Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ili je mozhda majki nudio toj deci pare da prichaju takve stvari....a to za hetero novine,pa koliko naivno shvatash to....ja da sam ubio gomilu ljudi kuhinjskim nozhem jel mislish da bih jebeni nozh okachio na zid....sakrio bih ga,i ostavio bih sve ostale nozheve da lezhe da bih zavarao trag....nego nije bitno shta je istina,nego shta je uzrok takvim gluostima....ima neshto iza svega toga.....

ili je mozhda majki nudio toj deci pare da prichaju takve stvari....a to za hetero novine,pa koliko naivno shvatash to....ja da sam ubio gomilu ljudi kuhinjskim nozhem jel mislish da bih jebeni nozh okachio na zid....sakrio bih ga,i ostavio bih sve ostale nozheve da lezhe da bih zavarao trag....nego nije bitno shta je istina,nego shta je uzrok takvim gluostima....ima neshto iza svega toga.....

Ima, ima. Vlasnik je karaloga Bitlsa. Najveci plen u show biznis industriji. Za taj katalog su bili svi zainteresovani. Preveliki novac je u pitanju. Bode oci rasistima koji pucaju od muke sto je Crnac jedan od najpoznatijih ljudi na svetu. Cak je i FBi bio ukljucen u eo slucaj. Proandjena je kaseta snimak na sekretarici izmedju decakovog oca i Dona seldona ( tuzioca koji je prijatelj decakovog oca ) na snimku se smeju , cerekaju o tome kako ce da ga dovedu do prosjackog stapa, i uzmu mu sve pare. Postojao je plan posle njegovog bankrota ko dobija koliko. Lanac ljudi koli je bio ukljucen je bio dugacak.
Moram da napomenem da prosli decak koji ga je navodno optuzio tokom 90-tih godina, je kada je odrastao ( a sada ima oko 27 od ) pobegao od roditelja, naziva ih vojim neprijateljima i pricao je da je na sve bio primoran. Ovaj drugi decak sada se takodje blizi punoletstvu polako, pa se cekaju njegove izjave, a vec se naculo da je zlostavljan od strane roditelja. Ako nisi upucen njegovi su roditelji gonjeni od strane drzave, za lazne optuzbe i zlostavljanje sopstvenog deteta da bi dosli do para. Decak im je oduzet, ali ne sme da daje izjave jer je maloletnik.

Ne moj ni da ocekujes. A koliko ima jos fanova koji odavno ne dalaze na forum jel se ljudi smorili kad se nista novo ne desava, kolotecina.
A da je nabo neko dete nije nikad jel su posle sudjenja svi redom priznavali da se billi placeni da daju izjave - namestaljka od strane Sony-a velika lova je bila u pitanju al nije proslo. I neki koji su ucestvovali u zaveri sada pisu knjige o tome bez blama raspitaj se malo.
U pravu si....Citao sam da je od 10 clanova porote-2 reklo da je Majkl pedofil,i oni sada pisu knjigu o tome(pacenici),i stalno daju izjave tipa-"pedofil je na slobodi":thumbdown:

Da se ukljucim - najjaca fora je da je keva ovog poslednjeg klinca, prethodno optuzila 2 pandura da su je zlostavljali u trznom centru i izgubila slucaj, sledeci slucaj je bio sa MJ i taj je izgubila, a danas je drzava SAD krivicno goni, ne secam sta je uradila konkretno, a verovatno je sada u zatvoru....

Mene Majklova sudbina strasno podseca na sudbinu Carli Caplina, kada ga je FBI jurio godinama, i na kraju ga proterase iz SAD. Tako zavrsavaju svi velikani u onom pokvarenom americkom drustvu.

Ima, ima. Vlasnik je karaloga Bitlsa. Najveci plen u show biznis industriji. Za taj katalog su bili svi zainteresovani. Preveliki novac je u pitanju. Bode oci rasistima koji pucaju od muke sto je Crnac jedan od najpoznatijih ljudi na svetu. Cak je i FBi bio ukljucen u eo slucaj. Proandjena je kaseta snimak na sekretarici izmedju decakovog oca i Dona seldona ( tuzioca koji je prijatelj decakovog oca ) na snimku se smeju , cerekaju o tome kako ce da ga dovedu do prosjackog stapa, i uzmu mu sve pare. Postojao je plan posle njegovog bankrota ko dobija koliko. Lanac ljudi koli je bio ukljucen je bio dugacak.
Moram da napomenem da prosli decak koji ga je navodno optuzio tokom 90-tih godina, je kada je odrastao ( a sada ima oko 27 od ) pobegao od roditelja, naziva ih vojim neprijateljima i pricao je da je na sve bio primoran. Ovaj drugi decak sada se takodje blizi punoletstvu polako, pa se cekaju njegove izjave, a vec se naculo da je zlostavljan od strane roditelja. Ako nisi upucen njegovi su roditelji gonjeni od strane drzave, za lazne optuzbe i zlostavljanje sopstvenog deteta da bi dosli do para. Decak im je oduzet, ali ne sme da daje izjave jer je maloletnik.

Majkl crnac a....kako da ne....

:eek::eek:A cekajte:!::!:A sto ako je Majkl stvarno pedofil,samo to vjesto prekriva i pravi se prevelika zrtva:dontunderstand::whistling::tajna:A sto ako je stvarno odrao kozu:?::?::?::?::?:Ako spava u hiperbanicne komore:sad2::?::?::?:DA LI BISMO I ONDA BILI NJEGOVI FANOVI:?::?::?::?::?::dontunderstand::dash::dash::dash:

Pa to bi stvarno bilo bolesno. Divis se osobi u koju verujes, mislis da poznajes ( a svi mislimo da poznajemo jedni druge ), i ko ti se dopada kao kompletna licnost. Ko bi podrzavao bolesnika ?

Da Majkl izbeljuje kozu ne bi imao tako jaku podrsku od svojih afroamerickih kolega. I da - MJ ima vitiligo i lupus, ima to da se iskopa i na medicinskim sajtovima, da ne ispadne da samo mi furamo tu pricu. Svaki pametan crnac u SAD zna da je tu pricu o crncu koji zeli da postane belac ispropagirala bela Amerika. U prilog tome: http://www.turningwhite.com/
http://floacist.wordpress.com/2007/06/10/vitiligo-photos-michael-jackson/
http://images.google.com/images?gbv=2&hl=en&q=+vitiligo&btnG=Search+Images

To ti je kao rat u Iraku - neko zna da je zbog nafte, a neko na zalost misli da je u pitanju borba za demokratijuu, slobodu i bolje sutra kako sernja propaganda CNN. Majkl je zrtva bele Amerike. Tacka.

:worth::ok:
chisto kliknula na ovu temu i prochitala ovaj post.
slazem se.

Da Majkl izbeljuje kozu ne bi imao tako jaku podrsku od svojih afroamerickih kolega. I da - MJ ima vitiligo i lupus, ima to da se iskopa i na medicinskim sajtovima, da ne ispadne da samo mi furamo tu pricu. Svaki pametan crnac u SAD zna da je tu pricu o crncu koji zeli da postane belac ispropagirala bela Amerika. U prilog tome: http://www.turningwhite.com/
http://floacist.wordpress.com/2007/06/10/vitiligo-photos-michael-jackson/
http://images.google.com/images?gbv=2&hl=en&q=+vitiligo&btnG=Search+Images

To ti je kao rat u Iraku - neko zna da je zbog nafte, a neko na zalost misli da je u pitanju borba za demokratijuu, slobodu i bolje sutra kako sernja propaganda CNN. Majkl je zrtva bele Amerike. Tacka.

pa objektivno,kad mediji prichaju protiv Majkla to je propaganda,kada prichaju u prilog njemu to je istina....i kakva bela Amerika,to je glupost.....americhki belci izuzev juzhnjaka su isti kao shatro liberalisti....glume jednakost i ravnopravnost zato shto je kul,ne zato shto je ispravno....oni vole Majkla,jedva chekaju takve skandale da bi pokazali kako im je stalo do obojenih....tj.tako shto staju na njihovu stranu,sa parolama''svi smo isti''i slichne gluposti....

pa objektivno,kad mediji prichaju protiv Majkla to je propaganda,kada prichaju u prilog njemu to je istina....i kakva bela Amerika,to je glupost.....americhki belci izuzev juzhnjaka su isti kao shatro liberalisti....glume jednakost i ravnopravnost zato shto je kul,ne zato shto je ispravno....oni vole Majkla,jedva chekaju takve skandale da bi pokazali kako im je stalo do obojenih....tj.tako shto staju na njihovu stranu,sa parolama''svi smo isti''i slichne gluposti....
Bravo pametnjakovicu:klap::klap::klap::klap::klap::klap::mrgreen::whistling::twisted::twisted:

Ne bih rekla da mu je zivot bas toliko ubudljiv. Ljudi se uvek plase da se drugi bolje zabavljaju nego oni sami. :mrgreen:

pa zbog toga mu ne zavidim...ali mu zavidim na onom malom vozicu shto ima u dvorishtu,josh mozhe sam da ga vozi....ja da imam toliki luna park ne bih pustio nijedno dete u njega....sam bih se vozio na svim mashinama...to je njegova greshka,previshe je dobar....to ga je koshtalo....

Back