Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Slažem se. Previše sterilno. Kakve veze imaju svemir i bes prema medijima? :mrgreen:

verovatno je namerno previse sterilno.
mediji ga pritiskaju sa svih strana i jedino sto moze je da ode daleko od svega toga,
gde nece biti nikoga ko moze da ga uznemirava, negde gde slobodno moze da izrazi
svoj bes.
potrebno mu je da ode negde, gde ce biti slobodan da radi sta hoce, a da ga niko ne shvata pogresno i gde niko ne zna za njega.
valjda.

:mrgreen:

mediji ga pritiskaju sa svih strana i jedino sto moze je da ode daleko od svega toga,
gde nece biti nikoga ko moze da ga uznemirava, negde gde slobodno moze da izrazi
svoj bes.
potrebno mu je da ode negde, gde ce biti slobodan da radi sta hoce, a da ga niko ne shvata pogresno i gde niko ne zna za njega.
valjda.

Dobro ti je to objašnjenje, nisam odmah pomislio na to...
Al opet, nije mi jedan od njegovih najboljih spotova, iako je najskuplji.
Pesma isto. Čak mi je spot bolji od same pesme. ;)

a'e ne kreci sa madonnom samo mi pravish pos'o, ne stizem da prijavim svaku poruku od njenih fanova ovde
ima svoju temu nek' je razapinju tamo

Neću. :rumenko:
Al nemo si takva, svi su oni su uglavnom poštovaoci Majkla.

Ko su ovi likovi u BRAVO casopisu??
tekstovi tupavi, plitki, povrshni, duhoviti u pokusaju...
shto se chlanka o MJ-u tiche, o istoj temi sam pisala (prevodila) na mjserbiafanclubu koji je (nije shto je "moj") zanimljiviji i sa vishe informacija.
Sklepali ga na dve strane, cak nisu ni cele jer su ubacili i chlanak o Guns-ima. Fotografije nisu mogle manje da budu, nema upoznavanja sa umetnikom...
Poslednja recenica: "Stoga on (Todd) nece pamtiti Jacksona kao kralja popa, vec kao iskrenog i neobicnog coveka." w t f ?
Bolje da sam orbit kupila.
O, kakva zalosna mladost ...

rekao je da to nije istina, da postoji jedan drugi spot koji je ga je koshtao milione dolara vishe, nije rekao koji ...

Ajme, nemoguće je, zajeba se taj režiseratelj. :mrgreen:
Drugi najskuplji spot koji je on režirao je Bedtime Story od tvoje voljene Madonne. :lol:
Scream je na vrhu svake liste najskupljih spotova.

Ahahaha!:hahaha: Vidite koliko je neko stavio da je koštao Scream!
10,000,000,000,000$. z:shock:
Vidite pre nego što promene, pošto Wikipediju može svako da menja.
(Nisam ja promenio. :p)

List of most expensive music videos

Btw, treba da piše 7 miliona. Odnosno preko 9 kada se podesi zbog inflacije.

svoj bes.
valjda.

:tick:

Upravo to !
I ja vidim veliku vezu izmedju svemira i ove pesme ;)

Back