Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Prvo, svaka cast na konciznom i razumnom postu.

sto tako je bela amerika otpocela medijsku kampanju protiv MJ, jos dok je ovaj bio u ranim dvadesetim. Zasto? Jer je covek bio najuticajniji muzicar planete. Postoje dokazi da gospodin Jackson boluje od vitiliga i lupusa,

Ja sam kao Jackson fan, pratila sudjenje, bilo je live svaki dan na kanalu Sky, gde su u vise navrata uhvatili klince i njihovu kevu u lazima. Majkl je njima davao pare za lecenje, jer je taj klinac oboleo od raka, majka je od tog novca isla na plasticne operacije, klinac je ispricao tri verzije price, upetljao se u lazima, i na kraju bio podvrgnut blamu, te je sud proglasio MJa nevinim. Dalje, ta ista majka tog klinca, je ranije, optuzila dva policajca da su nju sexualno zlostavljali i izgubila parnicu. A danas su tu istu majku optuzili za neke krimi radnje, te ista lezi u zatvoru. Toliko o sudjenju.

Svejedno, smatram da je za sve u zivotu sto mu se desilo MJ sam kriv, jer je suvise verovao pogresnim ljudima. Takodje, znam da ce me mnogi MJ fanovi popljuvati, ali iz aviona se vidi da je jako rano postao narkomanski ovisnik. Prsotina, odbacena od crnacke populacije, ismejana od bele Amerike, a

E sad, ako ne verujes u teorije zavere,

Jos jedan podatak, kad je bilo to sudjenje, i kad je bio pretres Neverlenda, Amerika je potrosila milione dolara, vise novca je ulozila u to sudjenje, nego za sudjenje bilo kom
masovnom ubici, bilo kom pedofilskom lancu, bilo kom organizovanom narko kriminalu.
Zasto? Koliko pedofila ima u US? Masovnih ubica? A samo su na Jacksona potrosili milone, na kraju izgubili parnicu..ali bitno je da mediji jos uvek isticu da je pedofil, bez obzira sto je na sudu dokazano da je zrtva, prevare, manipulacije, i majcine opsesije za parama. Zasto je Charli Chaplin zavrsio u Svajcarskoj? *********? Ma daaa!

Ja sam zaista sve sto sam napisala bazirala na cinjenicama.

I zaista kad je MJ u pitanju volim njegovu muziku. I zao mi je sto je prsao sa mozgom, i rano prestao da radi ono sto je najbolje radio-muzika.

Respect.

Ne bih se slozio da je bio najuticajniji muzicar planete te 1978. Pa i kasnije. Da je ima pesme, ima, ne sporim. Ali toliko je muzicara koji bi pre bili pitani od njega....
e sad za teorije zavere i belu ameriku....pa imala si pre Majkla Hendrixa, Marleya, Bony M, Cela Chicago Blues garnitura...Robert Dzonson, BB King, Madi Voters su postavili osnove sviranja Bluza pa opet niko se nije nasao da ih diskredibilituje a kamoli da im smesta neka silovanja zato sto su crni. Segragacija je 1978 bila davna proslost.

Sto se tice bolesti...koliko sam ja upucen(mozda gresim) to je bolest gde koza pocinje da bledi ali lice MJ se skroz deformisalo sto ne ide u prilog. Pa niko nije to pominjao godinama. MJ je 80-ih prvo sredio crnacki nos a onda malo po malo...i niko tada nije pominjao bolesti vec su svi trubili o operacijama. evo, uporedi nos na prvoj, srednjoj i poslednjoj slici...kao i sve ostalo :mrgreen:
jackson_468x344.jpg

-Ok, to je jedan klinac...ali tamo je bio copor dece, cini mi se...ja licno bih voleo da je to laz, jer ne bih voleo da je ijedno dete patilo u njegovom ausvicu. Ali opet, vidimo da ima cudne tripove sa decom, vidi sta sve radi jadnom blenkiju.

I nije on bas bio toliko odbacen....njegovi koncerti su bili dupke puni, albumi su se prodavali kao alva, muzika je bila kvalitetna, ocene kriticara su bile visoke(a kriticari uvek seru).....jedino su skinhedsi zeleli njegovo raspece(posto ih je izvredjao u pesmi they dont care about us)

Teorije zavere....zavere postoje, ali Kosovo je igra na jednom globalnom planu...Amerika ce dobiti teritoriju, jos jednu bazu na evropskom tlu...a sta dobijaju time sto ce da uniste MJ? Ne dobijaju nista, vec samo gube coveka od koga ubiraju milione od poreza. Zanimao bi me razlog....

Pa pazi da je Al Kapone uhapsen u ovom veku ili poslednjih godina proslog veka, veruj mi da bi to sudjenje bilo najskuplje u istoriji...ovako njemu je sudjeno pre 60 godina a dolar danas i tada nije isto. A USA je pukla mnogo vise para na hapsenje Pabla Escobara, samo sto njemu nije sudjeno vec je likvidiran.

9. nov 2008

Michael Jackson (Thriller 25) has been nominated as the "World's Best Pop Male Artist" for the 2008 World Music Awards, set to take place in Monaco on November 9, 2008. Other nominees in this category include Kid Rock (Rock 'N Roll Jesus), Enrique Iglesias (95/08), and James Blunt (All the Lost Souls).

koga jos nece turiti u istu recenicu s jacksonom...o boze...

:hahaha: Жестоко, нема шта! :hahaha:

e sad za teorije zavere i belu ameriku....pa imala si pre Majkla Hendrixa, Marleya, Bony M, Cela Chicago Blues garnitura...Robert Dzonson, BB King, Madi Voters su postavili osnove sviranja Bluza pa opet niko se nije nasao da ih diskredibilituje a kamoli da im smesta neka silovanja zato sto su crni. Segragacija je 1978 bila davna proslost.

Боб Марли је преживио атентат 1976.

u redu je, skapirali smo da je poenta totalno unistenje svih velikih imena u polju entertainment-a!
rasa je manje bitna..tj. jeste bitna, jer je amerika leglo rasista, ali posto pricamo u globalu...
...ma, fora je sto "paraziti" tokom vrhunca slave doticne osobe sebe časte samo tako, a kad izvuku maksimum i nemaju vise sta, onda smisljaju nacin da izvuku maksimum iz njihovog propadanja...

u redu je, skapirali smo da je poenta totalno unistenje svih velikih imena u polju entertainment-a!
rasa je manje bitna..tj. jeste bitna, jer je amerika leglo rasista, ali posto pricamo u globalu...
...ma, fora je sto "paraziti" tokom vrhunca slave doticne osobe sebe časte samo tako, a kad izvuku maksimum i nemaju vise sta, onda smisljaju nacin da izvuku maksimum iz njihovog propadanja...

Mozda je u tom slucaju trebao da se preseli u Evropu.:lol:
Mada,opet kazem...u vreme njegovog vrhunca rasizam je bio na totalno drugacijem nivou nago recimo 20 godina ranije.Da je bio zrtva rasizma,nikad ne bi postigao toliku slavu i zgrnuo tolike pare.Mozda je bio zrtva zlih producenata i raznih eksploatatora,ali koji je razlog da on ne zastiti sopstvene interese,a ako govorimo o rasizmu,sopstveni zivot?Afro-amerikanci su u tom periodu bili zastupljeni u najvisim sferama zabave:muzika,film,sport...

Cekajte meni ovde vise nije jasno oko cega se vodi debata...Krang, ja koliko sam ukapirao ti nije da ne volis njegovu muziku nego imas neke kritike na kontu njegovog izgleda tj njegovog ponasanja prema samom sebi. E pa vidis u tome je stvar i oni koji ga vole i oni koji ga ne vole ne mogu da poreknu da on pravi fenomenalnu muziku a dobre note niko ne moze da negira. I to je ono pred cim bi svi trebali da zaneme. A valjda je poenta muzicara da pravi dobru muziku a to kako on izgleda to je njegov izbor. Ja mislim da je stvarno nezrelo reci "ma ima dobre pesme ali ga ne slusam jer mi je odvratan"
Uostalom statistika je neumoljiva a ona kaze: za 30 godina rada preko 750 miliona prodatih albuma. Tacka.
Sto se mene tice neka on siluje koga god hoce samo neka cepa i dalje opasnu muziku ko i do sada :mrgreen:

Nisam uopste. Samo posmatramo stvari iz drugog ugla. Caplina jos uvek izbegavas. :)

Nemoj da me vuces za jezik....namerno izbegavam Caplina iz vise razloga.
Prvo:Caplin je radio i stvarao u mnogo turbulentnijim vremenima,nego Majkl Dzekson.
Za vreme prvog svetskog rata,Caplin je ismevao englesku i americke dobrovoljce i time skrenuo paznju na sebe,naravno u negativnom kontekstu.Kako bi ti se cinilo da Caplin ismeva milion srpskih zrtava i onoliku decu koja su poginula u odbrani svoje otadzbine?
Drugo:Zbog svoje naklonosti ka mladjim maloletnicama,postojao je glavni predmet interesovanja FBI-a,ali od toga nije bilo nista,jer nisu nasli adekvatne dokaze kako bi ga optuzili,jer je Caplin u to vreme bio zasticen kao beli medved.Od koga je bio zasticen?Naravno....od svojih jevrejski sunarodnika medju kojima je bilo vrlo mocnih politicara i enormno bogatih bankara.Njegovo jevrejsko poreklo je potvrdila i naci propaganda,gde su svabe otkrile njegovo jevrejsko poreklo u nemackim arhivima.Njegovi preci su otkriveni u boljsevickoj Rusiji kao vrlo ugledni jevreji koji su direktno ucestvovali u padu ruske carevine.Pedofilija,mutne radnje sa jevrejskim bankarima,pravljenje parodije na temu boraca prvog svetskog rata,plus njegovi komunsticko-boljsevicki koreni su bili razlog da on postane persona non grata u Americi.
Caplina sam namerno izbegavao jer je jedan od pionira,pa i uprkos njegovoj mutnoj proslosti nisam zeleo da pljujem po njemu...ali eto vam sad....kad insistirate.
Recimo i Roman Polanski je nepozeljan u Americi zbog pedofilije.Hoces da kazes da je i to teorija zavere?!

Ne verujem da bi tako pricao,niti ga slusao da ti je sestra,ili dete zrtva silovanja nekog tamo matorog bolesnika koji je usput mnogo dobar muzicar.Stvarno pricas nebuloze:rtfm:!

Pa zar nije nebuloza to sto si reko da je platio milione dolara porodicama te dece da cute...ajde sad ti razmisli da je tvoje dete silovano dali bi ti ikakve pare nadoknadile stetu ili bi mu ti presudio po kratko m postupku. Mislim to samo da dam osvrt na tvoje komentare o njemu kao silovatelju.

Poenta je muzika, i nista van toga ne bi trebalo da nas zanima. Nervira me kada neko prica neosnovano i bez poznavanja cinjenica.

Pa zar nije nebuloza to sto si reko da je platio milione dolara porodicama te dece da cute...ajde sad ti razmisli da je tvoje dete silovano dali bi ti ikakve pare nadoknadile stetu ili bi mu ti presudio po kratko m postupku. Mislim to samo da dam osvrt na tvoje komentare o njemu kao silovatelju.

Poenta je muzika, i nista van toga ne bi trebalo da nas zanima. Nervira me kada neko prica neosnovano i bez poznavanja cinjenica.

Ti ocigledno ne poznajes Amerikance i njihovu psihologiju. Zapitaj se zasto velika vecina dece u USA postaju samostalni od 14 godine. Dakle, odlaze od kuce i sami se staraju o sebi. Novac za zivot naravno zaradjuju sami. Jos ako su deca ovisnika od droge i alkohola, tek tada nije nista cudno.
MJ nije placao u stotinama dolara vec u milionima. Milion dolara ti menja zivot iz korena...potpuno novi pocetak...
A u USA sve ima svoju cenu, osvrni se malo taj trend stize i kod nas...sve je na prodaju i svako ima svoju cenu.

Krang vidim da bi ovde dobro dosao jedan skajp jer bi do sutra mogli da se "lovimo" u recima!
Ja smatram da je MJ bio i ostao pionir u onome sta radi. Koliko ti ne mozes da dokazes da jeste pedofil, tako i ja ne mogu da dokazem da nije. Ti imas argumente sa tvoje strane, ja sa svoje. Opet, ostaje muzika.

Ti ocigledno ne poznajes Amerikance i njihovu psihologiju. Zapitaj se zasto velika vecina dece u USA postaju samostalni od 14 godine. Dakle, odlaze od kuce i sami se staraju o sebi. Novac za zivot naravno zaradjuju sami. Jos ako su deca ovisnika od droge i alkohola, tek tada nije nista cudno.
MJ nije placao u stotinama dolara vec u milionima. Milion dolara ti menja zivot iz korena...potpuno novi pocetak...
A u USA sve ima svoju cenu, osvrni se malo taj trend stize i kod nas...sve je na prodaju i svako ima svoju cenu.

Pa po ovome sto kazes sutradan da tebe neko siluje i da ti debelo plati ti bi cutao jer novac menja zivot iz korena a i trend tako nalaze.

Ne moze ipak novac sve da kupi....

Krang vidim da bi ovde dobro dosao jedan skajp jer bi do sutra mogli da se "lovimo" u recima!
Ja smatram da je MJ bio i ostao pionir u onome sta radi. Koliko ti ne mozes da dokazes da jeste pedofil, tako i ja ne mogu da dokazem da nije. Ti imas argumente sa tvoje strane, ja sa svoje. Opet, ostaje muzika.

skajp mi ne radi u dimenziji x.

kakav pionir? bio je veliki muzicar ali daleko od toga da je bio pionir...

a o caplinu? si me ti bese ganjala da izbbegavam odgovor ?

ostaju dve strane medalje.

Cekajte meni ovde vise nije jasno oko cega se vodi debata...Krang, ja koliko sam ukapirao ti nije da ne volis njegovu muziku nego imas neke kritike na kontu njegovog izgleda tj njegovog ponasanja prema samom sebi. E pa vidis u tome je stvar i oni koji ga vole i oni koji ga ne vole ne mogu da poreknu da on pravi fenomenalnu muziku a dobre note niko ne moze da negira. I to je ono pred cim bi svi trebali da zaneme. A valjda je poenta muzicara da pravi dobru muziku a to kako on izgleda to je njegov izbor. Ja mislim da je stvarno nezrelo reci "ma ima dobre pesme ali ga ne slusam jer mi je odvratan"
Uostalom statistika je neumoljiva a ona kaze: za 30 godina rada preko 750 miliona prodatih albuma. Tacka.
Sto se mene tice neka on siluje koga god hoce samo neka cepa i dalje opasnu muziku ko i do sada :mrgreen:

e, slucajno otvorih ovu temu, i naravno nisam procitao sve, ali za ovu izjavu, prijatelju, zasluzujes Nobelovu nagradu za mir.... kakva fenomenalna muzika, kakve 'dobre note' majmuncinu su pojele pare, slava, droga, narcisoizam i verovatno neko tesko psihicko oboljenje koje jos i naucnici nisu stigli da definisu.... nek se istopi plasticna masa....

e, slucajno otvorih ovu temu, i naravno nisam procitao sve, ali za ovu izjavu, prijatelju, zasluzujes Nobelovu nagradu za mir.... kakva fenomenalna muzika, kakve 'dobre note' majmuncinu su pojele pare, slava, droga, narcisoizam i verovatno neko tesko psihicko oboljenje koje jos i naucnici nisu stigli da definisu.... nek se istopi plasticna masa....

Pazi kako se neki lepe za MJ-a i diskutuju o njemu a ovamo kao satro ih ne zanima...ccc...
Ajde lepo priznaj da kad cujes taktove Billie Jean noga sama krene da ti cupka :D

Poslednja izmena:

Back