Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
E ljudi za manje od 1000 postova i zatvaraju nam temu...
Jel otvaramo novu...

Ma ko sme da nam zatvori temu ? :)
Kao sto neko vec rece, mi smo jedna od retkih tema na podfurumu muzike koji se pridrzavamo teme ,a offtopic je smanjen na minimum !

Uostalom ko nam od administartora zatvori temu, bice mu potrebno ovako nesto jer ce Majkl da se osveti za zakljucavanje teme :lol:

633821453592315155-ZOMBIE.jpg

You will be hit by, you will be struck by a Smooth Criminal :mafijas:

michael_jackson_caracterizado_zombie_videoclip_thriller11.jpg

Poslednja izmena:
Tribute je u domu sindikata, pomeren za sredu u 20h. Definitivno.
Informacije koje sam saznao:
Beauty Queens ce gostovati na Earth Song, puno dece ce pevati Heal The World, puno doboshara ce udarati na They Don`t Really Care About Us (Olodum verzija, Brazilska) vrhunski bend, puno plesaca u kostimima, bice neki lik sa istom kosom i obucen kao Slash za Black or White i Give In To Me... scenski efekti...

Ovo mi deluje kao nesto sto ne bih propustio!

A meni ovo deluje kao neka dobra reklama :lol:

Poslednja izmena:
Nikada ne slusam ceo album odjednom, uvek mesam pesme... Ali danas u kolima smo slusali Thriller, SC i BJ. :heart: Samo u jednom trenutku vidim mamu kako pojacava, da se culo i napolju, verovatno.. :D
Da, ni ja to nikad ne radim. Držim se neke moje plejliste i tako zaboravim milion fenomenalnih pesama. :dash:
A zasto ? Jel je neko najavio nase cescenje? :eek:

E ljudi :p listam sad slike iz kompa pa sam videla moju sliku iz farmvilie-a od pre 6-7 meseci ( joj od kad niam bila tamo da pocupam travicu) i videla sto sam se slikala da vam pokazem mog farmera Majkla. Ako se ponekad pitate gde je Majkl , Eno ga kod mene na farmi, uvek je zeleo da bude kao i svi drugi.Dosao kod mene pitao za posao ja ga primila i sad je tu radi u ilegali. Eto mu sad. :-)

A evo i slika sa Face in hole:

A ova sa afrom mi je bas ruzna ...katastrofa! :rotf:
Što je sladak farmer. :heart:
Moraću ponovo Sims da instaliram pa da napravim MJa. :D
Davno bese kad sam ja cula prvi put Majkla ali mi je mama jos kad sam bila beba pustala Heal the world to je bila neka vrsta uspavanke..:lol:
:klap:Tamy nam je fan još od pelena! :heart:
Tribute je u domu sindikata, pomeren za sredu u 20h. Definitivno.
Informacije koje sam saznao:
Beauty Queens ce gostovati na Earth Song, puno dece ce pevati Heal The World, puno doboshara ce udarati na They Don`t Really Care About Us (Olodum verzija, Brazilska) vrhunski bend, puno plesaca u kostimima, bice neki lik sa istom kosom i obucen kao Slash za Black or White i Give In To Me... scenski efekti...

Ovo mi deluje kao nesto sto ne bih propustio!
Thriller! :zcepanje:
Šalim se:cmok2:

Od 50 do 6 nek stave sta god hoce....

5. Off The Wall - I puste pesmu Rock With You
4. History - I puste Earth Song
3. Dangerous - I puste BOW
2. Bad - I puste Dirty Dianu...
1. THRILLER - I puste BJ

Napomena: Thriller, Bad i Dangerous mogu da izmesaju...(Drugacije ne priznajem!) :cool:

Back