Interesantno! Inace nikako ne volim imitatore, posebno ne Majklove. Na nerve mi ide kada to vidim![]()
...takodje..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Interesantno! Inace nikako ne volim imitatore, posebno ne Majklove. Na nerve mi ide kada to vidim![]()
...takodje..

Evo jedno pitanjce vezano za Majklov ples: je li ima neki pokret koji vas kod Majkla strašno nervira, ili jednostavno ne volite da ga izvodi?
Ili ako nemate, onda koji vam je omiljeni?
Baš sam maloprije gledala Billie Jean uživo i pokušavala da vidim jednu sitnicu, i onda sam se sjetila pokreta koji me baš iritira - to je ono kad kao začešlja kosu. Možete vidjeti na
https://video.google.com/videoplay?...:http://youtube.com&ei=yi8gSMbwJpLqiQLBr-HCAQ
oko O:33
meni se svidja to češljanje...to je pokupio od Travolte :-P ne svidja mi se jedino kako je igrao na 30toj godišnjici...mislim na celokupno igranje...
I A najgore je cinimi se odradio " You Rock My World " koji inace najvise volim da gledam sto zbog pesme, sto zbog njegove igre ( koreografije ) koja je inovativna u odnosu na prethodne nastupe - mislim skoro da je potpuno operisana koreografija od njegovih decenijama istih i vec vidjenih koraka. Ali kazem najgori nastup iz drugog razloga :
1. Prilicno ne organizovan nastup sam po sebi ( onaj deo gde se sudari sa onim igracem, ali ajde desava se)
2. Nevidjen nedostatak kondicije od strane njega takvog igraca! Ja nisam mogla da poverujem kako mu "tesko" ide jadva hvata vazduh i na kraju zagrljaj sa onim crnim igracem i Kris Takerom gde sam mislila da ce da mu pozli tu na bini kad sam prvi put gledala. Mislim njegovi nastupi jesu iscrpljujuci i pevanje istovremeno i zadihavanja je itekako bilo uvek ( sto je i normalno ) ali takav umor posle samo jedne pesme nisam kod njega vidjala. Znam da sam pomislila " Boze pa on je dobro omatorio, ili mu nije dobro bilo u to vreme al kod njega je fazon "show must go on! " kako god da se osecao.

И на крају свега Мајкл готово заврши лежећи на патосу![]()

Slazem se. Meni je to toliko bilo ogavno da nisam ni gledala. Ocu da ga pamtim po dobrom - Bad turneji - kad je bio zdrav, mlad i strejt. Sve ima svoj rok trajanja. Bila bi jako razocarana ako bi MJ krenuo kao i Madonna da zaboravi na svoje godine i pravi se da mu je 20. Volela bi da promeni koncepciju rada, pa Boze nije sve u plesu ima toliko dobrih muzicara koji mrdnuli dupe na sceni nisu. Iskreno, ne bi volela da vidim izvodjenje bilo koje dens rutine od str MJ jer bi to bilo skrnavljenje savrsenstva.Ladno ste svi oduševljeni 30th-om :shock: a o majklovom fizičkom izgledu tek da ne pričam...
meni se najiskrenije gadi ceo taj show!!!
Prvenstveno, Majkl je izgledao kao da mu nije dobro, kao da je bolestan...ne znam, ali se vidi da nešto nije bilo u redu s njim...oči mu bile na pola spuštene, a gornja usna ukočena...čovek nije mogao normalno da se nasmeje, a kamoli da igra...meni nije jasno kako je izdržao da stoji na nogama?? čovek je sto posto bio na nečemu...
a i de nadje one mučenike da mu izvode pesme...ono man in the mirror je stvarno bilo smešno i krajnje jadno slušati..pa oni likovi, tipa: maya i plavušice...-prvi i poslednji put ih videh u životu..veze s vezom nemaju...a i ona matora Liza Mineli, šta se trpa sa 100 godina da peva, umesto da je sela ko Eliz i da bude deo publike, ona se ženska trpa u program...jedino su mi ok bili Marc Anthony i onaj klinac što je pevao Ben...to je razbio
i Whitney je ok bila...ostalo mi je šlj...nisam uopšte zadovoljna nastupom, ni majklovim izgledom, celom tom pričom....to mi je čak najgore majklovo pojavljivanje na sceni...toliko od mene...
Majkl je ladno istanjio donju usnu i popunio gornju. Vidi se na toj slici gore. WTF? Jooo, Majkl kad te dovatim, upropastio si najlepse usne na svetu. Nadam se da mu je to bio modni trip u tom trenutku pa je samo u pitanju neka sminka.

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Majkl je fuckin muzicki genijeeeeeeeeeeee aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaow!![]()
![]()
Wannabe startting somethin is DRIVING ME CRAZYYYYYYYYYY!
YEEEHAAAAAAAAwyeah yeah! AAAAAAAAAAAAAA
SHIZIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIM![]()
![]()
Ljudi nije mi dobrooooooooo![]()
Ma, izgleda da on menja oblik usana karminom

Majkl je ladno istanjio donju usnu i popunio gornju. Vidi se na toj slici gore. WTF? Jooo, Majkl kad te dovatim, upropastio si najlepse usne na svetu. Nadam se da mu je to bio modni trip u tom trenutku pa je samo u pitanju neka sminka.