ili naidje grupa izfrustriranih tinejdzera
ošišanih na opasno
Dorcolci...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ili naidje grupa izfrustriranih tinejdzera
ošišanih na opasno

Ma Beat It... 8)

Diana Ross svoju turneju posvecuje MJ-u
naziv turneje "More Than Yesterday"
Ross, 66, "Svoju ovogodishnju turneju posvecujem svom dragom prijatelju MJ-u," rekla je publici u Nokia Theatre u LA-u. Izvodila je hitove Jacksonovih kao i pesmu You Are Not Alone.
Izvor: http://www.indianexpress.com/news/Diana-Ross-dedicates-tour-to-Michael-Jackson/632935
BRAVO DIANA![]()
![]()
![]()
![]()

svaka cast...Dorcolci...![]()
Dorcolci...![]()

L ti je to u planu ako krene po zlu?
ako je to sve... beri kozu na shiljak![]()

The brain is 100% mine.Anatomija mozgova MJ fanova
![]()

) & the biggest parts, ofc. 
Da, da, da najbolji Thriller! Samo ja pred kraj se unervozim dok počne BJ - highlight koncerta!obozavam ovaj thriller...
zvuk koji se javlja na 1:51 ...i muzika od 03:06
malopre sam je u kolima preslushala 3x... bukvalno sam jurila da sednem za komp i odgledam ovaj lajv...
...kako se napaja covek energijom na pocetku pesme ...
+ izgleda fenomenalno... obozavam ovu ćubicu, ovu loknu,dve na sred lica i ovo žmirkanje ...![]()
I onda: 

Hahah, Emmanuel Lewis ima Invincible plavu trendžu.

Knjiga stripova koju je napisao/nacrtao MJ?
Kako navodi Bleeding Cool, graficka novela koju je napisao niko drugi do MJ-a licno naci ce se u prodavnicama stripova u junu sledece godine.
Graficka novela, koja nosi naziv "Fated," fokusira se na pricu Gabriel Star-a, muzicar, opste voljen sa ociglednim paralelama sa MJ. U knjizi, Starov neuspeli pokusaj samoubistva rezultira rastom popularnosti, podizuci njegov lik/popularnost na bukvalno natprirodni status/nivo.
Ocigledno, Majkl je radio na ovom projektu mnogo pre svoje smrti i zavrsio knjigu ranije u 2009oj.
Strip je ko-napisao Gotham Copra.
Izvor i ostatak ove vesti: http://splashpage.mtv.com/2009/10/15/comic-book-written-by-michael-jackson-on-the-way/
nema kraja njegovoj genijalnosti

zamisli
krenu sa palicama
nadrkani
a mi krenemo sa nekim mjuziklom, odgovaramo pesmom, jedan po jedan uskache sa pesmicom![]()

ja neam kose na jednoj strani glave
mozda sredim neshto
ali samo u slucaju da naidju (i) skinhedsi![]()
Nikad ti do sada nisam rekao ali mise tvoj friz mnogo svidja

Knjiga stripova koju je napisao/nacrtao MJ?
Kako navodi Bleeding Cool, graficka novela koju je napisao niko drugi do MJ-a licno naci ce se u prodavnicama stripova u junu sledece godine.
Graficka novela, koja nosi naziv "Fated," fokusira se na pricu Gabriel Star-a, muzicar, opste voljen sa ociglednim paralelama sa MJ. U knjizi, Starov neuspeli pokusaj samoubistva rezultira rastom popularnosti, podizuci njegov lik/popularnost na bukvalno natprirodni status/nivo.
Ocigledno, Majkl je radio na ovom projektu mnogo pre svoje smrti i zavrsio knjigu ranije u 2009oj.
Strip je ko-napisao Gotham Copra.
Izvor i ostatak ove vesti: http://splashpage.mtv.com/2009/10/15/comic-book-written-by-michael-jackson-on-the-way/
nema kraja njegovoj genijalnosti

jedna od fotografija sa koncerta svetskog prvenstva...
![]()
... are mjs fans cool or ... are they cool?![]()

Hahah, Emmanuel Lewis ima Invincible plavu trendžu.![]()

E, ljudi, pa danas je 13. jun, ja potpuno zaboravila.![]()
a sta je danas?
hahahah
zamisli njihove izraze lica
"ebt ovi su bolesniji nego shto smo mislili"