prozvao najboljim srpskim MJ-em sto je stvarno van svake pameti...:eek:
Ne dopada mi se sto na svakoj domacoj grupi na fejsu posvecenoj Majklu "iskace"
reklamni link "najboljeg MJ-a na nasim prostorima"...:roll:
Ne ulazim u to koliki je fan i iskreni postivalac Majklovog lika i djela,
al' ne bi skodilo da malo smanji dozivljaj...ne volim ljude koji se "duvaju" bez osnova ...
Nista licno,naglasavam...;)

Ej da vas pitam,moze li negdje online da se gleda taj MJ weekend program na MTV ....?

I Majkl je sam sebe prozvao kraljem popa ... tj. Elizabeth ali isto je to :hahaha1:

Recimo da znam jedan deo koji vi ne znate, pa mi je malo gadan..:mrgreen:
A inače, ne zna da igra, i to je činjenica.
Ja gledam VH1, a promenim malo i pustim mtv..
Kako sam plakala malopre.. Užas.
Juče nisam.. Do malopre uopšte.. ://
A obećala sam da neću da plačem. I neću više.

Da budem iskren i meni je na trenutke bio smesan ali ok je to :)
Elem, nije da bas ne zna da plese ali ja mislim da moze proci i da nije bas tako strasno ;)
Primetio sam recimo da zna da uradi onaj moonwalk sa strane i to onako mogu reci i dobro.
Moonwalk mu je takodje tu negde.

Ali da budemo iskreni-pa niko ne moze plesati kao MJ

picture.php

:eek: :eek: :eek:

:think:

fotosop

:think:

Back