Tam@ra
Primećen član
- Poruka
- 842
Сјајне, сјајне фотографије!
Овај мантилић му даје неки шмек, изледа баш моћно. 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Сјајне, сјајне фотографије!Овај мантилић му даје неки шмек, изледа баш моћно.
![]()
Tada bas nije bio mrsav.

Mislila sam da je majka, pa sam kasnije videla da ona nikad nije bila mrsava.
Svejedno, njihova keva ne bi prosla ziva pored mene. 
Eto, jos jedan razlog da je ne volim!
Ja je pre svega krivim sto je ostala sa ovim Iznogudom i pustala da maltretira decu.

A Majkl ima talenta, on bi sigurno nesto postigao u zivotu, i bez kaisa. Nisam najbolje razumela, ti gledas na operacije kao nesto pozitivno? Ja mislim, da nije bilo svih operacija, svega izopacenog, da bi ljudi gledali na njega drugim ocima. Ovako, kad cuju sve ono za pedofiliju, pa jos vide kako izgleda, sve im bude jasno...
da nije bilo dekice dzozefa i njegovog kaisa ne bi bilo michael jacksona,to je cinjenica...svaki roditelj zeli djetetu sve najbolje,a on je tako iz njega crpio najbolje,mlatio(posto je bio najtelatovaniji) ga je da bolje igra i uspio je..E sad sto je zaradio i neki dinar preko njegove grbace i to je opravdano...Da ga nije maltretirao,michael bi odrastao,ne bi bilo figure petra pana a to povezano sa svim ostalim...Ne bi bilo onog -nevinog- ponasanja,ne bilo plast. operacija,ne bi se ponasao kao dijete,ne bi bilo Neverlanda,ne bilo super zvijezde MJ.Tako da to maltretiranje ima i dobru stranu .
A to sto se tice odijevanja-vazda je nosio te sljokice,...
Sad se oblaci mnogo bolje,
pogledajte slike sto je uradio za EBONY 2007-extra!!!!
A ono sto se slikao za VOGUE-katastrofa!!!Ona Ruska ga je udesila,grdno je ispalo..
Ali u sudnici se nosio gospodski(osim one pidzame)...
![]()

Svidja mi se samo jedna.
Mislis na onu sto sam rekla da bih je tukla?Mislila sam da je majka, pa sam kasnije videla da ona nikad nije bila mrsava.
Svejedno, njihova keva ne bi prosla ziva pored mene.
![]()

@zwako,taj omot najvjerovatnije pada u vodu,posto ga mj sad ne izdavao,on cak i detalje krije...Zbog dangerous omota album je kasnio jednu god...@kejti,smiri se zeno,ti toliko zaludjena njime da cak ni realnost ne mozes da sagledas..
Ma nije samo ona...![]()