Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
i sve su neki no name sajtovi
mslm da je namesten taj clanak, tj, da je neko to napisao i pustio na net
da je to stvarno rekao bilo bi na cnn bbc i na tv

da me enko ne shvati pogresno
mislim da taj nije priznao da je lagao
ali svi znamo da jeste ;)

ppl treba mi pomoc ... hteo bih da napisem "Billie Jean" onim tattoo slovima i da to odstampam, nacrtam na celofan folmasterom, celofan zalepim za ruku/nogu i ostace mi taj naziv napisan na ruci/nozi ...

problem je samo sto ne mogu da nadjem na netu ni jedan sajt koji pruza mogucnost da ti napises sta hoces (recimo "Billie Jean") pa da ti on izbaci kako bi to izgledalo kao tetovaza da bih aj to mogao presrtati

ppl treba mi pomoc ... hteo bih da napisem "Billie Jean" onim tattoo slovima i da to odstampam, nacrtam na celofan folmasterom, celofan zalepim za ruku/nogu i ostace mi taj naziv napisan na ruci/nozi ...

problem je samo sto ne mogu da nadjem na netu ni jedan sajt koji pruza mogucnost da ti napises sta hoces (recimo "Billie Jean") pa da ti on izbaci kako bi to izgledalo kao tetovaza da bih aj to mogao presrtati

jel si probao u wordu ;)
tu ima raznih fontova :D

'ocu i ja
kako se to radi? kakav celofan treba?

http://2.***************/_MHlS1YWRRNw/SUbvL0cCnII/AAAAAAAAAXA/o_ebK9nXzL8/s1600/3_Michael_jackson_Final_Weaver%2Bcopy.jpg

“Boy behind the Mask” - Sarah Weaver
Kako mocna slika !

Jako tužna... Kao da je predstavljen dvorskom ludom koja je živela tudji a ne svoj život.
Eto, to je cena slave...Svako ima pravo da ti se pisha na život..

jel si probao u wordu ;)
tu ima raznih fontova :D

ja i zaboravio za to :senilan:
sad cu to pokusati

'ocu i ja
kako se to radi? kakav celofan treba?

ma obican providni celofan koji ti mama koristi za pakovanje hrane ili cak moze da posluzi i ona fascikla za papire jer je i ona od najlona a providna je...

fazon je u tome da stavis celofan preko slike i precrtas/prepises ono sa papira na celofan ... kako kada u skoli precrtavas rad iz likovnog pa stavis na prozor jedan list preko drugog i onda crtas ...

kada nacrtas posto celofan ne upija marker samo stavis na telo i ostace konture i ti samo posle podebljas na telu :)

mada ja mislim da ce slova niti okrenuta naopacke kada celofan naslonis na telo pa bi bilo bolje da uradis sledece:
kada nacrtas sa papira na celofan ta slova, samo okrenes celofan sa druge strane i prepises slova sa druge strane celofana :)

jesi li skontala...nisam ti bas lepo obajsnio ali ne znam kako da ti bolje objasnim ... :rumenko:

3291l.JPG

mjjupbeatlove_005.gif

:heart::heart::heart:

@Gaga kad otvoris word pad uzmi sledeci font: "WaggleDB" velicina 72 !

Ubilo se za tetovaze na ruci ili nozi :aha:
Ali meni stampac neradi pa pokusavam da precrtam preko monitora ali ne ide bas najbolje :roll:
Da mi radi stampac mogao bih napraviti extra dobru tetovazu koja bi trajala najmanje 3-4 dana :rida:

ako hoce neko da mu traje duze neka se ne kupa :hahaha:

@Gaga kad otvoris word pad uzmi sledeci font: "WaggleDB" velicina 72 !

Ubilo se za tetovaze na ruci ili nozi :aha:
Ali meni stampac neradi pa pokusavam da precrtam preko monitora ali ne ide bas najbolje :roll:
Da mi radi stampac mogao bih napraviti extra dobru tetovazu koja bi trajala najmanje 3-4 dana :rida:

ako hoce neko da mu traje duze neka se ne kupa :hahaha:

Ti ces da se kupas?! :rtfm:

:zcepanje::zcepanje::zcepanje:

wtf? ja nisam cula rokera, pa ni muzicku velicinu iz tog zanra, da je izjavila misljene priblizno tom!
inace, ne kapiram ni ovo poredjenje. stavljas dve gomile: skup svih rokera i majkl dzeksona.
to je po meni naj-lame uzdizanje dzeksona, ni po kom osnovu.
primecujem da i ostali s teme "izmisljaju" slicne razlike.

Bio sam pod utiskom honey, znaš kako je kad te uhvati posle 20 odgledanih spotova pa se naložiš... :mazi:
Mada stojim pri tome. Nisam čuo da je neko tako nešto izjavio, nego sam odgledao celu onu listu sa (rock) albumima i posle toga pustio Dirty Diana spot.
Meni je Majkl mnogo bolji od na primer Džegera i mnogih drugih rokera.

wtf? ovo tek ne kapiram. znaci, axl ... stenje :confused:
ja bih ovako nesto izjavila kad bih htela da uvredim dzeksona ....

Realno, Axl manje-više očajno peva, ali to ne znači i im pesme nisu odlične.
I ne nervira me njegov glas, kao recimo glas/akcenat one ultra red-neck seljačine Džejmsa Hetfilda.
Axl još kao nešto pokušava da igra, tu je i Slash koji je rasturio kako je odsvirao solo, pa me navelo da pomislim koliko bi pesma bila moćnija da je Majkl otpevao...

___________§§§$$§§$§§_
_W_______$$$$$§§§$$§§$§_
_______($$$$$$$§§§$$§§$§§_(§§)_
_E_____($$$$$$$$$$$$§§$$__$§§$)~
________(§§§$$$$§$$$$§§$$§§$§§$§§~
________((_($$§§$§§$§§§§§§§§§$$§§$
_L______))_(§$$$$$$§§$$§§$§§$§§§§§~
_________((_)_((§$$§$$§§$$§§$§§$§§§§((....
_O_________))_)_§$$))_$$$§§§$$§§$§§$§§§§§
___________(__(_))_§$§§§§§$$§§$$§§$§§$§§§
_V_____________(__$_$$§§§§§§$$§§$$§§$§§$§§
_______________)_$_$§$§§§§§§$§§$$§§$§§§§__§
_E________________)$__§§§§§§$§$$_§$$§§___§$§
_______M_________(§___$§§§§§$§§$_§$$___§§§§§§
_________________($§__$§$§§§$$$§§§_$__$§§§§§$§§
_Y_____I__________§§§_§$$$$$§§§§§§§$§§_§$$§$$§§§§
___________________(§__§§§§§§§§§§$§§$$§§_§§$_§§§§§
_O_____C___________(§_$$§§$§§§§§§§§$$§§$§_$§§§§§§
____________________§_$§§$§§§§§§§§$$§§_§§$§§§§§§
_U_____H____________§__$$§§§§$§§§§§§$_§§$§§$§§§
_____________________§_$$§§§§$§§§§§__$§§$§§$§§
_______A_____________§_$$_§§§§§§$§§$$§§$§§§§
_____________________§§§§_§§§§§$§§$$§§$§§§§
_______E_____________§§§$$::::§§$$$§§$$§§$_§
___________________§§§§:§§§§§§__§§$§§$§_§§
_______L_________§$$:§§§§§$$$§___§$§§$§§§§
______________§§:§§$§$$§§$$__$§§$§§§§§§
____________$$§:§§§$§$$$$$§§$$§§$§§$§_§§§
__________$$§:§§$$$$$$§§$§§§§§§§$$___$§§
_______$$$§::§$$$$$$§§$§§§§§§§§§______§§
_____$$$§::§$$$$FL$§§§§§§§$§§$_________§
___$$$§::§§$$$$§§§§$$$§§§§
_$$§::§§§$$§§$§§§§§§§§§
$§§§$§§§§§$$§§§§§§§
§§§§§§§$$§§$§§§§
_§§§§§§§§$§§_§§$
_§§§§§§§§§$§§$_§§§
__§§§§$§§§$§$§§$_§§
___§§§§$§§§$§$§§$_§§
_____$§§§§§§§§§§§$§_§§
______§§§$§§§§§§$§§$§_§
_______$§§§§§§§$$§$$§§_§§
________§§§§$$§§$$§§$$§§_§
_________§$§$$$§§§§§§$$§§$§§
__________$$$$§§$_§§$§§$§§§§§§
___________§$§§$§§_§§§§§§§§§$$§§$§
____________§$§§$§§_§§§§§§§§_$$§§$
_____________§$§§$§§_$§§§§§__§§$§
_________________§$§§$______§§§§
__________________§§§§§_§§__§§§§$
__________________§§§$§§__$§§§§§§§
___________________§$§§$§____§$§§§§
_____________________§§§$§§___§§$§§

Poslednja izmena:
Majkl se mnooogo dobro snalazio u roku. Gledajuci ga onako njanjavog kako prica ne bi covek nikad rekao da to moze biti dobar roker, a mogao je biti i verujem da bi, da je taj pravac odabrao, bio prvi roker u svetu.
Ovako je to postigao u pop, soul, i svakoj drugom muzici.

Meni se svidja Majkl kad je u rock izdanju , dobada mi se kako nosi taj imidz, kako peva rock - ja takodje mislim da je to odlicno!
A Rokeri to nikad nisu smeli da priznaju.
Nisam nikad ni cula da je neko od njih ikad prokomentarisao Majklovo izvodjenje rock numera. Sigurno su se pravili slepi na to. Il misle da je to njanjav rock! Ne znam.

Back