Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
To su Lisina zgepcad:)

Da to je i Alysse rekla a ja sam cekala jos neki odgovor.:mrgreen:
Hvala :heart:

Iako je ne volim evo slike :D
Kakva je mama,deca su lepa.:mrgreen:
kids.jpg

Tesko bi mi bilo posto bih morao da je stalno proredjujem(posto se frizeri krste koliko mi je gusta kosa),i morao bih stalno da je fazoniram dok mi bude rasla da ne izgledam kao dzunglas..:mrgreen:

:rotf::rotf:
I meni je gusta... Najvise mrzim kad se umrsi onda je satim odmrsavam...:p
I jedino sa gelom mi kosa ispadne kao Majklova. A onda mi taj gel zasmeta i operem kosu i ostanu sitne lokne. Taman ko Majkl u Bad eri. :zaljubljena:

Ti rekao "cutuk" ,Thriller velikim boldovanim da nije nikakav fan..:confused: Pa,bas ste ga "fino" pocastili...:( Samo,mislim da ga je posebno potreslo sto mu je bas Thriller rek'o tako nesto...;)Salim se,Manu vrati se,nemo' se duris,voli tebe tvoja MJ family...:lol:

Da i ja msm da ga je to sto je Thriller rekao najvise potreslo.
Ali stvarno trebalo bi da se vratis na temu Manu,nedostajes nam :rumenka:
Voli tebe tvoja Motown family :zcepanje: salim se... Aj stvarno sad volimo mi tebe :rumenka:

I nemoj vise da citas Bozanstvenu komediju :zcepanje: sala opet...:mrgreen:

Ti rekao "cutuk" ,Thriller velikim boldovanim da nije nikakav fan..:confused: Pa,bas ste ga "fino" pocastili...:( Samo,mislim da ga je posebno potreslo sto mu je bas Thriller rek'o tako nesto...;)Salim se,Manu vrati se,nemo' se duris,voli tebe tvoja MJ family...:lol:
Ja sam stavio smajli iza "cutuk",tako da ako ima nesto u glavu zna na sto sam mislio..
Ne zna dosta osnovnih stvari,pa je to nekome neprihvatljivo i daje komentare..
Pa neka uci:mrgreen:

Ja sam stavio smajli iza "cutuk",tako da ako ima nesto u glavu zna na sto sam mislio..
Ne zna dosta osnovnih stvari,pa je to nekome neprihvatljivo i daje komentare..
Pa neka uci:mrgreen:

Pa znam da nije bilo zlonamjerno,nadam se da i on zna,ali momak pita jer ne zna i mozda nema staz fanovanja kao vi,ali bas se trudi da sve sazna i treba mu izaci u susret...bez mnogo kritike...;)

Da i ja msm da ga je to sto je Thriller rekao najvise potreslo.
Ali stvarno trebalo bi da se vratis na temu Manu,nedostajes nam :rumenka:
Voli tebe tvoja Motown family :zcepanje: salim se... Aj stvarno sad volimo mi tebe :rumenka:

I nemoj vise da citas Bozanstvenu komediju :zcepanje: sala opet...:mrgreen:

:zcepanje:

Ma on se sad udubio u citanje komedije ne zna nista sta se oko njega desava, verovatno dosao i ostavio komentar dok je pravio pauzu, a ko zna sta ce mu sledece pasti na pamet. :zcepanje:

E, ozbiljno, Manu, vrati se, vidis da svima nedostajes. :zag:

Pa znam da nije bilo zlonamjerno,nadam se da i on zna,ali momak pita jer ne zna i mozda nema staz fanovanja kao vi,ali bas se trudi da sve sazna i treba mu izaci u susret...bez mnogo kritike...;)

Da u pravu si.
Ali ipak neke stvari vec znaju i oni koji nisu fanovi... Al ok ako nije obavesten to cemo da sredimo.

Jao danas u skoli morala sam da cistim ucionicu.:( I ja uzmem onu metlu i krenem da igram kao MJ u Billie Jean Motown.:eek: Profesorka se pokidala kad me videla. Rekla je da se opterecujem Majklom.:lol:

Back