Annie_Not_Okay
Aktivan član
- Poruka
- 1.423
A to je on...
Nisam znala kako se zove...
Nisam znala kako se zove...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Otac od ovog derista Dzordija se inace ubio prosle godine 5. Novembra ... pitam se samo zasto li se ubio![]()
![]()
Ma on je budala... Lazov...
Pa tu posle kao nisam stigao da se izvinim...![]()
Ma on je budala... Lazov...
Pa tu posle kao nisam stigao da se izvinim...![]()

ej a jel ima negde snimak taj da se odgleda ... kada on kaze da je slagao i sve to ???
jos sam to jednom trazio i niko nikada se nije javio da je nasao taj video ...
gde si ti to cula![]()
i sve su neki no name sajtovi
mslm da je namesten taj clanak, tj, da je neko to napisao i pustio na net
da je to stvarno rekao bilo bi na cnn bbc i na tv
ppl treba mi pomoc ... hteo bih da napisem "Billie Jean" onim tattoo slovima i da to odstampam, nacrtam na celofan folmasterom, celofan zalepim za ruku/nogu i ostace mi taj naziv napisan na ruci/nozi ...
problem je samo sto ne mogu da nadjem na netu ni jedan sajt koji pruza mogucnost da ti napises sta hoces (recimo "Billie Jean") pa da ti on izbaci kako bi to izgledalo kao tetovaza da bih aj to mogao presrtati
ppl treba mi pomoc ... hteo bih da napisem "Billie Jean" onim tattoo slovima i da to odstampam, nacrtam na celofan folmasterom, celofan zalepim za ruku/nogu i ostace mi taj naziv napisan na ruci/nozi ...
problem je samo sto ne mogu da nadjem na netu ni jedan sajt koji pruza mogucnost da ti napises sta hoces (recimo "Billie Jean") pa da ti on izbaci kako bi to izgledalo kao tetovaza da bih aj to mogao presrtati
http://2.***************/_MHlS1YWRRNw/SUbvL0cCnII/AAAAAAAAAXA/o_ebK9nXzL8/s1600/3_Michael_jackson_Final_Weaver%2Bcopy.jpg
“Boy behind the Mask” - Sarah Weaver
Kako mocna slika !
Jako tužna... Kao da je predstavljen dvorskom ludom koja je živela tudji a ne svoj život.
Eto, to je cena slave...Svako ima pravo da ti se pisha na život..

jel si probao u wordu
tu ima raznih fontova![]()
'ocu i ja
kako se to radi? kakav celofan treba?

@Gaga kad otvoris word pad uzmi sledeci font: "WaggleDB" velicina 72 !
Ubilo se za tetovaze na ruci ili nozi
Ali meni stampac neradi pa pokusavam da precrtam preko monitora ali ne ide bas najbolje
Da mi radi stampac mogao bih napraviti extra dobru tetovazu koja bi trajala najmanje 3-4 dana
ako hoce neko da mu traje duze neka se ne kupa

Ti ces da se kupas?!

wtf? ja nisam cula rokera, pa ni muzicku velicinu iz tog zanra, da je izjavila misljene priblizno tom!
inace, ne kapiram ni ovo poredjenje. stavljas dve gomile: skup svih rokera i majkl dzeksona.
to je po meni naj-lame uzdizanje dzeksona, ni po kom osnovu.
primecujem da i ostali s teme "izmisljaju" slicne razlike.

wtf? ovo tek ne kapiram. znaci, axl ... stenje
ja bih ovako nesto izjavila kad bih htela da uvredim dzeksona ....
Slash...
![]()
i MJ...
![]()
Bravo Nevena i ja idem cesto na upbeat... Jao neka likusa peva u mojoj zgradi neke tuzne pesme idem da vidim o cemu se radi...

Bravo Nevena i ja idem cesto na upbeat... Jao neka likusa peva u mojoj zgradi neke tuzne pesme idem da vidim o cemu se radi...
Ko to nece da se kupa..
Man in the mirror prihvatam to samo ako je zbog MJ...
![]()

Ti ces da se kupas?!
Pa kad bolje razmislim necu ali samo zbog Majkla![]()