Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
29062_126720220689401_100000542716025_237735_4838937_n.jpg

OPET MI KRADES STVARI SA FACE-A!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rtfm:

@Thriller
Zbog cega mislis da je BAD najbolja turneja?
@Man
Zbog cega HIStory?

ne znam ... nekako mi je najzanimljivija ne znam zasto ... :) moguce i zato sto ima vecina dobrih pesama sa prethodnih albuma a BAD je bila nekako na pocetku pa i nije bilo puno albuma [ne racunajuci J5 samo 2 i to 87' nije ni pevao nesto pesme sa BAD albuma (sem pesme BAD)]

Nije stvar ukusa. Ako kažeš da je Bad Yokohama sranje, ti ne znaš šta je najbolje od tvog idola. ;)
U Minhenu (HIStory) ga nisam čuo da peva, mislim jesam, al' peva loše... :hahaha:

:plez:

sta mu je spalo sa ruke na onom prvom snimku ?
jel prsten ?

aha - burma :zcepanje: :zcepanje: :zcepanje:

pa gledala sam sve turneje... od svake po nesto... i kad uporedim sve sto sam videla BAD mi je najsavrseniji sklad pevanja uzivo i njegovog izgleda... najdivniji je bio tad :zaljubljena:

inace Tammi Terrell dolazi u cetvrtak u Bg na Eltonov koncert i narezala mi je 7 koncerata koje nemam!!!! 7!!!!! ima da gledam dok ne oslepim!!!! jedva cekam!!!!! WOO HOO!!!!! :worth: :worth: :worth:

Ana, OBOZAVAM TE!!!!! :heart: :heart: :heart:

Ne pjeva lose,nego malo toga pjeva live;)
Kad se vec dovatiste turneja---------Dangerous:heart::heart::heart:

Da počnem od činjenice da ja volim sve turneje. Ni jednu ne mrzim. :heart:
Dangerous mi je nekad bila omiljena. :ok:

@Thriller
Zbog cega mislis da je BAD najbolja turneja?
@Man
Zbog cega HIStory?

Jedva čekam da vidim šta će on da odgovori. :mrgreen:

Bad Yokohama nema savršenu set-listu, priznajem. Dosta mi fale pesme sa Bad albuma.
ALI MJ je savršen! Savršeno je pevao, igrao, bio raspoložen, mlad, nije našminkan kao francuska drolja (ako je to bitno :lol:)...
100% je live! To je najbitnije. Na Dangerous turneji takođe većinu pesama peva uživo, ali za vreme Bad-a zvuče bolje, bolje je pevao...
BAD '88. je najbolja turneja MJ-a ikad (pretpostavljam)! :rtfm:
BAD '87. drugo mesto, Dangerous treće, HIStory četvrto (ne peva gotovo ništa uživo, BJ, BI > lypsinc = doviđenja, prijatno).
Bad-ovi moraju da se razdvoje, drastično se razlikuju set-liste.

BAD je najbolja turneja, ništa ne može da zameni mladost.

pa gledala sam sve turneje... od svake po nesto... i kad uporedim sve sto sam videla BAD mi je najsavrseniji sklad pevanja uzivo i njegovog izgleda... najdivniji je bio tad :zaljubljena:

inace Tammi Terrell dolazi u cetvrtak u Bg na Eltonov koncert i narezala mi je 7 koncerata koje nemam!!!! 7!!!!! ima da gledam dok ne oslepim!!!! jedva cekam!!!!! WOO HOO!!!!! :worth: :worth: :worth:

kojih sedam koncerata ? :)

Isto pitanje, kojih 7?
Ja imam 50 DVD-a narezano... :prstic:

Da počnem od činjenice da ja volim sve turneje. Ni jednu ne mrzim. :heart:
Dangerous mi je nekad bila omiljena. :ok:

Jedva čekam da vidim šta će on da odgovori. :mrgreen:

Bad Yokohama nema savršenu set-listu, priznajem. Dosta mi fale pesme sa Bad albuma.
ALI MJ je savršen! Savršeno je pevao, igrao, bio raspoložen, mlad, nije našminkan kao francuska drolja (ako je to bitno :lol:)...
100% je live! To je najbitnije. Na Dangerous turneji takođe većinu pesama peva uživo, ali za vreme Bad-a zvuče bolje, bolje je pevao...
BAD '88. je najbolja turneja MJ-a ikad (pretpostavljam)! :rtfm:
BAD '87. drugo mesto, Dangerous treće, HIStory četvrto (ne peva gotovo ništa uživo, BJ, BI > lypsinc = doviđenja, prijatno).
Bad-ovi moraju da se razdvoje, drastično se razlikuju set-liste.

BAD je najbolja turneja, ništa ne može da zameni mladost.
Na HIStory je vise bio entertainer nego singer!:cool:

Back