Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Aoo,pustite astrologiju,nema vajde od toga...
@Neptunjanka,kakvi intelektualci molim te?????kad pogledam ko se sve bavi tom pomenutom "naukom"(iako je daleko od toga) dodje mi da.....

Ao bre... Nije valjda da stvarno mislite da su vidovita Zorka, Tangina i kojekakve slicne zaista astrolozi?!
weirdfaceky2.gif

inace, moram da pitam po 46546546 put gde ste nasli prevedene tekstove???
Superfly mi je OMILJENA pesma sa blooda.
Obozavam te nasty pesme njegove [Dirty Dianom me je i osvojio ]

Evo , Sunce moje sada cu ja da ti odgovorim. Na fan sajtu Leader of emotions imas tekstove i prevode. Evo ti link tacno do presama

http://mjloe.com/tekstovipjesama.html

a kada udjes u odredjeni " album", ispod spiska pesama ti pise prevod tekstova :D

Imalo me je. Ali im ej dinamika 0.
Ovde se sa 1 dan napise 30 postova a tamo za 10 dana 3 posta. Kada sam god isla da proverim kako se razvija diskusije ispade da se ni ne razvija :worth:
:
Pa clanovi i gosti uglavnom dodju na blic i to da pogledaju vijesti:neutral:
A i klub postoji vise od 4 godine,tako da su se ispricali ono sto ima..
Uglavnom se vijesti komentarisu..
Pod kojim si nickom tamo?

Poslednja izmena:
Nije Riana jedini plagijator!:)

Svako u americi moze da tuzi svakog za sta hoce, a svi su nevini dok se ne dokaze suprotno. Sada da se ovaj forum odvija negde u Masacusetsu tebe bi stvaraoci TMNT stripa i lika mogli da tuze jer bespravno koristis ime i lik jednog njihovog junaka. U tuzbi bi stajalo sledece:

"Krang — An extremely intelligent villain from another world known as Dimension X. He took command of an army of Rock Soldiers under the leadership of General Traag, and stole the Technodrome, a powerful battle fortress, from its creator Drakus. One day, an unexplained, bizarre incident occurred that caused Krang to be stripped of his body and reduced to a brain-like form, also resulting in his exile from Dimension X to Earth, along with his army and the Technodrome."

A u objasnjenju ovako: Postovani, posto se nikako ne uklapate u opis gore navedenog lika a narocito se ne uklapate u opis njegove inteligencije, molimo vas da svoj nick i avatar uklonite sa svih foruma koje posecujete. Ukoliko to ne uradite bicemo primorani da delujemo preko suda. Shvatite da ovo radimo jer ne mozemo vise da posmatramo kako se ime i lik naseg junaka blati na takav nacin"

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Back