DD
Elita
- Poruka
- 19.267
Vreme i mesto odrzavanja su vec odredjeni i ne znam zasto bi pocela perpirka![]()
Odredjeni mesto i datum. A polemisete zasto tad, zasto ne posle ili pre... Itd. Zasto za njegov rodjendan, a zasto dana kad je umro.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vreme i mesto odrzavanja su vec odredjeni i ne znam zasto bi pocela perpirka![]()

aaaaaaaa Usce mi je tako blizu...
na par stanica od moje zgrade...![]()

Odredjeni mesto i datum. A polemisete zasto tad, zasto ne posle ili pre... Itd. Zasto za njegov rodjendan, a zasto dana kad je umro.![]()

hehe
ja ne bih isao na letvanje![]()
....

...ne mogu...

Zamrla nam tema, valjda zbog ove vrucine...
Majklovci, sta ima, sta se radi i slusa?
pa jel se bre obiljezavaju godisnjice smrti svojih bliznjih ?
nije to nikakav bauk
meni je vise glupo obiljezavati neciji rodjendan a on mrtav ?
![]()
A zar ti treba veci povod za slavlje od samog dana kada se rodila jedna takva izuzetna licnost ? Ne verujem da cu ici, imam ispit 26.juna. A pricala sam sa drugom da me vozi, ali sta ce on da radi dok sam ja tamo... On voli samo DD i jos par pesama...
Tamice, ne bih ja letovanje odlagala, pa bice jos skupova![]()
A imala sam i prosle godine. 
Ne verujem da cu ici, imam ispit 26.juna. A pricala sam sa drugom da me vozi, ali sta ce on da radi dok sam ja tamo... On voli samo DD i jos par pesama...
Tamice, ne bih ja letovanje odlagala, pa bice jos skupova![]()

Pa,obiljezavaju se kao dan zalosti....A zar ti treba veci povod za slavlje od samog dana kada se rodila jedna takva izuzetna licnost ?
Ja se nadam da ce i zvanicno 29.avgust biti proglasen kao njegov dan !
![]()
nadam se i ja...
Pa,obiljezavaju se kao dan zalosti....A zar ti treba veci povod za slavlje od samog dana kada se rodila jedna takva izuzetna licnost ?
Ja se nadam da ce i zvanicno 29.avgust biti proglasen kao njegov dan !
![]()

Ja nisam imala juce net ceo dan.
Sinoc sam slusala pesme iz sedamdesetih, OTW, gledala TII, par spotova, pa onda presla na koncert u Rimu sa Bad turneje.![]()
a znam ali opet...
msm nema sanse da bude odlozeno to znam...
ali kad bude opet neki skup hocu da svi,ali bas svi sa teme budete tamo...
najveca zelja sada mi je da vas upoznam...![]()
Ja nisam imala juce net ceo dan.
Sinoc sam slusala pesme iz sedamdesetih, OTW, gledala TII, par spotova, pa onda presla na koncert u Rimu sa Bad turneje.![]()
Bice prilike. Opusteno. Ja prvom prilikom kad dodjem u Bg na duze, javljam ti se!![]()

Jel imas ceo skinut ili preko YTa ?
Iz koje godine je ?

bad turneja,rim jel to ono gde je onako slabo otpevao DD?

Jao jeste, bas se namucio. Ima li neki koncert gde je malo bolje otpevao?
Ali je zato nastup vrh kao i spot.![]()
kao i uvek...Nije preko YT-a, vec audio snimci. To sam nasla nekad pre na jednom forumu, ajde ako uspem da nadjem dacu ti link. "88 godina, koju nikad da izbace na DVD.![]()

bad turneja,rim jel to ono gde je onako slabo otpevao DD?

evo pogledaj ako nisi...

Ma jesam gledala, nego se salim... Zasto li je Dirty Dianu slabo pevao...![]()
mogao je to malo bolje ipak pevao je Dirty Dianu zna se kako to treba da zvuci...