Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
273280_100000216754500_4790171_n.jpg

LJudi:(...sta bi za onaj sastanak sa Pamelom Anderson...htio je da pravi spot sa njom...pa jel napravio?...
sta se dogadjalo?
de rec'te da je ostavio jos koji video spot ...bolan

Nisam ništa čula o tome, ali ako je išta napravio onda bi verovatno i objavio...
Ovako nije dovršeno tako da postoji velika mogućnost da glupi Sonny sve upropasti. (ako postoji video).

Belgrade Beer Fest - 21. avgust 2011; 01:35 – 02:45 - MICHAEL JACKSON TRIBUTE BAND!!!

Zašto baš 21? :besna: Probaću nešto da iskombinujem, mada ne verujem da ću moći...da je bar prvi dan...:( a ima još svašta nešto zanimljivo, sad sam pogledala raspored. Vasil Hadzimanov band, Goblini, Emir & Frozen Camels...šteta. :( Je l' ide neko od vas?

Tamo na početnoj stranici piše da je bend iz Velike Britanije, a u opisu spominju samo plesače i koreografe iz Srbije? :think:

Postoji mogućnost da budem svaki dan tamo, ali ću razmisliti...
U sredu mi se sviđaju 3 izvođača za redom... maNga, Negativ, Riblja čorba tako da ću verovatno biti od 20:45 - 00:15.
U subotu od 21:30 do 22:30 zbog Nirvana Tribute Banda... Zanima me šta će da naprave... :mrgreen:
A za nedelju se zna... I biću tamo najverovatnije od ponoći da čujem i Kikija i pilote. Jeste mnogo kasno, ali mi ne pada na pamet da propustim! Moraću nekog da vučem jer me keva ne bi pustila samu, ali idem! Ne zanima me!

Back