MJfan
Domaćin
- Poruka
- 3.506
Ma sta nam rece...![]()
Pa koja ne bi...ima li takve....
![]()
nema, razume se
nego shto tek sad priznala

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma sta nam rece...![]()
Pa koja ne bi...ima li takve....
![]()

e sve ste u pravu....slab je imitator...al je i jedini kod nas, bar zvanično...zato i kažem, nek se uključi još neko pa da pričamo...
ovako, ne vredi...
p.s. popularizovao je MJ-a tako što se najpre pojavio u onom šou, a onda i nastavio da nastupa po raznim klubovima....![]()
ja ne znam nikoga od fanova da je znao za njega pre no što je majkl capnuo
on je tačno od tad počeo da dopumpava buru na našim prostorima s tim samonadenutim titulama itd
ja samo ne kapiram čemu to isticanje medju fanovima ?!
zašto bi recimo na jednom skupu, čija je poenta jedno spontano ćaskanje o majklu, on došao obučen u njega i bacakao se tamo na sve strane ?!
ja lično ne mislim da je on popularizovao majkla kod nas, već samo iskoristio trenutak kada je džekosnovo ime bilo najizvikanije, da ugrabi malo pažnje
moj utisak ...
a jedna stvar mi nije jasna, zašto popularizovati majkla ?

ja ne znam nikoga od fanova da je znao za njega pre no što je majkl capnuo
on je tačno od tad počeo da dopumpava buru na našim prostorima s tim samonadenutim titulama itd
ja samo ne kapiram čemu to isticanje medju fanovima ?!
zašto bi recimo na jednom skupu, čija je poenta jedno spontano ćaskanje o majklu, on došao obučen u njega i bacakao se tamo na sve strane ?!
ja lično ne mislim da je on popularizovao majkla kod nas, već samo iskoristio trenutak kada je džekosnovo ime bilo najizvikanije, da ugrabi malo pažnje
moj utisak ...
a jedna stvar mi nije jasna, zašto popularizovati majkla ?
Odmah mi se nije dopao, cinio mi se kao neko ko je docekao svojih 5 minuta zbog specificnog emotivnog trenutka u kojem su fanovi, ne fanovi i mediji bili zbog Majkla , on dosao u epicentar zbivanja da ugrabi trenutak! A bas nije bio trenutak - uopste. Meni je to vise vredjalo inteligenciju, ljutilo me, nego sto mi je bilo simpa. 

Joj tako ga i ja pamtim sa prvog skupa pre godinu dana.Odmah mi se nije dopao, cinio mi se kao neko ko je docekao svojih 5 minuta zbog specificnog emotivnog trenutka u kojem su fanovi, ne fanovi i mediji bili zbog Majkla , on dosao u epicentar zbivanja da ugrabi trenutak! A bas nije bio trenutak - uopste. Meni je to vise vredjalo inteligenciju, ljutilo me, nego sto mi je bilo simpa.
Jos kad sam videla da zove sve novine po srbiji da im se predstavi, da dodju da ga slikaju, intervuisu.... e, smucio mi se.
Kad shvatis da je nesto sto je tebi uzasno bolno - drugome doslo ko' kec na jedanest a i on fan ko i ti. Ispadne da on duboko u seb, treba da slavi Majklovu smrt sto mu je otvorila vrata da mu se ispuni san i postane poznat MJJ imitator.... U meni izaziva odvratnost.
A tek kako lose to radi... uzas!
E dosta o njemu vise...![]()

E ljudi sta me je to uplasilo tako na pocetku ove strane. Sta je to , ko je to u Majklovom odelu?
Nije mu valjda taj kip, pomen na groblju ?![]()
'De si ti bre, sta radis?![]()
![]()
Nesto sam klonula . Kako si ti? 
to je neki od imitatora, koliko ja vidim...

kako sad da gledam oba kanala u isto vreme...![]()
volela bih da u ovom mtv weekendu bude što više intervuja sa Majkom, ono što fanovi manje znaju....a izmedju spotići.
nepravazidjen Thriller.
Vecin anas tamo juce je prokomentarisalo.....,,Ovaj decko kao da se podsmeva majklu sa onom igrom,,..

zašto tako loše o momku koji je uspeo koliko toliko da popularizuje MJ-a na našim prostorima?
čemu to?
ok, nije neki igrač...al ima veliko srce momak...i trudi se...
da vidim sve vas koji ste bolji od njega, al na delima ne na rečima....
p.s. Alice, ništa lično...tvoj post je bio prvi na strani![]()
nije valjda da toliko loshe djuska lik![]()