Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

E pokusala sam da nekoliko puta iskuliram prdez facu zvana LMP ali ovo je vec previse kao i ona vest da ce sa tim zlom da obeleze godinu dana ...

Ne mogu da verujem da niko da se zapita cije je ovo maslo kad ovo stvorenje ima toliku slobodu i pravo da nesto trazi , zahteva :roll: .... do kraja ce Dzeksonovi dozvoliti i da se Tom Sneddon popisa Majklu na grob :dash:

Ko je uopste nakaza lmp:confused: i sta hoce :confused: .....ko su upste ono koji slusaju njena naredjenja i nazivaju sebe MJ fanovima:roll: :eek: :dash:

Ona je svoje odavno rekla jos 90tih kada joj je Majkl dao prostor da mu pomogne a ne da uvek prevrce ocima i gleda u drugu stranu dok on nastupa .... to je ona sto mu se podsmevala kod Opre ,...a sto je najgore toliko ga mrzi da koju rec u njegovu korist nije mogla da kaze za vreme sudjenja :evil: ...da nije bilo Debi istruleo bi u zatvoru :rtfm:
..... i kad se sve to zna kako uopste neko moze da slusa i velica prdez facu zeljnu medijske paznje ,...
sada se setila pa on je umro odavno a nije mu bila ni na sahranu (kad razmislim hvala Bogu):worth: .
Prvo sad cujem da je on voleo suncokrete :roll: , drugo nema pravo jer niti mu je bila prijatelj , niti rodbina,....samo bivsa zena koja se postarala da ga jos vise ocrne a ona da ispadne zrtva :bljak:
Ne razumem sta na ovo kaze njegova "porodica" :confused: jer oni su jedini koji imaju pravo da ista zahtevaju (pod porodicom podrazumevam majku i decu) a ne tamo neki ....

...ne ona je morala da ispadne faca i heroj pa da uradi nesto sto ce jos da ispadne i svetica ....nije mogla poput Debi da ode i da se isplace na grob ako joj je zao (bez cirkusa).....
sta bi tek Debi trebalo da zahteva s obzirom da ga je dugo godina pre braka poznavala, bili su prijatelji , rodila mu je decu ....zena gleda svoja posla jer nema prava sada kada je mrtav bilo sta da trazi u njegovo ime -jer pravi fanovi znaju sta da mu posvete i bez drugih

Onda zar niko ne vidi o kojoj je nepravdi rec :rtfm: koliko znam taj grob se strogo cuva i niko ne moze da ga posecuje a sada su sve pustili i jos sa tim glupavim suncokretima ... zar to nije prekrsaj i ko je za to odgovoran ....
sve mislim da je onaj cepidlaka Dzermejin ponovo umesao prste i spojio se sa ovom vesticom ..... jel vidite kako preko noci kao da nikoga nije ostavio za sobom osim prdez face :eek: ... ovo je tuzno prema svakom pokojniku a posto je on poznat to je nepravda i sikaniranje pravih fanova

bila je ;)

2s8pv15.jpg

33adp3m.jpg

Bas mi je drago :)

Posto vidim da si se danas prikljucio forumu a odmah posetio nasu temu, znaci da si nas ili pratio iz tame ili da te je neko dovukao ovde ? :lol:

Od kad si fan, koje pesme su ti omiljene, albumi, ere, materijal koji imas i sve pratece informacije molim da prilozis da bi smo imali jasniju sliku o tebe :mrgreen:

Nije me niko dovukao, ušao sam u muziku, vidoh temu pa reko da ostavim post.
Nisam neki preveliki fan.
Znam samo poznatije pesme tipa Bili Džin, Bit it, Smut Kriminal...:mrgreen:

Ica86 kako bi reagovala da ti decko koji ti se svidja kaze zeliim da te otpratim do kuce , a ono pun mesec, on ima nesto da ti kaze ,...a prvo ti pokloni nesto ....:lol:? Da li bi ti prosao kroz glavu spot ili mozda je jedan od onih
Meni ne bi bilo svejedno :mrgreen:

Ica86 kako bi reagovala da ti decko koji ti se svidja kaze zeliim da te otpratim do kuce , a ono pun mesec, on ima nesto da ti kaze ,...a prvo ti pokloni nesto ....:lol:? Da li bi ti prosao kroz glavu spot ili mozda je jedan od onih
Meni ne bi bilo svejedno :mrgreen:

Haha,zanimljivo pitanje....;) Ne vjerujem u te paranormalne pojave u vidu drakula i kojekakvih kreatura,al' ne bih imala nista protiv da se doticni u vrijeme punog mjeseca transformise u Thriller Majkla !!!:zper: E to bi bila Thriller night ! :super:

Back