De gustibus non est disputandum!
Nije stvar ukusa. Ako kažeš da je Bad Yokohama sranje, ti ne znaš šta je najbolje od tvog idola.
U Minhenu (HIStory) ga nisam čuo da peva, mislim jesam, al' peva loše...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
De gustibus non est disputandum!

Valjda je bio muskoja mislim da je fake, Michael nije imao dlake na grudima...

Ne pjeva lose,nego malo toga pjeva liveNije stvar ukusa. Ako kažeš da je Bad Yokohama sranje, ti ne znaš šta je najbolje od tvog idola.
U Minhenu (HIStory) ga nisam čuo da peva, mislim jesam, al' peva loše...![]()

PRESLATKO!!! I PRESMESNO!! ahahahahahaha
![]()
![]()
![]()
Kako mozes reci da je Bad neprevazidjena kad je nikada nijesi cijelu pogledala?BAD TOUR NEPREVAZIDJENA!!!!![]()

@Thriller
Zbog cega mislis da je BAD najbolja turneja?
@Man
Zbog cega HIStory?
moguce i zato sto ima vecina dobrih pesama sa prethodnih albuma a BAD je bila nekako na pocetku pa i nije bilo puno albuma [ne racunajuci J5 samo 2 i to 87' nije ni pevao nesto pesme sa BAD albuma (sem pesme BAD)]Nije stvar ukusa. Ako kažeš da je Bad Yokohama sranje, ti ne znaš šta je najbolje od tvog idola.
U Minhenu (HIStory) ga nisam čuo da peva, mislim jesam, al' peva loše...![]()

Kako mozes reci da je Bad neprevazidjena kad je nikada nijesi cijelu pogledala?![]()
pa ispade da demantujem sam sebe 
OPET MI KRADES STVARI SA FACE-A!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
sta mu je spalo sa ruke na onom prvom snimku ?
jel prsten ?

Ne pjeva lose,nego malo toga pjeva live
Kad se vec dovatiste turneja---------Dangerous![]()

@Thriller
Zbog cega mislis da je BAD najbolja turneja?
@Man
Zbog cega HIStory?

)...
Gledajte ovo! Ja sam pogodio, ali...
Nije off-topic, videćete...![]()

sta mu je spalo sa ruke na onom prvom snimku ?
jel prsten ?

aha - burma![]()
![]()
pa gledala sam sve turneje... od svake po nesto... i kad uporedim sve sto sam videla BAD mi je najsavrseniji sklad pevanja uzivo i njegovog izgleda... najdivniji je bio tad
inace Tammi Terrell dolazi u cetvrtak u Bg na Eltonov koncert i narezala mi je 7 koncerata koje nemam!!!! 7!!!!! ima da gledam dok ne oslepim!!!! jedva cekam!!!!! WOO HOO!!!!!![]()
![]()
![]()
Ana, OBOZAVAM TE!!!!!![]()
![]()
![]()

aha - burma![]()
![]()
pa gledala sam sve turneje... od svake po nesto... i kad uporedim sve sto sam videla BAD mi je najsavrseniji sklad pevanja uzivo i njegovog izgleda... najdivniji je bio tad
inace Tammi Terrell dolazi u cetvrtak u Bg na Eltonov koncert i narezala mi je 7 koncerata koje nemam!!!! 7!!!!! ima da gledam dok ne oslepim!!!! jedva cekam!!!!! WOO HOO!!!!!![]()
![]()
![]()
Ana, OBOZAVAM TE!!!!!![]()
![]()
![]()

kojih sedam koncerata ?![]()

Isto pitanje, kojih 7?
Ja imam 50 DVD-a narezano...![]()

nemam pojma.. ja imam yokohamu, bucharest i history u munich-u, auckland-u i helsinki-ju i 30th anniversary...
7 koncerata koje ja nema... javicu vam u cetvrtak kad stignem kuci
rece samo jacksons destiny tour iz 79 god![]()
iz Londona je ... samo sam taj nasao ...Na HIStory je vise bio entertainer nego singer!Da počnem od činjenice da ja volim sve turneje. Ni jednu ne mrzim.
Dangerous mi je nekad bila omiljena.
Jedva čekam da vidim šta će on da odgovori.
Bad Yokohama nema savršenu set-listu, priznajem. Dosta mi fale pesme sa Bad albuma.
ALI MJ je savršen! Savršeno je pevao, igrao, bio raspoložen, mlad, nije našminkan kao francuska drolja (ako je to bitno)...
100% je live! To je najbitnije. Na Dangerous turneji takođe većinu pesama peva uživo, ali za vreme Bad-a zvuče bolje, bolje je pevao...
BAD '88. je najbolja turneja MJ-a ikad (pretpostavljam)!
BAD '87. drugo mesto, Dangerous treće, HIStory četvrto (ne peva gotovo ništa uživo, BJ, BI > lypsinc = doviđenja, prijatno).
Bad-ovi moraju da se razdvoje, drastično se razlikuju set-liste.
BAD je najbolja turneja, ništa ne može da zameni mladost.