Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Bes'te ljudi...ne znate kako mi je nekako cudno i stah me.
Necu sektu u Majklovoj blizini!!! :neutral:
Misim, kad je on u pitanju, granice ne postoje (koja god je sfera u pitanju)
...i volem ja veoma njegovu kompleksnost, samo... ovo je previse za mene.
Mrzimmmmmmmmmm to

A ja moram da pitam kakvu to korist ima sekta od njihove muzike??

Nemoj vikati. :cmok:

Ne znam, pitacemo Antoninu. Mnoooogo se bolje razume od mene. Znam da su neki politicari masoni, Bush izmedju ostalih. Mozete izgooglati njegovu sliku u sekti Skull n' Bones. Ja sam gledala te klipove i uverila se da u mnogim filmovima imaju taj simbol. Bas takav, u trouglu... U tim klipovima pojavljuje se i MJ kao mason... Ja sumnjam u to i eto, nekako sam povezala u moju teoriju da ih je napljuvao tim omotom "Dangerous", a kasnije i napljuvao u pesmama sa "HIStory"a. Izmedju, 1993, stradao je zbog toga. Mislim, njemu je bilo zabranjeno da bilo sta govori za javnost za vreme sudjenja, ali zato su novinari mogli da pisu sta su hteli. Da je bio mason, da li bi do toga doslo?! To je moje misljenje, ne znam da li je tacno...

Ali slazem se sa onim ko je rekao da to ne moze da utice na to kako ti shvatas pesmu... Eto mi ne bismo zapazili ono oko u spotu (a koliko smo ga puta gledali) da nije bilo tog filma...

Poslednja izmena:
Vjerujete li da bi se MJ ranije vratio da nije bilo sudjenja 2003-2005???

Sigurno. Mislim da je njega bas i upropastilo to drugo sudjenje... Ono '93. bio je na samom vrhuncu, kad se zavrsilo sudjenje poceo je da ludi, da menja lik, nosi ono dete na terasi... Drugi put 2003. nije nista drugo mogao da ocekuje nego da ga ljudi mrze. Ma verujem da on ne bi sad nista izdavao i ne bi isao na turneju, zna on da od stare slave nema vise nista... Treba mu novac ili jednostavno toliko voli muziku da zeli da nastavi time da se bavi.

Brate, moze li vise da se promeni? O_o

Kakav ce biti novi album? Cula sam da je uzeo istog producenta sa Dangerous. A kada su ga pitali da li ce biti u tom fazonu, rekao je da ''pravi umetnici idu dalje, ne osvrcu se na ono sto su vec uradili''. :zurka:

Brate, moze li vise da se promeni? O_o

Kakav ce biti novi album? Cula sam da je uzeo istog producenta sa Dangerous. A kada su ga pitali da li ce biti u tom fazonu, rekao je da ''pravi umetnici idu dalje, ne osvrcu se na ono sto su vec uradili''. :zurka:
Ja mislim da ce mu Will I Am biti producent...
Ali vise bih volio da je taj sa Dangerousa..z:mrgreen:
A ovo za promjene-da se malo podmladiz:mrgreen:

Sto fali Will I Amu,nije lose napravio Thriller 25...Bolje on nego onaj Timbaland..Ako bi mu Timbaland radio pjesme ja bih se ubio-automatski...z:mrgreen:...
Volio bih da nastavio saradnju sa producentom Rodney Darkcild(radio Invincible),ali vjerovatno taj film necu gledatz:(

...stasno. :roll:

Kvinsju i Dileu skidam kapu. Neponovljivi albumi, bezvremene pesme...spirit of the 80s!

Majkl nece napraviti nista specijalno, ako uopste bude pravio.
Savrseno se vidi da na Invicibleu nista novo nije rekao. Cisti letnji hitovi...
Smatram da je na ona tri albuma [thriller,bad,dangerous] pokazao svu svoju srz [dobro, na history-ju se izduvao za medalju...kapiramo ga..] ali objektivno gledajuci ne vidim nekakvu buducnost kad je njegova muzika u pitanju...
Priznajem da deo mene prizeljkuje turneju [makar najtunjavu i kilavu], samo da na sat vremena naparim oci gledajuci tog ludaka koga volim najviseeee, ali...smesi se njemu penzija, bre !!! :mrgreen:

Joj gde mi je onaj link gde neki pacijenti obradjuju Majklov spot "The Beat It" - moram da pitam immph-a on mi je dao link. E to je smesno da se upiskis dok gledas ja sam umirala od smeha. Oni nisu normalni do kakvih su zakljucaka "dosli". Budale! :-)
He is the leader of homosexual men.
Homosexuals engage in a circle masturbation.
hahahaha klip je LOL

Back