Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Сјајне, сјајне фотографије! :klap:Овај мантилић му даје неки шмек, изледа баш моћно. :)

Ma mora da jede vise :confused:
Pored mene bi izgledao bucmast kao na Histori turneji kada se u jednom momentu popunio, pa vidis stopak, pa jos vece d...e, pa butina, pa onaj vrat jos siri dosao :lol: Tada bas nije bio mrsav.

To nisam znala... :neutral: Eto, jos jedan razlog da je ne volim! :evil: Ja je pre svega krivim sto je ostala sa ovim Iznogudom i pustala da maltretira decu.

20804849sn0.jpg

da nije bilo dekice dzozefa i njegovog kaisa ne bi bilo michael jacksona,to je cinjenica...svaki roditelj zeli djetetu sve najbolje,a on je tako iz njega crpio najbolje,mlatio(posto je bio najtelatovaniji) ga je da bolje igra i uspio je..E sad sto je zaradio i neki dinar preko njegove grbace i to je opravdano...Da ga nije maltretirao,michael bi odrastao,ne bi bilo figure petra pana a to povezano sa svim ostalim...Ne bi bilo onog -nevinog- ponasanja,ne bilo plast. operacija,ne bi se ponasao kao dijete,ne bi bilo Neverlanda,ne bilo super zvijezde MJ.Tako da to maltretiranje ima i dobru stranu .

On je iskompleksiran. Nije nista postigao u zivotu i nasao je da forsira decu... Ko nije za decu, ne treba ni da ih ima. :besan2: A Majkl ima talenta, on bi sigurno nesto postigao u zivotu, i bez kaisa. Nisam najbolje razumela, ti gledas na operacije kao nesto pozitivno? Ja mislim, da nije bilo svih operacija, svega izopacenog, da bi ljudi gledali na njega drugim ocima. Ovako, kad cuju sve ono za pedofiliju, pa jos vide kako izgleda, sve im bude jasno...

Da,ja na plasticne operacije gledam pozitivno jer sam pobornik toga...A to sto si rekla da dzozef nije postigao nista u zivotu,u tome je poenta-jednostavno nije zelio da mu sin(onaj koji ima najvise potencijala) ne bude kao on,ne prodje kao on,vec da iz njega izvuce ono maksimalno sto se moze,za svoje i za njegovo dobro...Jer kad sam nije nista u zivotu postigao,a od sina je napravio super stara to je onda najveci uspjeh...

Sve to stoji, ali u pitanju je jedan zivot. Ustvari, vise zivota. Ali sad gledamo samo Majkla. Mi se osecamo lepo dok ga slusamo, dok ga gledamo, a sigurno je da on ne bi imao ovakvu inspiraciju da nije patio u zivotu. Ali ipak, to su duboki oziljci, osecati se tako nevoljeno od strane roditelja. Odvratno!

Nego, kako ti se svidja omot? :)

da nije bilo dekice dzozefa i njegovog kaisa ne bi bilo michael jacksona,to je cinjenica...svaki roditelj zeli djetetu sve najbolje,a on je tako iz njega crpio najbolje,mlatio(posto je bio najtelatovaniji) ga je da bolje igra i uspio je..E sad sto je zaradio i neki dinar preko njegove grbace i to je opravdano...Da ga nije maltretirao,michael bi odrastao,ne bi bilo figure petra pana a to povezano sa svim ostalim...Ne bi bilo onog -nevinog- ponasanja,ne bilo plast. operacija,ne bi se ponasao kao dijete,ne bi bilo Neverlanda,ne bilo super zvijezde MJ.Tako da to maltretiranje ima i dobru stranu .

Ti nisi normalnan covek!

[ne verujem sta citam]

A to sto se tice odijevanja-vazda je nosio te sljokice,...
Sad se oblaci mnogo bolje:),
pogledajte slike sto je uradio za EBONY 2007-extra!!!!
A ono sto se slikao za VOGUE-katastrofa!!!Ona Ruska ga je udesila,grdno je ispalo:dash::thumbdown:..
Ali u sudnici se nosio gospodski(osim one pidzame:mrgreen:)...:super:

Koja Ruska? Jakic? :lol:
Na Ebony je katastrofa!!! :eek: Svidja mi se samo jedna.

Ljubicasti omot. Cini mi se da je uradjen pre manje od 6 meseci, ali on uopste ne lici na sebe. :eek:

Poslednja izmena:
Mislis na onu sto sam rekla da bih je tukla? :hahaha: Mislila sam da je majka, pa sam kasnije videla da ona nikad nije bila mrsava. :neutral: Svejedno, njihova keva ne bi prosla ziva pored mene. :evil:

Meni se cini da je ona ok zena.
Mislim, pricao je Majkl po intervjuima da ona nista nije mogla da preduzme po pitanju Josephovog zlostavljanja.
Valjda se i razvela od njega, ili nije hteo da joj da razvod [tako nesto]
Uglavnom, nije ucestvovala u nasilju.
Pored svega, ko je drugi mogao da uci decu dobrim stvarima sem nje??
Nije Majkl tek tako izrastao u ovakvu osobu...

@zwako,taj omot najvjerovatnije pada u vodu,posto ga mj sad ne izdavao,on cak i detalje krije...Zbog dangerous omota album je kasnio jednu god...@kejti,smiri se zeno,ti toliko zaludjena njime da cak ni realnost ne mozes da sagledas..

@zwako,taj omot najvjerovatnije pada u vodu,posto ga mj sad ne izdavao,on cak i detalje krije...Zbog dangerous omota album je kasnio jednu god...@kejti,smiri se zeno,ti toliko zaludjena njime da cak ni realnost ne mozes da sagledas..

Naravno, ponosno sam zaludjena njime i to dozivotno !!!
Ali, to me nikako nece spreciti da skrapiram da ZLOSTAVLJANJE NEMA DOBRIH STRANA

^^ Ne verujem da ce mu to biti omot, mada ODLICNO izgleda :)
@Luka: Ne slazem se... Mogao je i da prica s njim, Majk bi ga poslusao, nije morao da ga tuce! PREBIJANJEM SVOG DETETA NISTA NECES POSTICI!! Hoces da kazes da bi nasi roditelji trebali da nas ubijaju od batina, da bismo postali nesto u zivotu?! Ne lupaj. Majkov talenat nije postao jos veci posle batina, u svakom slucaju bi i on sam pevao, nije glup, nije mu trebao doticni " gospodin " -.-
Smatram da je to nesto najgore sto roditelj moze da uradi, Joseph je PAO kao roditelj, dokazao je koliko je NESPOSOBAN da se brine o svojoj deci, bre!! I nemoj da ga branis, jer nisi u pravu. Kazi da sam opsednuta Majklom, nije me briga. Ali, to bih rekla o kome god da se radi, jer ja licno smatram da udarcima NISTA ne mozes dobiti, osim kompleksa, kojih Majk ima i previse..
Da zakljucim:
I bez kaisa, Majkl bi postao pevac, bio bi legenda, ali bi MNOGO MANJE patio u zivotu. Joseph, bravo, unistio si samopouzdanje svog sina.

Koliko on ima para i sta je sve uradio i koje sve Nobelove nagrade on ima.. Ja time ne vidim bas da pati. Cak mislim da je srecan covek.Imati toliko fanova koji vole i cene njegovu muziku. Pa nije to bas mala stvar.

Back