DD
Elita
- Poruka
- 19.267
Laku noc!!! 
Samo muzika, da smiri... Blazeni vam snovi, Majklovci moji!!!

Samo muzika, da smiri... Blazeni vam snovi, Majklovci moji!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Drugo, frontmen bilo kog rock benda može samo da mu pozavidi na harizmi i kvalitetu izvođenja i ukupnog prisustva na sceni!
Najiskreanije mislim da se MJ u rock žanru snalazio bolje od većine "pravih rokera" koji Majklovu muziku smatraju tra-la-la pop-om...
(Koliko bi bilo moćno da je Majkl otpevaoSweet Child O' Mine(moja omiljena rock pesma, pored DD)! Mene Axl ponekad pomalo podseća na Majkla...)
a ja mnogo volim ovo...ne zna se koji je već ludak![]()
Bravo Dejanaaa ^^ ja bi dodala SC OBAVEZNO!!! i give in to me !!!
Ljudi, sta kazete na tattoo na donjem delu noge (oko noge) da pise MAN IN THE MIRROR
i kako se zavrsionda onaj znak peace-a ali u srcu kao sto je Michaelov prsten sto je nosio kad je bio mali ?>?????![]()
a miss za drugu
XDEvo i Firci pomenuo Majkla...
Samo nisam ga razumela sta je rekao...
Bravo Dejanaaa ^^ ja bi dodala SC OBAVEZNO!!! i give in to me !!!
Ljudi, sta kazete na tattoo na donjem delu noge (oko noge) da pise MAN IN THE MIRROR
i kako se zavrsionda onaj znak peace-a ali u srcu kao sto je Michaelov prsten sto je nosio kad je bio mali ?>?????![]()

)Ne za spot, samo cover... Spot je nekako mracan... Inace, u spotu ni nije Majkl... Ni Dzermejn... Samo Majklova vostana figura... (Predivan je na toj slici)
si ti sigurna da je to vostana figura ... u spotu mi deluje nekako zivo![]()

^^ sad sam se setila onog davnog razgovora o tetovazamaaaaa XD
kako onaj benji iz svajcarske ima super moonwalker siluetu, na listu ...
uradi ovo svoje, naravno !!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja nikad ne bih volela da stavim na sebe, al zbog tebe sam bas eksajted.
drzacu te za ruku dok budes radila XDa miss za drugu
XD
zovem te da me drzis za rucicuuuuuuu ^^Jesi li saznala sta je rekao? Firci je inace moj favorit na Farmi.