Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
to je ono kad je nesto zeznuo nogu pa je igrao u kolicima :D

To je bilo 2000.+ a ovo je 90ih zato mi je i cudno ;)
Edit: tek sad primetih da si napisala "pa je igrao u kolicima" mislio sam da si napisala "isao u kolicima"jer mu se to isto desilo 2000.+ ... a nisam znao da je tada i na dodeli tih nagrada (cini mi se da je Soul Trains Awards?) ...mada se nikada nisam ni zapitao zasto je sedio u stolici mislio sam da je to deo nastupa :lol: ... gde mogu procitati vise o tome ? :)

@Tamica
To sto si ti postavila je kad je sedeo u obicnoj stolici a ovdeje su u pitanju invalidska kolica ;)

Poslednja izmena:
m5.jpg

To je bilo 2000.+ a ovo je 90ih zato mi je i cudno ;)
Edit: tek sad primetih da si napisala "pa je igrao u kolicima" mislio sam da si napisala "isao u kolicima"jer mu se to isto desilo 2000.+ ... a nisam znao da je tada i na dodeli tih nagrada (cini mi se da je Soul Trains Awards?) ...mada se nikada nisam ni zapitao zasto je sedio u stolici mislio sam da je to deo nastupa :lol: ... gde mogu procitati vise o tome ? :)

@Tamica
To sto si ti postavila je kad je sedeo u obicnoj stolici a ovdeje su u pitanju invalidska kolica ;)

oprosteno ti je...sledeci put ne budi brzoplet :D
a ovo drugo....za nastup su ga stavili u normalnu stolicu da ne sedi na bini u invalidskim kolicima ;)

ahaa.....evo ja sad skinula i slušam...
pa, meni je to logično...čovek je stvarao,pravio....morao je da se negde ponavlja..verovatno zato i nije hteo da je objavljuje...
A odakle ti to da on nije htio nista objavljivati?I sam je rekao da je radio na novom albumu,koji bi naravno bio perfektan,jer bi bio uradjen njegovom bolesnom perfektnoscu,a ne ovo sto smo sad dobili...

Back