Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nego, evo cega sam se ja setila:

mali Majkl- mladunce
Majkl u Off the wall eri- mladi pastuv
U Bad eri- smedji pastuv
U Dangerous eri- svetli, beli pastuv
U History eri- zlatni pastuv
kasnije- malo ostario, ali i dalje pastuv..

Hahahahahahahaah....:zcepanje:
Ja ga uzimam kao smedjeg pastuva, za vas ne znam... :lol:

A THRILLER?! :rtfm:
(Meni je tu kao Mickey Mouse.) :)

Michael_Jackson_&_Mickey_Mouse.jpg

Zaboravila sam na Thriller :rumenko:

Sad mi strina rece (posto ona predaje engleski u osnovnoj skoli) da je pre neki dan zadala ucenicima da pisu o nekoj poznatoj licnosti, koja je ostavila traga u istoriji. Neko se javio i pitao jel moze Majkl Dzekson! Hahahah... Samo sto me je malo iznerviralo, kad je strina rekla tom ko je pitao: "Pa, moze, hajde posto je covek umro... " itd. :eek: :dontunderstand:

Poslednja izmena:
Nego, evo cega sam se ja setila:

mali Majkl- mladunce
Majkl u Off the wall eri- mladi pastuv
U Bad eri- smedji pastuv
U Dangerous eri- svetli, beli pastuv
U History eri- zlatni pastuv
kasnije- malo ostario, ali i dalje pastuv..

Hahahahahahahaah....:zcepanje:
Ja ga uzimam kao smedjeg pastuva, za vas ne znam... :lol:

Evo da izaberem mada znate vec...:mrgreen: Biram Svetli beli pastuv ili Dangerous era:zaljubljena:

Zaboravila sam na Thriller :rumenko:

Sad mi strina rece (posto ona predaje engleski u osnovnoj skoli) da je pre neki dan zadala ucenicima da pisu o nekoj poznatoj licnosti, koja je ostavila traga u istoriji. Neko se javio i pitao jel moze Majkl Dzekson! Hahahah... Samo sto me je malo iznerviralo, kad je strina rekla tom ko je pitao: "Pa, moze, hajde posto je covek umro... " itd. :eek: :dontunderstand:

Kako bre zaboravila Thriller ima da ga stavis za moju Dejanu...:mrgreen::heart:

Ja pisem o Majklu i gde moze i gde ne moze... Na sastavima na takvim temama na kojima mogu da pisem o Majklu skoro uvek sam dobijala 5... Zato volim srpski...:D A na engleskom smo citali o We are the world...:mrgreen::heart:

Dr. Murray's Defense - Jackson Killed Himself
http://www.tmz.com/2010/04/04/micha...cause-iv-addict-overdose-heart-legal-defense/
:besna: :dash:
jeste mj je sam sebi dao propofol i on je sam kriv sto je sebe ubio :roll:
jos samo fali da kazu da je nakon sto je sam sebi dao to, sakrio bocice i sve raspremio pa legao otvorio oci i umro, a da "doktor" o tome nije imao pojma...
:evil: :besan2: :poludeo: :udriglavu:

Kako se to djubre od coveka usudjuje da se brani... I jos laze... Molim lepo 4 godine je malo ja da se pitam dala bih mu doozivotnu robiju... Ako mu poveruju...:besna::poludeo::udriglavu:

Ja ne vidim shta tu treba da se objashnajava,sve je jasno...Kinder jaje,a iz njega iskache MJ.Je li znash uopshte shta znachi kinder?

kinder znaci dete ili nesto na taj fazon ... stvar je u tome sto ste vi BOLESNI i umisljate gluposti ...

ne mogu vise ni da se raspravljam....iznervirali ste me pozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

i da jos nesto: ZBOG OVAKVIH FANOVA NEKADA POMISLIM I DA PRESTANEM BITI FAN MAJKLA !!!!!!!!!

Back