tamyca94
Poznat
- Poruka
- 9.783
Janet je IDIOT! Ona nije pokazala zrno emocija spram brata.
U Bravou su pisali da je Dzermejn glumio jer je plakao svuda gde su se pojavile kamere... I da je oduvek bio ljubomoran na Majkla tako da je ovo bila gluma...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Janet je IDIOT! Ona nije pokazala zrno emocija spram brata.
E nadjoh URL ali oni obrisaše video.. Msm pise video remote to author... Valjda to znaci da je obrisan... Msm znam da je bila pljuvacina na autora ali nisam mislila da ce da ga obrisu.. U svakom slucaju ako nadjem jos neki gde je taj intervju stavljam ga ovde...Sorry...

U Bravou su pisali da je Dzermejn glumio jer je plakao svuda gde su se pojavile kamere... I da je oduvek bio ljubomoran na Majkla tako da je ovo bila gluma...
Sta je bila gluma, nisam shvatio?
Pa oni napisase da je svo ono silno plakanje bila gluma... Da mu nije stvarno toliko zao da na svakom koraku place...
E pa sad, nemojmo da preterujemo. Mediji hoce da naprave utisak da ga porodica nije zalila, a to ipak nije tacno.

Alicia Keys peva Majklovu "Human nature"...![]()

ovo mi je poznato...cini mi se da je neko vec postavio ali koliko se secam komentari su bili negativni![]()

Al se Maca uhvatio za Majkla ja ne verujem... Kaze sad Nemoj da ti THRILLER zakuca na vrata...![]()
Axam... Valjda je @Man in the mirror postavio to pa smo onda mi poceli da pljujemo po Ališi a MITM se istraumirao od nasih reakcija...![]()

ovo mi je poznato...cini mi se da je neko vec postavio ali koliko se secam komentari su bili negativni![]()
Maca je MJ fan![]()
Mozda mu je uzor vidis da i Maca ima kao neke loknice... Aj njegove su masne neoprane....
ja postavio nekada davno i dobio crveni karton![]()

Laku noc...