The Dog Woman
Domaćin
- Poruka
- 3.617
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tacno..i ja mislim da nije bio nominovan. jesi siguran da jeste? onda 2 puta!![]()
Tacno..
Pitaj,dalje..

Tacno..
Pitaj,dalje..
mislim da si se zaebo.
evo ajde-
kako se zove Marlonov mrtvorodjeni brat blizanac![]()
![]()
Brandon?
Brandon?

aha. ispada Marlon Brando skoro.
priznaj da si google-ova!
pitaj...
ps cekamo m92 da nam kaze za nominacije...

Ja se izvinjavam-3 puta2?
jednom je bilo 2010...
kad je bila druga nom. ?

aha. ispada Marlon Brando skoro.
priznaj da si google-ova!
pitaj...

ovaj put nisam... to sam skoro čula od neke drugarice, ali nisam bila sigurna...
njegov osmi album?![]()
dangerous
7. pesma na 7. albumu?
Ja se izvinjavam-3 puta
Te dvije prve su bile prije 2005,jer su te cinjenice koristene kao odbrana fanova(cesto su to fanovi spominjali).Cini mi se da je jedna imala veze sa Heal The World,a druga ne mogu se sjetiti..Treca je 2010..
pitaj nesto tesko![]()
To sam procitao na starom sajtu(mjloe.com-domaci fan club,koji nazalost ugasen prosle god.),ako je iko imao najtacnije informacije to su oni..w t f?
maxe tamo![]()
Hm...kako je Kethrine primetila da Michael ima smisla za muziku, tj, sta je on tacno radio?

pjevaoHm...kako je Kathrine primetila da Michael ima smisla za muziku, tj, sta je on tacno radio?
,tj. pjevusio dok je spremao sobu

namesta krevet i pevao. imao je 5 godina.![]()

To sam procitao na starom sajtu(mjloe.com-domaci fan club,koji nazalost ugasen prosle god.),ako je iko imao najtacnije informacije to su oni..
upravo guglam i nikako ne nalazim drugu nominaciju.. o trecoj ni traga...
tako da, priznajem samo iz 2010.

ako sam pogodio (a jesm valjda) pravimo pauzu dok ne razresimo nobelove n.
ja jos uvek mislim da je 0 puta nominovan.
evo googlovao sam i kaze tek sad fanovi prave peticiju da ga nominuju za sledece nn.
moowalkeru daj tvoje podatke. xD