Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
jedna od fotografija sa koncerta svetskog prvenstva...

20axj5w.jpg

... are mjs fans cool or ... are they cool? :cool:

Anatomija mozgova MJ fanova :lol:

25081_383050966716_650381716_440311-1.jpg
The brain is 100% mine. :heart:
Moji favoriti: lipbite, impulse to listen another kind of music (nema ga! :super:) & the biggest parts, ofc. :mrgreen:
obozavam ovaj thriller...
zvuk koji se javlja na 1:51 ... :okok: i muzika od 03:06 :zurka:
malopre sam je u kolima preslushala 3x... bukvalno sam jurila da sednem za komp i odgledam ovaj lajv... :worth:
...kako se napaja covek energijom na pocetku pesme ...
+ izgleda fenomenalno... obozavam ovu ćubicu, ovu loknu,dve na sred lica i ovo žmirkanje ... :besna:
Da, da, da najbolji Thriller! Samo ja pred kraj se unervozim dok počne BJ - highlight koncerta!
Sve u fazonu - ajde, višeee! :mrgreen: I onda: :cool:

Kad se pojavi gore…z:shock: :aha:

Hahah, Emmanuel Lewis ima Invincible plavu trendžu. :zcepanje:

Slash zeleo MJ-a na svom albumu

Slash, “Kada sam razmisljao o tome sa kim bi mogao da radim, setio sam se Majkla."

“Mislio sam o tome da uradimo nesto gde bi totalno bio u rock fazonu."

“Obzirom da je bio potpuno posvecen vezbanju za svirke u Londonu, pomislio sam "Nece imati vremena.". Tesko je poverovati u to da ga vise nema. ."

Slash dodaje: “Postojao je taj period od 8 ili 9 godina kada je MJ u SAD-u bio potpuno odbachen (od drushtva).

“Voleo sam da verujem u to da je nevin, zbog onih stvari zbog kojih je bio optuzen. Proglasen je nevinim, bio je oslobodjen a i dalje je bio van svega, izbachen iz svih drustvenih tokova."

“Onda je umro i imali ste ljude koji su plakali na ulicama. Pros.e.r.avanje."

"Zaista je tesko verovati u to da ga vise nema. Svi oni momci u pop svetu - Justin Timberlake, Usher – sve duguju njemu. Niko nikada nece "ispuniti" njegove cipele. On je bio jedan jedini, neponovljiv.”

Izvor: http://www.dailystar.co.uk/playlist/view/139287/Slash-wanted-Michael-Jackson-on-his-album/

slash.gif

Poslednja izmena:
Knjiga stripova koju je napisao/nacrtao MJ?

Kako navodi Bleeding Cool, graficka novela koju je napisao niko drugi do MJ-a licno naci ce se u prodavnicama stripova u junu sledece godine.

Graficka novela, koja nosi naziv "Fated," fokusira se na pricu Gabriel Star-a, muzicar, opste voljen sa ociglednim paralelama sa MJ. U knjizi, Starov neuspeli pokusaj samoubistva rezultira rastom popularnosti, podizuci njegov lik/popularnost na bukvalno natprirodni status/nivo.

Ocigledno, Majkl je radio na ovom projektu mnogo pre svoje smrti i zavrsio knjigu ranije u 2009oj.
Strip je ko-napisao Gotham Copra.

Izvor i ostatak ove vesti: http://splashpage.mtv.com/2009/10/15/comic-book-written-by-michael-jackson-on-the-way/

nema kraja njegovoj genijalnosti

I kako da ne pomislim opet da je sve namestaljka :roll:

Knjizevnost
Muzika
Ples
Film

Sve ono sto cini umetnost ! :rtfm:

Knjiga stripova koju je napisao/nacrtao MJ?

Kako navodi Bleeding Cool, graficka novela koju je napisao niko drugi do MJ-a licno naci ce se u prodavnicama stripova u junu sledece godine.

Graficka novela, koja nosi naziv "Fated," fokusira se na pricu Gabriel Star-a, muzicar, opste voljen sa ociglednim paralelama sa MJ. U knjizi, Starov neuspeli pokusaj samoubistva rezultira rastom popularnosti, podizuci njegov lik/popularnost na bukvalno natprirodni status/nivo.

Ocigledno, Majkl je radio na ovom projektu mnogo pre svoje smrti i zavrsio knjigu ranije u 2009oj.
Strip je ko-napisao Gotham Copra.

Izvor i ostatak ove vesti: http://splashpage.mtv.com/2009/10/15/comic-book-written-by-michael-jackson-on-the-way/

nema kraja njegovoj genijalnosti

Dobro je Elizabeth rekla: "And just when you think you know him, he gives you more." :heart:

Back