Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Pa ne znam sta ti imas, ne bih da te smaram sa stvarimo koje imas i ti ( verovatno svi imamo slicno) .
Imam nesto iz studenskog parka. Kad pevamo, kad nas intevjuisu... iz kneza nemam.
Pa sa platoa filozofiskog imam nesto videa , pa sa splava nasto od snimaka mada je dosta mracno pa onda krenu bleskovi reflektora, pa se sve vidi i tako u krug.
Ne znam zar nemam to postavljeno na fejsu. Sta ti imas od video snimaka, preuzetih od bilo koga ( ja bih upotpunila video snimke ).

Sta ce biti ove godine jer se planira neka zurka ?

da, taj iz Kneza, na taj sam mislila ...
a imam samo ono televizijsko iz Studentskog ...
nemam ja nikakav tag na fejsu, al raspitaću se još kod ovih za te ostale videe ...
hvala

biće za rodjendan, stopostotno, jedva čekam, mada se nisam čula s našima u vezi sa planovima.
znam samo, rekoše da za klub ima više garantnih opcija, to da se odredi najisplativije, muzika i eto za čas ...

bobbleheads_03-large.jpg

nova bobblehead lutka

Katherine Jackson odgovorila na optuzbe Joe Jacksona

Joe je rekao novinarima da krivi svoju zenu (Majklovu majku), Katherine, za smrt njihovog sina zato sto nije pritekla Majklu u pomoc kada mu je najvishe trebala.

"Majke su uvek one na koji se sinovi ugledaju. Zeleo sam od nje da istupi, udje u problem i kaze, 'Vidi, Majkl....,' ... da ga razveseli, oraspolozi, jer znate, ako je vasa majka u blizini, sin bi se, ja mislim, osecao bolje,", rekao je Jackson. "Ali ona to nije zelela, zato sto se bojala da ce mu narusiti privatnost... i mi smo se raspravljali zbog toga nekoliko puta."

U ponedeljak, 14. Jun, portparol Katherine Jackson odgovorio je na ove prituzbe, nazivajuci ih - "preterivanjem/necuvenim/sramnim".

"Svet zna da je gospodja Jackson oduvek brinula i volela, kako svoju decu tako i svoje unuke i ona je imala vrlo specificnu vezu sa Majklom. Svet takodje zna ko je Joe i izgleda da nas ne ostavlja da to sto znamo o njemo zaboravimo."

Izvor: http://www.vh1.com/artists/news/164..._michael.jhtml?rsspartner=rssYahooNewscrawler

Konradu dozvoljeno da nastavi sa radom

LOS ANGELES () – Sudija iz LA-a juce je odbio pozive koji su se odnosili na doktora MJ-a i njegovu suspenziju rada u Kaliforniji, rekavsi da on nema autoritet da deluje na taj zahtev.

Kalifornijski medicinski odbor zahtevao je da rad Konrad Muria bude suspendovan do konacnog ishoda njegovog krivicnog postupka.

Raniji uslovi kaucije - koji su dozvoljavali da Konrad radi ali zabranjuju rad sa sedativima kao sto je propofol - ostaju do 23 avgusta, kada je preliminarno saslusanje.

Izvor: http://news.yahoo.com/s/afp/20100614/en_afp/entertainmentusmusicjacksondoctor_20100614221946

Kazu dole u komentarima da je Janet izbacila nesto na svoj twiteer ( ja nemam to cudo pa nemogu da trknem do tamo) : Anyone read Janet Jackson's last tweet?

"It's time the fans know the truth and ur one of the very few I trust n doing so. I got ur back all the way bro, whatever u need. I love u!"

Pretty weird..

Sta joj je ur ne razumem ?

A, Joe otvara njegov muzej!
Jao Joe ti si sad faca !

Your - ur

Valjda...

Nerviraju me sa iskoriscavanjem Majkla! A to ce raditi uvek.

Kazu dole u komentarima da je Janet izbacila nesto na svoj twiteer ( ja nemam to cudo pa nemogu da trknem do tamo) : Anyone read Janet Jackson's last tweet?

"It's time the fans know the truth and ur one of the very few I trust n doing so. I got ur back all the way bro, whatever u need. I love u!"

Pretty weird..

Sta joj je ur ne razumem ?

A, Joe otvara njegov muzej!
Jao Joe ti si sad faca !

ur je skracenica od your ako si na to mislila :)

Inace mislim ali nisam siguran, da se o ovome radilo

http://www.michaeljackson.com/us/news/ubisoft-announces-michael-jackson-video-game

Pa ne znam sta ti imas, ne bih da te smaram sa stvarimo koje imas i ti ( verovatno svi imamo slicno) .
Imam nesto iz studenskog parka. Kad pevamo, kad nas intevjuisu... iz kneza nemam.
Pa sa platoa filozofiskog imam nesto videa , pa sa splava nasto od snimaka mada je dosta mracno pa onda krenu bleskovi reflektora, pa se sve vidi i tako u krug.
Ne znam zar nemam to postavljeno na fejsu. Sta ti imas od video snimaka, preuzetih od bilo koga ( ja bih upotpunila video snimke ).

Sta ce biti ove godine jer se planira neka zurka ?

Pa ako mioslsi hoce li biti 25.06 - da hoce biti ... i to

25.06.2010
18h-20h
Usce Soping Centar

Eto konacno se zna da vas obavestim koji cete ici :)
Antonina, ides li ti ?

Back