Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
022.jpg

...kad ja pocnem.... :mrgreen:

Ma, tu smo.. Nekoga more lični problemi,nekog finansijski... pa tu je proleće, hormoni, duži dani..i tako, sve se skupilo.

Da, bre, stiglo proleće, ljudi se razbežali, a i moramo da spamujemo, mozak da opustimo. :D
Nego, nisam vam rekla, sad me mama podseti, brat od tetke mi se zove Jackson. z:shock:
Mali je, ima 4 godine i živi u NYC-u. I sladak je ko lutka! :heart:

Moj san od noćas: Sanjam ja da otvaram podforum Muzika i vidim tema Michael Jackson potonula negde dole na stranici i piše zaključano! :eek:
Pogledam gore, a na vrhu spiska stoji nova tema MikaelMajklMichael02 (ne znam otkud ovo :lol:) i vidim da ste ispisali već 10ak stranica, otvaram – a vi o Madonni!
I onda je dreknuo neki dens '90ih iz susednog stana i ne znam šta je dalje bilo. :p
Zato sam ovako poranila od jutros da vidim je l' sve OK. :zcepanje:

Iz koje godine je pesma Xcape ?
Ne znam tačno iz koje, ali planirana je za Invincible.

Da, bre, stiglo proleće, ljudi se razbežali, a i moramo da spamujemo, mozak da opustimo. :D
Nego, nisam vam rekla, sad me mama podseti, brat od tetke mi se zove Jackson. z:shock:
Mali je, ima 4 godine i živi u NYC-u. I sladak je ko lutka! :heart:

Super... :klap:

haha :) msm da ce se svako musko dete nas fanova zvati Majkl Jackson :lol: :)

mada se meni vise svidjaju imena Majklove dece (Prince i Paris)

Pa sigurno ima neko Ciganče koje se zove Majkl Džekson! :mrgreen:

Moj san od noćas: Sanjam ja da otvaram podforum Muzika i vidim tema Michael Jackson potonula negde dole na stranici i piše zaključano! :eek:
Pogledam gore, a na vrhu spiska stoji nova tema MikaelMajklMichael02 (ne znam otkud ovo :lol:) i vidim da ste ispisali već 10ak stranica, otvaram – a vi o Madonni!
I onda je dreknuo neki dens '90ih iz susednog stana i ne znam šta je dalje bilo. :p
Zato sam ovako poranila od jutros da vidim je l' sve OK. :zcepanje:

Ne znam tačno iz koje, ali planirana je za Invincible.

Taj film neš gledat! :mrgreen:
A pesma jeste snimljena za vreme Invincible i ostavljena za neki budući album...

aaahhhh, bravo!

Hvala, hvala...

Pa to je to, Thriller for 21th century.
A za apsolventsko: ;)

ejhor5.jpg
rihanna-nyc-4.jpg
Ima i ženska varijanta. xD

Kako li bi me gledali da im dođem ovako! z:shock:

Ovako smo svi pomalo MJ :cool:
ml46ev.jpg
25tasys.jpg
2diejh5.jpg
MJ vs. Runway
118290g.jpg

CCC... Kad gledam ove slike posle 2000. MJ mi izgleda kao da nije živeo! :eek:
(Valjda je bio srećan pored dece, ali ovi izlasci u javnost...)

Back