alexandar_smooth criminal
Zainteresovan član
- Poruka
- 278
Sta da propagira? nemojte da se lozite na te teorije zavere...
Uostalom bitno je sta tebi znaci tekst, a ne sta ti je neko rekao da znaci, ne?
U potpunosti se slazem...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta da propagira? nemojte da se lozite na te teorije zavere...
Uostalom bitno je sta tebi znaci tekst, a ne sta ti je neko rekao da znaci, ne?
Posvetila je mozda drugarici da bi prikrila![]()

Zvuci mi smesno da je ona sektasica, majke mi... Mislim, previse je glupa za tako nesto...
ella, ella, e... e.. e..![]()
Pa kroz tu muziku pricaju,i sire seA ja moram da pitam kakvu to korist ima sekta od njihove muzike??

Oprosti,molim te...Pitala sam Zvaku!
A ja moram da pitam kakvu to korist ima sekta od njihove muzike??

:shock:U tim klipovima pojavljuje se i MJ kao mason....
, napali su ga zbog "They don't care about us" i omota "Dangerous"... Vjerujete li da bi se MJ ranije vratio da nije bilo sudjenja 2003-2005???
na svakom od svojih albuma imao je drugaciji lik,i djelimicno imidz...da menja lik.
(fizicki)
Ja mislim da ce mu Will I Am biti producent...Brate, moze li vise da se promeni? O_o
Kakav ce biti novi album? Cula sam da je uzeo istog producenta sa Dangerous. A kada su ga pitali da li ce biti u tom fazonu, rekao je da ''pravi umetnici idu dalje, ne osvrcu se na ono sto su vec uradili''.![]()

Will I Am...Pa onda ce biti kao ovi MTV-evci...Sto fali Will I Amu,nije lose napravio Thriller 25...Bolje on nego onaj Timbaland..Ako bi mu Timbaland radio pjesme ja bih se ubio-automatski...Will I Am...Pa onda ce biti kao ovi MTV-evci...
Ne, ne...dobro je ovako...samo ne jos!
...

Sto fali Will I Amu,nije lose napravio Thriller 25...Bolje on nego onaj Timbaland..Ako bi mu Timbaland radio pjesme ja bih se ubio-automatski......
Volio bih da nastavio saradnju sa producentom Rodney Darkcild(radio Invincible),ali vjerovatno taj film necu gledat![]()

da mi je brzi net prvi bih na youtube bih gledao latojicu dragu....ali posto..Bas vam je interesantna rasprava. Sta ima novo?
Ljudi jel vi gledate Celebrity Big brother UK 2009 i La Toyu ( moze da se cuje nesto zanimljivo o Majklu![]()

Sto fali Will I Amu,nije lose napravio Thriller 25...

Ali sad radi za MJ,pa ce dati sve od sebe...On je bio producent svojoj dragoj prijateljici Fergie, album bas i nije nesto...
![]()

He is the leader of homosexual men.Joj gde mi je onaj link gde neki pacijenti obradjuju Majklov spot "The Beat It" - moram da pitam immph-a on mi je dao link. E to je smesno da se upiskis dok gledas ja sam umirala od smeha. Oni nisu normalni do kakvih su zakljucaka "dosli". Budale! :-)