Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
74491_10150106603106258_317101556257_7509310_7626069_n.jpg

haha moram prizanti da je pravi onaj narkomanski pogled :lol:

ma ona uvek izgleda high...
ovde je bash na.dr.kana

E, ali takve oci ima zena... na.rkane... jako je odvratna. Secate se kada je bio na MTV awards, Dangerous kad je izvodio... Kako je gledala, nafurano, besna na ceo svet... Ne znam, ali meni je ona odvratna, ne bih ni bicikl sa probusenim gumama i iskrivljenim ramom na nju oslonila...

E, ali takve oci ima zena... na.rkane... jako je odvratna. Secate se kada je bio na MTV awards, Dangerous kad je izvodio... Kako je gledala, nafurano, besna na ceo svet... Ne znam, ali meni je ona odvratna, ne bih ni bicikl sa probusenim gumama i iskrivljenim ramom na nju oslonila...

E ali zanimljivo je da postoje neki ljudi koji imaju takav odvratan i nadr*kan izraz lica a da su zapravo susta suprotnost od toga.
Valjda jednostavno imaju takav izraz lica iako se ne osecaju tako... :)
Mozda je slucaj i sa njom ? :whistling:

Znam, ubicete me :cool:

• Podržavam
Reactions: DD
AJ LAV HISTORI VRLD TUR :aha:

Inace, trenutno gledam Tunis i mozete misliti izvodio je "Come Together" i "D.S." na koncertu sto je po prvi put koliko ja znam ... msm i nije mogao na ranijim turnejama (logicno) ali nisam primetio da ih je izvodio na nekim frugim koncertima HWT :think:

Bozeeeeee! zemo!
on od nje naravno!
pa inache je sve fore za nastup a Bogami i pokrete maznuo iz Srbije... pa jel se busao u grudi Dzole Dzogani da je njegov moonwalk... sad se smirio... dok mu nisu poverovali ... :roll:

i, ja svašta pitam...a od Merlina je mazn'o mjuzikicu..:cool:

e,blagoš njima, i oni će zaradjivati velike novce jednog dana...kad odu kod njega..

Back