Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
meni je najokrutnija prozivka u vezi sa majklom jedna kompjuterska igrica na koju sam naletela prošle godine!!...majkl u ulozi pedofila i otkud znam, za odredjeno vreme treba da skupi što više dece..onako trčkara, izbegava prepreke i trazi dečurliju :cry: ne znate kako je ljigavo!!!! počela sam da plačem od muke kad sam to videla!!! inače, ovako sam prihvatila činjenicu da postoje ljudi koji ne vole majkla, koji će ga prozivati, mrzeti...to je nešto što se ne može izmeniti!!!!ali mi recimo nije bio jasan onaj "klub mrzitelja majkla džeksona" mislim, ako ga mrziš, ne moraš da svima javno pokazuješ i još gore organizuješ klub....i south park mi je odvratan baš......

epizoda South Parka sa Mr. Jeffersonom je tako dobra...i realna !

koja to igrica? Moonwalker? To je kad Majkl ubija gangstere i oslobadja malu decu a kad oslobodi klinku ili klinca cuje se : "thank you Michael" . . .morbida. Inace igrica je iz druge polovine 80-ih...

ne moonwalker igrica!!! to je skroz ok.
a u south parku...urnisali su majkla. na šta liči ona scena u krevetu "yeah, yeah..."?? ili kad ubije klinju...
simpsonovi su kolko-tolko bili normalni

ne moonwalker igrica!!! to je skroz ok.
a u south parku...urnisali su majkla. na šta liči ona scena u krevetu "yeah, yeah..."?? ili kad ubije klinju...
simpsonovi su kolko-tolko bili normalni

ja se te dve scene ne secam...kad je Jefferson hteo da ubije Blenkija?

u Simpsonovima i nije pravi MJ vec onaj loodak sto misli da je MJ...koliko se ja secam

ja se te dve scene ne secam...kad je Jefferson hteo da ubije Blenkija?

u Simpsonovima i nije pravi MJ vec onaj loodak sto misli da je MJ...koliko se ja secam

nisam rekla blenketa, već onog malog debelog klinca, kad ga je zavalio u plafon i krv se razlila...
a simpsons...:D Lisa it's your birthday, It's your birthday, Lisa...tananana

Pa, dobro, Ben Aflek je u Parkovcima umesto glave imao guzicu, a tek Barbara ocu reci - Barrburaaaaaa..
To su Parkovci - njima je zadatak br 1 da prozivaju sve redom. Meni su gotivni. Film je nevidjeno dobar. 8)

Ja bas volim tu epizodu u South Parku sa njim ... mislim nije nista lose ispalo , policajci su mu namestali uvek , sve vreme pricali nesto tipa kako kad vide bogatog crnca prosto moraju da mu smeste i na kraju priznali ... sad sto su aludirali na operacije , pa imao ih je , neka preuzme odgovornost da ima i ljudi koji to ne vole (meni se iskreno svidja , jako mi je kool :lol: ) ... scena u krevetu sa decacima , pa nije bilo nicega koliko znam , samo je spavao , neko je kao zamisljao kako vata Cartmana , ali je onda pogledao i Michael je samo pajkio ... bas se videlo da su kroz celu epizodu gledali da pokazu kako nije pedofil vec da samo voli da se druzi sa decom , zbog onoga sto mu je bilo uskraceno , jedino sto je meni smetalo je bilo to sto su zeleli da pokazu kako je neodgovoran i kako nije previse pazljiv sa decom ... mada recimo da imaju prava jer je drzao ovog sa prozora :lol: , mada meni i to bilo sooper :lol: ... jednostavno je takav , ponesu ga stvari i momenat , ipak je on umetnik , ovo ono ... :D ... ali svesno nikada ne bi povredio nikoga , a kamoli dete neko , to svi znamo ... a i drzao ga cvrsto :lol: ...

8) :-o :o

Ivaneeeeeeeeeeeee, pa de si ti breeeeeeeeee? Nema te na msn-u, ne saljes sms :(
A sanjao sam nas sinoc kako pevamo Thriller na nekom groblju i odjednom iskace neka plasticna i dobijemo blond perike i pevamo Barbie Girl :D

Evo jedno pitanjce vezano za Majklov ples: je li ima neki pokret koji vas kod Majkla strašno nervira, ili jednostavno ne volite da ga izvodi?

Ili ako nemate, onda koji vam je omiljeni?

Baš sam maloprije gledala Billie Jean uživo i pokušavala da vidim jednu sitnicu, i onda sam se sjetila pokreta koji me baš iritira - to je ono kad kao začešlja kosu. Možete vidjeti na
https://video.google.com/videoplay?...:http://youtube.com&ei=yi8gSMbwJpLqiQLBr-HCAQ
oko O:33

Evo jedno pitanjce vezano za Majklov ples: je li ima neki pokret koji vas kod Majkla strašno nervira, ili jednostavno ne volite da ga izvodi?

Ili ako nemate, onda koji vam je omiljeni?

Baš sam maloprije gledala Billie Jean uživo i pokušavala da vidim jednu sitnicu, i onda sam se sjetila pokreta koji me baš iritira - to je ono kad kao začešlja kosu. Možete vidjeti na
https://video.google.com/videoplay?...:http://youtube.com&ei=yi8gSMbwJpLqiQLBr-HCAQ
oko O:33

A meni to npr. ne smeta koliko mi smeta kad u toku live izvodjenja pogotovu u Bad eri napravi ustima onu majmunsku grimasu. Ima negde gde mi i to bude simpaticno, mada mi je najcesce nekako ruzno. Me mogu sad da trazim snimke tih scena, ne znam gde ih tacno ima , i kako im su im dali naziv na you tube ali znate na sta mislim. :p
A koji volim pokret, volim njegov breik dens, i naravno njegovi samo njegov zahvat za medjunozje - ja budem nekako sva ponosna! Zatim njegov moonwalk i ovu vrtesku sto je ovaj advokat izveo kad je bio aplauz, svaka mu cast ( i jednom i drugom) na to se odisevljavam!

Poslednja izmena:
A meni to npr. ne smeta koliko mi smeta kad u toku live izvodjenja pogotovu u Bad eri napravi ustima onu majmunsku grimasu. Ima negde gde mi i to bude simpaticno, mada mi je najcesce nekako ruzno. Me mogu sad da trazim snimke tih scena, ne znam gde ih tacno ima , i kako im su im dali naziv na you tube ali znate na sta mislim. :p

Хехехе, знам на шта мислиш :lol: Па, јесте, зна некад да буде без везе.

Ја волим из Remember the time оно са прстићем, али не могу да кажем који ми је омиљени. Можда и оно кад стане на врх прстију, и из Smooth criminal -a кад се нагне ка земљи, а не мрда стопалима (немам појма како то изведе)

Ja obozavam majmunsku grimasu i svaki dance pokret! Oblacenje je vec druga stvar. :oops:

I meni je to simpaticno. Skroz je originalno. E, sta njemu padne na pamet. Pa video od Bablsa :lol:

Secam se kako je jedna zena koja je nesto saradjivala sa njim davala neki intervju u talk show emisiji i pricala na koji on nacin dobija ideje kako da se oblaci , i na koji nacin gradi svoj stil. Pa je pricala kako je neki lik, da li producenat ili neki koreogfraf na jedno snimanje iznenada dosao sa gipsom ( polomio ili uganuo ruku ), i nesto je tu Majklu ocigledno bilo interesantno kada je narednih dana osd svojih dizajnera trazio da mu naprave beli oklop tako da lici na gops. I kaze da je od tada poceo da se da Dangerous albumu pojavljuje sa onim cudom na ruci . Malo mu se smejala kada je to pricala. :lol:

Back