Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
pa zbog toga mu ne zavidim...ali mu zavidim na onom malom vozicu shto ima u dvorishtu,josh mozhe sam da ga vozi....ja da imam toliki luna park ne bih pustio nijedno dete u njega....sam bih se vozio na svim mashinama...to je njegova greshka,previshe je dobar....to ga je koshtalo....

zna on kako je to nemati D od detinjstva...zato i jeste takav,dobar...
Al eto...

Ma ispalio je iz topa :lol: ... 8) :-o :o

Па наравно да ју је бацио, зар ниси видио, информиши се мало, молим те.
Дијете је стварно ухватио неки човјек, а послије је пребачено у Етиопију гдје и данас живи, и Мајкл никад није успио да ступи у контакт с њим јер га чувају тајни агенти.
Опште позната ствар ;)

:dontunderstand::dontunderstand::dontunderstand:Prije nekio dan sam skinuo 30th anniversary show:klap:-inace tesko sranje:mrgreen:...I kad je bila THE WAY YOU MAKE ME FEEL iskoci neka zena koja nema veze sa BRITNEY SPEARS:dash::whistling:...Zna li ko ko je ona:dontunderstand::?::?::?:A na you tube gledao sam kako Miki sa istoimenom pjesmom nastupa sa Britney:!::dontunderstand::dontunderstand:Je li on sa obije odvojeno nastupao:?:Nemoguce da su iste noci:!::!::!:Nista mi nije jasno:dash::!:POMOC:!::!::!::!:

Ne.

Stvar je u tome da ja ne bih isla na temu Nirvane,npr, da pljujem Kurta( iako zapravo volim njegovu muziku).

I nisam rekla da sam u pravu ,vec sam iznela svoje misljenje,kao i ti svoje.

Ako ne volis Majklovu muziku,sta radis na temi?

Ne.

Stvar je u tome da ja ne bih isla na temu Nirvane,npr, da pljujem Kurta( iako zapravo volim njegovu muziku).

I nisam rekla da sam u pravu ,vec sam iznela svoje misljenje,kao i ti svoje.

Ako ne volis Majklovu muziku,sta radis na temi?

stvar je u tome,da svako moze da dodje na bilo koju temu i da prokomentarise...
koliko znam tema o nirvani glasi "da li slusate nirvanu?"
ochekujes da postuje samo ko voli...
ja ne...sta vise bude mi interesantnije kad dodje neko i napise da ne slusa da ih mrzi itd itd
a poslednje dve recenice su ti kontradiktorne...ja sam iznela misljenje pa me pitas sta radim na ovu temu
istina je da sam komentarisala njegov privatan zivot al kad sam ja upala na temu samo se o tome i pisalo...
nesto se ne secam da sam bilo sta komentarisala kad se raspravljalo o njegovoj muzici

:dontunderstand::dontunderstand::dontunderstand:Prije nekio dan sam skinuo 30th anniversary show:klap:-inace tesko sranje:mrgreen:...I kad je bila THE WAY YOU MAKE ME FEEL iskoci neka zena koja nema veze sa BRITNEY SPEARS:dash::whistling:...Zna li ko ko je ona:dontunderstand::?::?::?:A na you tube gledao sam kako Miki sa istoimenom pjesmom nastupa sa Britney:!::dontunderstand::dontunderstand:Je li on sa obije odvojeno nastupao:?:Nemoguce da su iste noci:!::!::!:Nista mi nije jasno:dash::!:POMOC:!::!::!::!:

Bila su dva koncerta povodom rodjendana , tj godisnjice , lupetam sad , jedan je taj sa njom , a drugi je ovaj sto smo mi gledali ...
8) :-o :o

;)Sin ga je slucajno tresnuo dok su se igrali;)Ozbiljno;)

Pa bas ga je dobro tresnuo. :eek: Cime ga je tresnuo bejzbol palicom? :D

Evo video sa skorasnjet rodjendana onog lika 23.maj.o.g;)

A sto meni vise nece da se otvori lepo stranica na tubu odnosno nema videa i trazi mi neki novi player da instaliram jel to tako i vama? A kod hocu da da instaliram upozorava me da je fajl moze sadrzati viruse :eek: A sta se to desava a...? :roll:

Molim vas, drugari,

Vidim da je neko pokrenuo problem Michaelove pedofilije. Rekla sam vec ranije da je ta prica zavrsena. Je l' dokazano da je nevin? Jeste. Upozoravam vas okanite ga se. Kogod ga privatno zna kao ja nikada ne bi ni pomislio da bi on naudio nekom. 8)

Pa bas ga je dobro tresnuo. :eek: Cime ga je tresnuo bejzbol palicom? :D

A sto meni vise nece da se otvori lepo stranica na tubu odnosno nema videa i trazi mi neki novi player da instaliram jel to tako i vama? A kod hocu da da instaliram upozorava me da je fajl moze sadrzati viruse :eek: A sta se to desava a...? :roll:
Ne znam stvarno cime ga je tresnuo:roll:,to se desilo u decembru prosle god.;)..Da imao sam i ja u pocetku preblema sa You tube-isto mi je zahtijevao pjejer(FLASH PLAYER) i fino sam ga instalirao,isto na you tube;)

Back