Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
@Gago jel to Dangerous za mene...:mrgreen::heart:
:D
zsr6fa.jpg

10wv7mw.jpg

Htela sam nesto da vam napisem jos pre al isteko mi net... Setila sam se citala sam u Pressu da kad su posle 25 juna dosli u Majkovu kucu nasli na ogledalu zalepljeni papirice sa porukicama na kojima je pisalo

Deca su slatka deca su nevina

Zvati Roda Tempertona

i jos svasta je pisalo...
Znam da ne treba da verujem svemu sto pisu... Ali ovo je bilo cisto da podelim sa vama... Kao i rekli su da je to pisao drogiran i da mu je mozak tad slabo radio i tako neke gluposti...

Htela sam nesto da vam napisem jos pre al isteko mi net... Setila sam se citala sam u Pressu da kad su posle 25 juna dosli u Majkovu kucu nasli na ogledalu zalepljeni papirice sa porukicama na kojima je pisalo

Deca su slatka deca su nevina

Zvati Roda Tempertona

i jos svasta je pisalo...
Znam da ne treba da verujem svemu sto pisu... Ali ovo je bilo cisto da podelim sa vama... Kao i rekli su da je to pisao drogiran i da mu je mozak tad slabo radio i tako neke gluposti...
e citala sam i ja to, pisao je kao nesto vezano za decu na tu foru sto si ti napisala ali je i pisao neke totalne nebuloze, i secam se bas da je posle toga pisalo i za krvavu belu majicu u ormanu...
mada ja ne verujem bas u to

Jel neko gledao ono na youtubeu kao na foru MJ is alive.... I sad pustili snimak nekog intervjua sa Janet koji je imala pole 25 juna i oni je pitaju nesto o smrti a ona se smeje... Onako stidljivo al se lepo vidi da se smeje..:eek: I sad ovaj lik sto je pravio video napisao kao Smej se smej otkri nam istinu i na tu foru...

Jel neko gledao ono na youtubeu kao na foru MJ is alive.... I sad pustili snimak nekog intervjua sa Janet koji je imala pole 25 juna i oni je pitaju nesto o smrti a ona se smeje... Onako stidljivo al se lepo vidi da se smeje..:eek: I sad ovaj lik sto je pravio video napisao kao Smej se smej otkri nam istinu i na tu foru...

Ja nisam. Ali toliko toga ima na tu foru, da sam prestala da se obazirem...

E nadjoh URL ali oni obrisaše video.. Msm pise video remote to author... Valjda to znaci da je obrisan... Msm znam da je bila pljuvacina na autora ali nisam mislila da ce da ga obrisu.. U svakom slucaju ako nadjem jos neki gde je taj intervju stavljam ga ovde...;) Sorry...

Back