Neptunijanka
Aktivan član
- Poruka
- 1.731
ste čuli za Bahira........možda je trač, al pišu da mu je nadjen tumor na mozgu :shock:
Kojeg Bahira. Mislis onog Blashira novinara -baksuza?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ste čuli za Bahira........možda je trač, al pišu da mu je nadjen tumor na mozgu :shock:
Kojeg Bahira. Mislis onog Blashira novinara -baksuza?
Jao, koji flashback trip o.O
Slusam P.Y.T. i prisetio se proslog leta... kad sam bio novajlija na ovoj temi, pa kad mi je Ivan dao pesmu... ah, stara dobra vremena![]()
Iskreno mi ga je zaoZnaci Blashir nam bolestan ?! Ja ne znam kako se gresni ljudi osecaju u tim kriticnim situacijama ali neka mu je Bog u pomoci. Gde si to procitala?

,ali ono sto je uradio Majklu...Znaci Blashir nam bolestan ?! Ja ne znam kako se gresni ljudi osecaju u tim kriticnim situacijama ali neka mu je Bog u pomoci. Gde si to procitala?
Sto ne snimi ko covek neki film, ako hoce vec da bude glumac. Moze i scenario da napise ima talenata. Pa da glumi sta hoce i kako hoce. Bilo bi dobro neki ljubic da snimi
![]()
![]()

Izvinite sto moram da citiram sopstveni post ali mi se svidja ideja. Bas sam genijalna![]()
nisi normalna,majkla mi
nisi normalna,majkla mi
a inače, podržavam zamisao, naravno

Evo posto je clan i ovog pdf-a moram Immph-u i ovde da cestitam rodjendan ( juce je bio )
SRETAN RODJENDAN!!!!
Evo
![]()

Ni ja isto ne mogu da verujem da on moze da glumi u takvim sranjima od filmova. Sto lepo ne snimi neki film tipa Ghosts nego se tu bakce s nekim ulogama od pola minuta.
A evo linka Majklovog glumatanja u Men in black-u
Не знам да ли прво да ли да умрем од смијеха фризурици или да се прекрстим лијевом и десном руком на тек виђеном чуду. Ово му је један од најгорих потеза у каријери.

tu Majkl nije Majkl....