Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ako je bio savrseno normalna osoba, zasto je vrsio sve one operacije na licu? Ako mi navedes jedan jedini logican razlog, mozda promenim misljenje o njemu, kao osobi, jer rekoh, sto se muzike tice, jedna od najvecih licnosti uopste. Kako se "zenio", ili kako je dobijao decu? Kad je izasao sa zenskom da bi je poveo u krevet sto je uobicajeno? Neki skandal sa njegove strane gde je umesana normalna zenska? Mislim da sve to ukazuje na... zao mi je, ali to je istina.

Aha,tacno sam znala da ces se "uhvatiti" za operacije:roll: Jasno je da pozadinu tih operacija i pretjerivanja u njima,mogu slobodno reci,cine kompleksi iz djetinjstva i cisti perfekcionizam!Perfekcionisti su mnogo slozen i komplikovan psiholoski profil ljudi koji uvijek teze ka tome da sve stvari budu obavljene savrseno i besprekorno a pritom su jos ubijedjeni u ispravnost svojih stavova i odluka...E pa Majkl je sigurno bio jedan od tih za koje je smisao bio u davanju maksimuma od sebe u svakom pogledu i "kompletiranju nekompletnog",koliko god se to nama posmatrajuci ovako sa strane cinilo potpuno van pameti....Jednom kada je otpoceo sa korektivnim zahvatima svaki sledeci put je zelio "jos malo" da koriguje,vremenom su i godine cinile svoje pa je i tu bitku trebalo voditi....Na kraju je sigurno i sam postao svjestan da je neke stvari mozda trebalo uraditi drugacije,ali ono sto je bilo ucinjeno bilo je....Pazi sad,to nije razlog da se neko proglasi ludakom,jer takve osobe to svakako nisu,uostalom ko ti garantuje da je taj koji drugom postavlja takvu dijagnozu psihicki i mentalno zdrav?To je jako diskutabilno....Vjeruj mi ,veliki je broj ljudi koji imaju neki psihicki problem u vidu kompleksa koje malo koji covjek nema,depresije,anksoznosti,ili mozda neke opsesije,ali to ih ne cini ludacima sa nekom falinkom u glavi !Uostalom, zna se u kakvim ustanovama se nalazi taj profil licnosti...Majkl je bio savrseno normalan uzimajuci u obzir sve te torture i breme slave sa kojim se morao nositi.. Malo li je sto je i posle svega toga do zadnjeg dana zardzao onu ljubaznost,predanost i covjecnost koja se tako rijetko srece u danasnjem vremenu....A to kako se "zenio",dobijao djecu, s kim je dijelio krevet,je diskutabilno jer to sto ga ti nisi vidio "na djelu" s nekom cicom ne znaci da se to nije desilo niti to sto su mediji i neki kvazi prijatelji iskonstruisali pricu da je gej znaci da je to i bio....Izvinjavam se na opseznom komentaru,morala sam...:rumenko:

Aha,tacno sam znala da ces se "uhvatiti" za operacije:roll: Jasno je da pozadinu tih operacija i pretjerivanja u njima,mogu slobodno reci,cine kompleksi iz djetinjstva i cisti perfekcionizam!Perfekcionisti su mnogo slozen i komplikovan psiholoski profil ljudi koji uvijek teze ka tome da sve stvari budu obavljene savrseno i besprekorno a pritom su jos ubijedjeni u ispravnost svojih stavova i odluka...E pa Majkl je sigurno bio jedan od tih za koje je smisao bio u davanju maksimuma od sebe u svakom pogledu i "kompletiranju nekompletnog",koliko god se to nama posmatrajuci ovako sa strane cinilo potpuno van pameti....Jednom kada je otpoceo sa korektivnim zahvatima svaki sledeci put je zelio "jos malo" da koriguje,vremenom su i godine cinile svoje pa je i tu bitku trebalo voditi....Na kraju je sigurno i sam postao svjestan da je neke stvari mozda trebalo uraditi drugacije,ali ono sto je bilo ucinjeno bilo je....Pazi sad,to nije razlog da se neko proglasi ludakom,jer takve osobe to svakako nisu,uostalom ko ti garantuje da je taj koji drugom postavlja takvu dijagnozu psihicki i mentalno zdrav?To je jako diskutabilno....Vjeruj mi ,veliki je broj ljudi koji imaju neki psihicki problem u vidu kompleksa koje malo koji covjek nema,depresije,anksoznosti,ili mozda neke opsesije,ali to ih ne cini ludacima sa nekom falinkom u glavi !Uostalom, zna se u kakvim ustanovama se nalazi taj profil licnosti...Majkl je bio savrseno normalan uzimajuci u obzir sve te torture i breme slave sa kojim se morao nositi.. Malo li je sto je i posle svega toga do zadnjeg dana zardzao onu ljubaznost,predanost i covjecnost koja se tako rijetko srece u danasnjem vremenu....A to kako se "zenio",dobijao djecu, s kim je dijelio krevet,je diskutabilno jer to sto ga ti nisi vidio "na djelu" s nekom cicom ne znaci da se to nije desilo niti to sto su mediji i neki kvazi prijatelji iskonstruisali pricu da je gej znaci da je to i bio....Izvinjavam se na opseznom komentaru,morala sam...:rumenko:

ljudi sto moramo da pricamo o ovakvim stvarima,ajmo neku vedriju temu.......:besna:

Ruzno je to sto su radili Majklu i sto neki ljudi jos baziraju misljenje o njemu na osnovu prica rekla-kazala,a ovo je bio samo moj odgovor na njegovo pitanje,zavrsila sam ga,tako da...mozemo dalje o vedrijim temama.....

Tebi svaka cast za post :klap:
Meni je vec dosadno da objasnjavam ne obavestenim ljudima koju su u fazonu ''procitao sam u novinama'' :roll:

Blizi sa ovaj 25.
Da nije ovog foruma bi bih 100 puta ubedaceniji. :)
Vi me oraspolozite samo tako
. :lol:

Tako je :heart:

MITM ili Zeljko - Sta se desava ? Zar mi nismo jedna porodica ili prijatelji pa da nam iskreno kazes sta ti smeta ili ko te je uvredio ? Ajde reci dugujes nam to :ok:

@ Medo - razumem ja tebe sta te buni kod Majkla ali shvati da su fanovi sa ove teme bas zato sto je sve to na prvom mestu neistina a jos i jer su 100 puta objasnjavali na starim temama i iznosili dokaze sta je istina a sta ne - dakle dodatno ih iritira tvoje pitanje koje priznajem je prilicno umereno i radoznalo jer ne bih rekla da si dosao da provociras vec se divis Majklu kao umetniku iako ne odobravas ono sto mislis da je uradio ...i to je sa tvoje strane :ok:

Ukratko mogu da ti kazem da ako te zanima istina moras da odgledas i procitas XY snimaka i intervjua gde sam mozes zakljuciti sta je tacno a sta ne .... njegovo ponasanje za obicne smrtnike jeste nesvakidasnje i cudno ali rec je o osobi koja je bukvalno prohodala na bini i celog zivota bila pod lupom novinara i kamera a na sceni je i ubijen ...

Kao takav nije mogao da se formira kao normalan svet jer taj svet nikada nije upoznao :ok: on je poznavao samo svet poznatih koji mora da bude savrsen , odrastao je po studijima , sminkernicama , klubovima , ...a prozor u svet mu je bio televizor , knjige ,.... e sad zamisli sebe kakav bi bio da nemas kontakt sa realnim svetom vec samo virtuelnim :ok:

Dragi Majklovci - fanovci nije da ovim postom prkosim vama jer znam da ne volite da pravdate Majkla i izigravate vise advokate , vec samo smatram posto je tema nova -nek se nadje i jedno suzeno objasnjenje o istini

009.jpg

Idem da učim... Junski ispit je blizu... Moram da smanjim aktivnost ovde...
Ljubim vas ženske... :cmok: I poneke muške... :per::hahaha:
:bye:

Back