Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Najbolji plesaci su mu sa Bad toura,
88706206.jpg
Bas..svi lice na transvestite..Pogotovo Lavele Smith..

@Thriller
Ja sam uvek sa vama i kada vam se ne javljam, ma da vas ne bih uplasila bolje da vam ne pojasnim -verujte mi na rec :zgrudvanje:
t123006.gif

t123001.gif

Prelistala sam vas i naisla na sve i svasta.
Mislila sam veceras samo da se javim ovim slikama ali ne mogu dugujem vam objasnjenje .

Nije me bilo, desilo mi se sve i svasta, mogu da kazem da mi se jedna velika zelja napokon ispunila na kojoj godinama radim i cekam. Ukratko promenio mi se zivot iako mi promene tek predstoje .
Hvala vama sto ste mi cekanje u zadnih godinu dana ucinili manje tezim i dunuli mi vetar u ledja :heart:
t48108.gif

Sto se tice novog albuma znate vec. Nisam odolela da ne kliknem i preslusnem bar deo . Osecaj mi je bio kao kada probate jelo koje vas na prvi pogled i miris odbija , pa se pokajete . Meni je ono ocajno i jos mi je gore sto sam uopste cula deo. Vise se cuje Akon od njega , sto je ponizavajuce za pesmu koja se uvrstila na dugo ocekivani albuma kralja popa. Cula sam i deo jedne pesmice gde se spominje Holivud. Mogu reci samo saljivo i neverovatno mi je da je o tome hteo da peva na novom albumu. Nema veze stvar ukusa :ok:

Neko rece prilika da se upoznaju sa Majklom Dzeksonom (tzv Sonyjem)mladje generacije , ja mogu samo da kazem -TUGA .

Za ono da ce da objave jos 10 albuma i za autopsiju nemam reci i zato ce me jako retko biti na ovoj temi [SUB](ne zamerite ako me bude na Madoninoj jer ovde mogu da diskutujem o svemu sto nema veze sa novim albumom)[/SUB]. Ne zelim da se potresam oko skrnavljenja i gazenja preko svega sto je sveto , sta cu takva sam i u zivotu ovo nema veze samo sa Majklom.
Album cu preslusati jednog dana verovatno ali to nece biti skorije.

Za mene postoji lik i delo Majkla Dzeksona od 29.08.1958 - 25.06.2010. i vise mi je nego dovoljno da mu slavim ime. Mladjim generacijama ili onima koji zele da upoznaju Majkla predstavljam za pocetak albume od off the wall-perioda pa do history-ja. Kad cuju ovo sto je objavio sony prosto ne mogu da veruju da je to isti muzicar tj. tesko im je da uzmu album iz 79god. jer su ga prihvatili kroz elektro :)

@Thriller hvala sto mislis u onom postu i na "nas" koje album ne zanima

Ahh radovi sto kazes ... U mojim mislima kad je rec o imaginarnom , nepoznatom, neotkrivenom ,...po pitanju MJ-a bajka o njemu moze da se stvara i da zivi kroz moje misli posle 25.juna samo kroz te fotosopirane slike...

Da ne bude da spamujem evo i slike

a9fa9f114e27.jpg

ps. Nadam se da vam ovakve fotke ne smetaju i da su vam ovu hladnu noc ucinile toplijom . Mislim na zenski deo :heart:

Back