Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
music_71.gif

event_michael%20jackson%20silhouette.jpg

MichaelJacksonSilhouette-1-1.jpg

4cee2b2af40ade1b.jpg

mj-silhouette.jpg

na oficionalnoj Michael Jackson strani na face-u pre dva minuta izaslo ovo:

Exciting news for Michael Jackson fans will be announced this evening at 6:30pm PST… stay tuned for more details!

Sta li je u pitanju? :think:

Novi singl, uradjen spot za neku koja treba da se promovise, strip... neka otimacina para od fanova opet! Oni samo na to misle :lol:

Poslednja izmena:

Kazu dole u komentarima da je Janet izbacila nesto na svoj twiteer ( ja nemam to cudo pa nemogu da trknem do tamo) : Anyone read Janet Jackson's last tweet?

"It's time the fans know the truth and ur one of the very few I trust n doing so. I got ur back all the way bro, whatever u need. I love u!"

Pretty weird..

Sta joj je ur ne razumem ?

A, Joe otvara njegov muzej!
Jao Joe ti si sad faca !

Poslednja izmena:
zajednički
29. avgust 2009.

Pa ne znam sta ti imas, ne bih da te smaram sa stvarimo koje imas i ti ( verovatno svi imamo slicno) .
Imam nesto iz studenskog parka. Kad pevamo, kad nas intevjuisu... iz kneza nemam.
Pa sa platoa filozofiskog imam nesto videa , pa sa splava nasto od snimaka mada je dosta mracno pa onda krenu bleskovi reflektora, pa se sve vidi i tako u krug.
Ne znam zar nemam to postavljeno na fejsu. Sta ti imas od video snimaka, preuzetih od bilo koga ( ja bih upotpunila video snimke ).

Sta ce biti ove godine jer se planira neka zurka ?

Back