Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
87_07_00_bad_video_07.jpg

JA NEMAM REČI KOJIM BIH OPISAO M. DŽEKSONA!!!
Ne mogu da verujem da sve te pesme peva jedna osoba!

I ne mogu da verujem da sam kao Dejana i ja večeras odgledao sve Majklove spotove, nakon čega obično uslede ovakve izjave... :mrgreen:

Drugo, frontmen bilo kog rock benda može samo da mu pozavidi na harizmi i kvalitetu izvođenja i ukupnog prisustva na sceni!
Najiskreanije mislim da se MJ u rock žanru snalazio bolje od većine "pravih rokera" koji Majklovu muziku smatraju tra-la-la pop-om...

(Koliko bi bilo moćno da je Majkl otpevao Sweet Child O' Mine (moja omiljena rock pesma, pored DD)! Mene Axl ponekad pomalo podseća na Majkla...)

Poslednja izmena:
I odbijam da rangiram bilo šta u vezi sa njim više... Svaki spot mu je savršen, svaka pesma...
Mada je BAD, iskreno, vanzemaljski period... Neuporediv sa bilo čime... Neviđeno...
Baš tad je najbolje igrao (za klasu bolje od Thrillera), možda za vreme BAd-a nije bio tehnički najsavršeniji ili šta ti ja znam...
Kasnije je plesački još evoluirao, ali njegov stav za vreme BAD-a mi je neuporedivo najmoćniji (pre i posle BAD-a je bio stidljiviji, čini mi se...)

Spotove gledam mnogo ređe nego što slušam muziku.
Dirty Diana me uvek fascinira, onaj trenutak, znate svi, kad se zavrti i nenormalno skoči na prste i izvije se! :eek:

BAD spot, isto... Nenormalno moćno izgleda tu! Spot mi je duplo bolji od same pesme!
I tako kad prošetam kroz celu karijeru, prosto ne mogu da verujem kako su svaka pesma i spot savršeni i kako vremenom nije gubio na kvalitetu...
Kad stignem do HIStory-a i do Earth Song-a, već sam gotov!
Možda sam kučka nezahvalna što toliko insistiram na neobjavljenom materijalu? :think:
Prvenstveno čekam neobjavljene BAD i Dangerous koncerte, pa sve ostalo...

Drago mi je što je pesma WHO IS IT dobila pažnju koju zaslužuje...
Tj. mislim da je sad tek postala popularna...
(Jedan od pokazatelja su i dva klipa ovog spota na YT sa mulimilionskim pregeldima, oba prvi vrhu kad se ukuca "Michael Jackson"). ;)

Back