Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
1246343397_470x353_michael-jackson-dangerous.jpg

Gde ste ljudi sta radite? Gde su stari clnovi nema ih nigde... I ja slabo dolazim bas.

Sta bi bre sa doktorom ja vise nisam u toku, sta bi sa sudjenjem, propao u zemlju i doktor i sudjenje?!

Jao sto je lep Majk tamo gore sa podignitim cvikerima kad gleda u laptop. Lepa slika, nekako prirodna...

Gde ste ljudi sta radite? Gde su stari clnovi nema ih nigde... I ja slabo dolazim bas.

Sta bi bre sa doktorom ja vise nisam u toku, sta bi sa sudjenjem, propao u zemlju i doktor i sudjenje?!

Jao sto je lep Majk tamo gore sa podignitim cvikerima kad gleda u laptop. Lepa slika, nekako prirodna...

Ja sam čula da je suđenje odloženo za 4 meseca tako da to pada u septembru. . . :roll:

Axaxaxax, alisa debilu. . . :zcepanje: :zcepanje: :zcepanje: . . .

Šta je, konju ? :lol:

Ici ce i on za njim ne boj se Luciferu. Metaforicno ili bukvalno. Nikom tudja nesreca nije donela srecu. Znam toliko primera iz okoline... Ja sam inace niko ko se bavi posmatranjem ljudi i ljudskih sudbina,licno , iz hobija i poluprofesionalno. Tako da... daleko bilo.

sta vise jos *****te o majklu dzeksonu?

Ajde sto smo mi postovaoci doticnog tu, al sta ces TI ovde? Ja nikad nisam bila na forumu, Britni Spirs, Kristine, Hristine, ili Xtrine kako li vec Angilere, niti niti na forumu bendova za koje me bas boli uvo. I zato, ne znam kako tebi nije zao sopstvenog vremena koje nepovratno basac na bilo koga - koga jednostvano ne volis? Objasni mi molim te, jer meni takve stvari nikad nisu bile jasne, pa da prestanemo da spamujemo ovde.

Baba od 65 godina imitira Majkla. . . .:rotf: :rotf: :rotfMajkl

E kad ovako nesto umetnik dozivi da ga voli i imitira gospodja od 65 godina, onda on stvarno nije bio ovde bezveze! I to govori sve o njemu.

Jao sad sam tek videla! 460- tu stranicu cu da bookmarkujem! Meni je jako bino kojom mi se stranicom otvara ovaj forum. Dok nisam menjala komp bio iskakao je Majk prerusen u klovna. :-) sad ne znam gde je ta strana...al neka 460. je super. :aha:

Poslednja izmena:

Back